Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Otra @ 2011 09 14, 14:55)
Tema skaiciau, sudetimis domejausi, bet tokio stebuklingo keratino neradau...

paskaitykit dar, gal is 2 karto pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2011 09 13, 20:08)
Kažkas rašė, kad išsitiesino plaukus namie pats braziliškai  bigsmile.gif . Man įdomu kur galima visa tai nusipirkti ir ar apsimoka? Ar parduoda tokiom dozem kad pasidarytu pats namie?.. Nes "yuotube" tai parodyta , kad visai nesudėtinga ir pačiam pasidaryti  blush2.gif

Aš buvau išsitiesinusi su QOD MAX, pirkau ebay'juj, išėjo vienam kartui rinkinukas ~75 Lt.... bet pažiūrėjau kad dabar nebėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.mama @ 2011 09 14, 16:22)
Aš buvau išsitiesinusi su QOD MAX, pirkau ebay'juj, išėjo vienam kartui rinkinukas ~75 Lt.... bet pažiūrėjau kad dabar nebėra  g.gif

Kiek ieskojau qod priemoniu rinkiniai~200$ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2011 09 11, 15:10)
man taip buvo , labai greit per diena susirebaluodavo , bet manau viskas nuo to kad netiko sampunas, naudojau qod sampuna ir kondicionieriu. Tai kai pakeiciau i siberikos viskas susitvarke. mirksiukas.gif

Man tas pats buvo (beje, kirpeja perspejo, kad taip gali buti), bet tik apie 2 savaites po tiesinimo,o paskui apsiplove ir taip nesiriebaluoja, netgi sakyciau riebaluojasi maziau nei pries tiesinima. Priemoniu nekeiciau, naudoju QOD sampuna ir kondicionieriu, viskas liuks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enrikosmama: 15 rugsėjo 2011 - 13:56
QUOTE(mrs.mama @ 2011 09 14, 16:22)
Aš buvau išsitiesinusi su QOD MAX, pirkau ebay'juj, išėjo vienam kartui rinkinukas ~75 Lt.... bet pažiūrėjau kad dabar nebėra  g.gif

http://www.ebay.co.u...s...br=1&_pgn=1

radau ebay ir pigių rinkinukų bigsmile.gif . Įdomu pabandyti g.gif
Atsakyti
rytoj eisiu tiesinti rolleyes.gif
Darysiu cia

darys su Inoar keratinu rolleyes.gif
labiausia patinka tai, kad nereikes 3 dienas vaikscioti neplovus galvos, o is salono iseisiu su isplauta galva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 09 15, 15:21)
rytoj eisiu tiesinti rolleyes.gif
Darysiu cia

darys su Inoar keratinu  rolleyes.gif
labiausia patinka tai, kad nereikes 3 dienas vaikscioti neplovus galvos, o is salono iseisiu su isplauta galva  thumbup.gif

Kazkas negirdeto g.gif O jau bandet tiesinti su siom priemonem? Ir ju puslapi neradau kiek sis malonumas kainuoja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 09 15, 15:29)
Kazkas negirdeto  g.gif  O jau bandet tiesinti su siom priemonem? Ir ju puslapi neradau kiek sis malonumas kainuoja  schmoll.gif

ne, nebandziau dar, rytoj ismeginsiu smile.gif
aprasymas yra zemiau, spausti plauku prieziura

nukopinau, kad nereiktu ieskoti biggrin.gif

Plaukų priežiūra

Braziliškas plaukų tiesinimas - tai tobulas išradimas, kuris minkština, glotnina ir tiesina, o svarbiausias akcentas - išlygina plaukus natūraliu būdu. Sakoma natūraliu, nes šis tiesinimas atliekamas nenaudojant stiprių cheminių medžiagų, kurios uždengtų plauko kutikulę tiesinimo metu, todėl plauko struktūra nėra pažeidžiama.

Ši procedūra išpuoselėja plaukus, plaukų priežiūrai reikia mažiau laiko.

Keratinu praturtinta plaukų priežiūros priemonė sukurta tam, kad apgaubtų plaukus žvilgesio, grožio ir gyvybingumo šydu 2 - 4 mėnesius. Vėliau plaukai atgauna savo įprastą išvaizdą.

Tačiau... Šis grožio ritualas sukurtas tam, kad sustiprintų Jūsų nuostabius plaukus, netgi pasibaigus keratino veikimo terminui, plaukai išliks labiau žvilgantys ir sveiki nei buvo iki tol.

Tobulas rezultatas tik per 2 - 3 valandas.

Dažniausiai užduodami klausimai:

Kas yra keratinas?

