Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(*Adri* @ 2011 09 04, 22:07)
Ar skaitete straipsnius apie ilgalaiki tiesinima? Kaip jus nebijote  unsure.gif

http://www.davines.l...us_ir_sveikata_

o kaip jus savo galvos neturite, skaitant straipsnius? bigsmile.gif pries darant tiesinima sudetim reikia dometis, o ne bijoti neturint ziniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 09 04, 21:37)
o kaip jus savo galvos neturite, skaitant straipsnius? bigsmile.gif pries darant tiesinima sudetim reikia dometis, o ne bijoti neturint ziniu rolleyes.gif

Kai po desimties meteliu, jei ne greiciau ims viskas atsiliepti, idomu kur jus tos zinios nuves. Juk dar suprantate tiek, kad visos gerosios savybes, apie kurias daug rekiama tik gamintoju reklama? Juk gamintojams reikia tustukems sukisti visa produkcija ir gauti pelno, ar situo jau nesidomite? biggrin.gif

Nei viena mano pazystama kirpeja nera pasidariusi sau siu proceduru, idomu kodel, juk sitaip sveika ir galvas visos turi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Adri*: 05 rugsėjo 2011 - 07:37
Ta pati iš kitos puses galiu pakomentuoti smile.gif
Pilna pažystamu kirpėju kurios pasidarė braziliška papildymą keratinu ir yra patenkintos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Adri* @ 2011 09 05, 07:32)
Kai po desimties meteliu, jei ne greiciau ims viskas atsiliepti,
Nei viena mano pazystama kirpeja nera pasidariusi sau siu proceduru, idomu kodel, juk sitaip sveika ir galvas visos turi  doh.gif

po kokiu dar 10 meteliu? ka cia nusisnekate biggrin.gif dar karta kartoju, kad i sudeti reikia ziureti ir ja skaityti, o ne viena straipsni perskaicius, audra stiklineje kelt rolleyes.gif
zinoma, kad ne viena normali kirpeja su folrmaldehydu nei sau darysis, nei savo klientem, anokia cia naujiena rolleyes.gif
Atsakyti
jau men pasidarius braziliska viskas neblogai gal tik galiukai pasiriecia ,turiu klausima kokiais dazais dazyti plaukus nes jau matosi atauge plaukai,gal galite patarti?aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ferral @ 2011 09 07, 16:45)
jau men pasidarius  braziliska viskas neblogai gal tik galiukai pasiriecia ,turiu klausima kokiais dazais dazyti plaukus nes jau matosi atauge plaukai,gal galite patarti?aciu 4u.gif

Geriausia beamoniakiais wink.gif
Atsakyti
Svikos, na QOD sudetyje nera formadelhydo. Pasidariau ir as tiesinima, tik kad mano plaukas naturalus, todel efektas mazesnis: plaukai tiesesni, bet truputuka puciasi, taciau labai svelnus, lengvai sukuojasi ir tikrai susitaupo laiko juos priziurint. O plaunu tik su tais paciais Qod keratio sampunais, kurie yra skirti po tiesinimo proceduros, o ne paprastiems plaukams. tiesa, kai dare tiesinima, sake,kad yra dar ir kauke kuri atnaujina plaukus po keratino tiesinimo ir prailgina jo laika.
Atsakyti
Norėčiau paklausti, kur (kokioje parduotuvėje) galima įsigyti Qod max šampūną ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2011 09 09, 19:23)
Norėčiau paklausti, kur (kokioje parduotuvėje) galima įsigyti Qod max šampūną ?  ax.gif

manau kad pas kirpejus kurie daro su qod arba dar maciau gabijos parduotuvej,kur prekiauja priemonemis kirpykloms. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nitkute @ 2011 09 09, 19:06)
manau kad pas kirpejus kurie daro su qod arba dar maciau gabijos parduotuvej,kur prekiauja priemonemis kirpykloms. 4u.gif

o kokiame mieste ta gabijos parduotuvė ? ir kokios maždaug to šampūno kainos ? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2011 09 09, 21:46)
o kokiame mieste ta gabijos parduotuvė ? ir kokios maždaug to šampūno kainos ?  4u.gif

Kaune ir Klaipedoj,bet kiek ten kainuoja,tai nezinau...Pirkau pas kirpeja po 59 lt.
Atsakyti
Merginos, kas esate pasidariusius tiesinima su keratinu, ar nepastebejote, kad dabar galva tenka plauti dazniau? As pastebejau, kad man plaukai po 2 dienu (kartais net po dienos) atrodo kaip susiriebalave ir butina juos plauti, o ankscau po plaudavau kas 2-3 dienas....Ar cia taip tik man yra ar ir kitos tai pastebejote? ax.gif
Atsakyti