Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

ne, man tokio efekto nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimučiukas @ 2011 09 11, 12:58)
Merginos, kas esate pasidariusius tiesinima su keratinu, ar nepastebejote, kad dabar galva tenka plauti dazniau? As pastebejau, kad man plaukai po 2 dienu (kartais net po dienos) atrodo kaip susiriebalave ir butina juos plauti, o ankscau po plaudavau kas 2-3 dienas....Ar cia taip tik man yra ar ir kitos tai pastebejote? ax.gif

man taip buvo , labai greit per diena susirebaluodavo , bet manau viskas nuo to kad netiko sampunas, naudojau qod sampuna ir kondicionieriu. Tai kai pakeiciau i siberikos viskas susitvarke. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2011 09 11, 16:10)
man taip buvo , labai greit per diena susirebaluodavo , bet manau viskas nuo to kad netiko sampunas, naudojau qod sampuna ir kondicionieriu. Tai kai pakeiciau i siberikos viskas susitvarke. mirksiukas.gif

tai siberikos tinka ir kondicionierius kokius butent pirkote ?aciu
Atsakyti
o ar nekenkia plaukui toks tiesinimas?
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2011 09 11, 15:10)

Aciu uz atsakymus, pabandysiu issiplauti kitu sampunu smile.gif . Siaip tai ploviau tuo kur pirkau kirpykloje po tiesinimo.
Atsakyti
QUOTE(ferral @ 2011 09 11, 15:28)
tai siberikos tinka ir kondicionierius kokius butent pirkote ?aciu

dabar naudoju siberikos riebiems plaukams sampuna ir kondicionieriu.
Atsakyti
QUOTE(Laimučiukas @ 2011 09 11, 12:58)
Merginos, kas esate pasidariusius tiesinima su keratinu, ar nepastebejote, kad dabar galva tenka plauti dazniau? As pastebejau, kad man plaukai po 2 dienu (kartais net po dienos) atrodo kaip susiriebalave ir butina juos plauti, o ankscau po plaudavau kas 2-3 dienas....Ar cia taip tik man yra ar ir kitos tai pastebejote? ax.gif

As irgi pries tiesinima plaudavau galva kas 2-4 dienas, o po tiesinimo teko plauti kasdien. Ir taip buvo tol, kol ploviau galva su sampunu po tiesinimo. Kiek girdejau, tai cia daug kam taip, nes sampunai yra be drusku ir ne taip gerai isplauna riebalus... Dabar naudoju paprasta sampuna, tai vel nebereikia taip dazani plauti galvos.

O QOD MAX sampuna, jei reikia Kaune, tai pirkau Savanoriu pr.349, firmoj UAB "ALLURA"
Atsakyti
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 09 12, 08:37)
As irgi pries tiesinima plaudavau galva kas 2-4 dienas, o po tiesinimo teko plauti kasdien. Ir taip buvo tol, kol ploviau galva su sampunu po tiesinimo. Kiek girdejau, tai cia daug kam taip, nes sampunai yra be drusku ir ne taip gerai isplauna riebalus... Dabar naudoju paprasta sampuna, tai vel nebereikia taip dazani plauti galvos.
O QOD MAX sampuna, jei reikia Kaune, tai pirkau Savanoriu pr.349, firmoj UAB "ALLURA"

Aisku -kad ne man vienai taip... ax.gif Siap tai truputi tingisi kiekviena diena galva plauti... g.gif bandysiu kitus sampunus g.gif
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2011 09 11, 18:38)
dabar naudoju siberikos riebiems plaukams sampuna ir kondicionieriu.

Kur tokį pirkti r kiek kainuoja? ax.gif

Kažkas rašė, kad išsitiesino plaukus namie pats braziliškai bigsmile.gif . Man įdomu kur galima visa tai nusipirkti ir ar apsimoka? Ar parduoda tokiom dozem kad pasidarytu pats namie?.. Nes "yuotube" tai parodyta , kad visai nesudėtinga ir pačiam pasidaryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2011 09 13, 20:08)
Kur tokį pirkti r kiek kainuoja?  ax.gif

"svaros prekese"yra "eurokos" yra ir internetinese parduotuvese pvz. CIA
Atsakyti
Po tiesinimo su Global keratinu kirpeja man patare kuo maziau naudoti visokiu standinimo priemoniu, putu, geliu, plauku lako, nes tai sutrumpina keratino veikimo laika.

Vakar plaudamasi plaukus norejau juos issiskalauti su actu praskiestu vandeniuku(kartais taip darau), taciau kilo klausimas ar actas irgi nepadeda nusiplauti keratinui??? g.gif

Ir kaip del naturaliu kaukiu plauku stiptinimui -ar jos tures poveiki plaukui, ar nenusiplaus greiciau keratinas? (pvz. kokosu aliejaus, kiausinio kaukytes)?

Gal kas nors zino? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Adri* @ 2011 09 05, 07:32)
Kai po desimties meteliu, jei ne greiciau ims viskas atsiliepti, idomu kur jus tos zinios nuves. Juk dar suprantate tiek, kad visos gerosios savybes, apie kurias daug rekiama tik gamintoju reklama? Juk gamintojams reikia tustukems sukisti visa produkcija ir gauti pelno, ar situo jau nesidomite?  biggrin.gif

Nei viena mano pazystama kirpeja nera pasidariusi sau siu proceduru, idomu kodel, juk sitaip sveika ir galvas visos turi  doh.gif

Oi Adri cia zinok atsargiai su neigiama nuomone reikia - Elguna iskart kimba i atlapus aggressive.gif

QUOTE(*ElGuna @ 2011 09 07, 15:06)
po kokiu dar 10 meteliu? ka cia nusisnekate biggrin.gif  dar karta kartoju, kad i sudeti reikia ziureti ir ja skaityti, o ne viena straipsni perskaicius, audra stiklineje kelt rolleyes.gif
zinoma, kad ne viena normali kirpeja su folrmaldehydu nei sau darysis, nei savo klientem, anokia cia naujiena rolleyes.gif

O kurio cia keratino tokia super sveika sudetis, nekenkianti plaukams, gal butu galima suzinoti? hihihi.gif Tema skaiciau, sudetimis domejausi, bet tokio stebuklingo keratino neradau...
Atsakyti