Keratinas yra natūrali atstatanti medžiaga, kuri sudaro 88% plaukų struktūros. Ji giliai prasiskverbia į plauką atstatydama pažeistą plauko struktūrą ir suteikdama plaukams apsauginį sluoksnį. Keratine esantys sieros ir amino rūgščių junginiai suteikia jam tvirtumo, elastingumo ir daro jį netirpiu vandenyje. Dėl šių savybių keratinas yra natūrali stipri struktūrinė medžiaga. Tai pagrindinė medžiaga, kuri saugo mūsų plaukus, odą ir nagus.

Kas yra Maroccan Hair Treatment procedūra (Išmanusis tiesinimas)?

Tai yra pažangiausia plaukų tiesinimo procedūra. Ji pažangesnė nei įprastinė keratininė procedūra. Taikant tradicinę procedūrą klientai turi laukti tris dienas, kad galėtų plauti plaukus. Naujoji Inoar Cosmetic priemonė suteikia galimybę išplauti plaukus jau praėjus vienai valandai po procedūros. Tai pažangiausia technologija, kuri nenaudojama niekur kitur.

Ar galima naudoti Inoar Maroccan priemonę pažeistiems, dažytiems plaukams?

Taip, ši priemonė tinka chemiškai paveiktiems plaukams. Ji apsaugo plaukus nuo lūžinėjimo, drėkina, suteikia plaukams natūralaus grožio.

Ar galima priemonę naudoti iš karto po dažymo, balinimo/šviesinimo ar tiesinimo procedūros?

Priemonę galima naudoti bet kada - prieš arba po dažymo, balinimo/šviesinimo ar tiesinimo procedūros.

Kada po pirmosios procedūros galima vėl galima tiesinti plaukus?

Inoar Maroccan priemonę galima naudoti tiek kartų kiek jūs norite, arba kol pasieksite norimą efektą. Procedūrą galima kartoti ir tą pačią dieną, tik stebint ar nėra galvos odos suerzinimo požymių.

Kiek laiko poveikis išlieka?

Efektas po tiesimo procedūros išlieka 3-4 mėnesius, prikausomai nuo to kiek kartų procedūra buvo atliekama ir kaip plaukai buvo prižiūrimi po procedūros. Taip pat poveikis išlieka priklausomai nuo individualios plauko tekstūros. Rekomenduojama plaukus plauti šampūnu be druskos.

Kiek kartų reikia kartoti procedūrą, norint gerai ištiesinti plaukus?

Paprastai užtenka 1-2 kartų, kad būtų pasiektas puikus rezultatas. Priklausomai nuo individualios plauko tekstūros, gali prireikti ir daugiau procedūrų.

Koks būna procedūros poveikis plaukams?

Jau po pirmos procedūros Jūsų plaukai bus daug tiesesni. Priemonė atstato, drėkina plaukus, suteikia jiems minkštumo ir švelnumo.

Ar galima procedūrą daryti plaukams, kurie prieš tai buvo paveikti produktais, kurių sudėtyje yra amonio tioglikolio ar Pirogalinės rūgšties?

Taip. Ši priemonė yra 100% suderinama su kitomis plaukų tiesinimo priemonėmis.

Ar ši procedūra gali pažeisti mano plaukus?

Braziliškas kertininis tiesinimas suminkštins plaukus, suteiks blizgesio, palengvins priežiūrą.

Ar galima po procedūros maudytis jūroje ar baseine?

Mes rekomenduojame nesimaudyti jūroje ar baseine bent vieną savaitę po procedūros. Druska ar chloras, kurio yra jūros ar baseino vandenyje pagreitina priemonės pasišalinimą iš plaukų.

Ar kitą kartą atliekant procedūrą ją reikia atlikti ant visų plaukų?

Priemonė ilgainiui nusiplauna, todėl procedūrą reikia atlikti ant visų plaukų. Kiekvienos pakartotinės procedūros poveikis išliks vis ilgiau.

Trumpi plaukai-150-200lt Ilgi plaukai 250-350 lt.
Vidutinio ilgio plaukai-200-250lt.

Atsakyti
Aciu smile.gif lauksim atsiliepimu
Atsakyti
Esu pasidariusi GLOBAL keratin tiesinima ir esu labai patenkinta.
Dariausi kitame salone, bet cia kaip pvz.
http://www.yury.lt/l...inimas-keratinu

Praejo jau 4 men. naudoju reikiama sampuna, kondicionieriu ir tiesintuva i rankas dar neemiau. thumbup.gif

Turiu kelias pazistamas, kurios irgi dare braziliskus tiesinimus, bet kitu firmu, net neatsimenu pavadinimu. Tai nusivyle. Vienai plaukai po keliu plovimu kaip sienas liko, kitai po menesio jau dingo efektas . Nor abi naudojo spec priemones.
Kiek zinau GLOBAL yra vienas is geriausiu ir tikrai nenusivyliau.

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti