Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Jurg@ @ 2011 09 01, 19:29)
Abi priemones panasios, nors mano klientems geresnis rezultatas su cocochoco. Galiu pasakyt tiek - jei kirpeja dirba saziningai, netaupo priemones, tepa tiek, kiek reikia Jusu plaukui, viska atlieka kruopsciai pagal gamintojo nurodyma - efekta pasieksite su abiem. Jei turit klausimu, kreipkites, turiu nemenka tiesinimo patirti.

pasireklamuoti nusprendėt? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2011 09 02, 09:09)
pasireklamuoti nusprendėt? doh.gif

Kur mano poste matote reklama? Ar kirpejos dalyvavimas temoje draudziamas?
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2011 09 02, 10:00)
Kur mano poste matote reklama? Ar kirpejos dalyvavimas temoje draudziamas?

mane domina, o kaip klientui zinoti ir stebeti kirpejos darba, ir suprasti, akd vienu atveju pataupe priemoniu, kitu - ne g.gif mokant nemazus pinigus, norisi ir kontroles
Atsakyti
Jei taupo-sruogos bus apysauses, ty turi buti dregnos kaip dazant panasiai, o per daug turbut neteps;) priemone nepigi, tad daznai pataupo, nebijokit proceduros metu ir paliest, be to apysauses sruogos spalva bus netolygi-su keratinu bus tamsesne;) ir dar-galai greit sugeria priemone, tad jie gali buti sausesni, bet kai darys ziurekit, kad butent galus suteptu gerai, dar ziurekit ar skirsto smulkiom sruogom, nes jei stambiai, priemones truks sruogos apacioje. Patariu stebet ka daro, o ne pvz skaityt zurnala;)
Atsakyti
dekui uz vertingus patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2011 09 01, 20:29)
Abi priemones panasios, nors mano klientems geresnis rezultatas su cocochoco. Galiu pasakyt tiek - jei kirpeja dirba saziningai, netaupo priemones, tepa tiek, kiek reikia Jusu plaukui, viska atlieka kruopsciai pagal gamintojo nurodyma - efekta pasieksite su abiem. Jei turit klausimu, kreipkites, turiu nemenka tiesinimo patirti.

Jei Jus tikrai dirbate ir su QOD tai žinote kad per daug jo neužtepsi, pati keratina būtina nušukuoti kuo geriau, kad nebutu pertekliaus mirksiukas.gif Su jo "nepataupysi" nei "nepertepsi" per daug.
jo tepama tiek kiek reikia plaukui. Juk taip? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kicule: 02 rugsėjo 2011 - 22:16
QUOTE(kicule @ 2011 09 02, 23:14)
Jei Jus tikrai dirbate ir su QOD tai žinote kad per daug jo neužtepsi, pati keratina būtina nušukuoti kuo geriau, kad nebutu pertekliaus mirksiukas.gif Su jo "nepataupysi"  nei "nepertepsi" per daug.
jo tepama tiek kiek reikia plaukui. Juk taip? 4u.gif

Pataupysi labai noredama;) zinau kolegiu sugebanciu "patiesint" ir su 20g wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2011 09 02, 22:14)
keratina būtina nušukuoti kuo geriau, kad nebutu pertekliaus

kodel svarbu, kad nebutu pertekliaus?
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2011 09 03, 17:01)
Pataupysi labai noredama;) zinau kolegiu sugebanciu "patiesint" ir su 20g wink.gif

Sutinku. Bet neisivaizduoju kaip galima tada nedatepti, daryti tokia ilga procedūrą, o paskui nematyti normalaus rezultato.
Gal geriau tada išvis jos net nepradėti rolleyes.gif
QUOTE(*ElGuna @ 2011 09 03, 17:15)
kodel svarbu, kad nebutu pertekliaus?

Kai per daug keratino užtepta, jo tiesiog paskui neišdžiuovinsi, o nuo to geriau nebus. Bus tik daug daug garu (dūmo) ( o plaukas vistiek neišdžius) smile.gif bus lipnus, o išdžiuovinti reikia smile.gif
Ištiesu labai svarbu yra gerai itrinti keratiną, o ne "šiaip" sutepti. 4u.gif Kaip Jurg@ jau minėjo labai svarbu kad būtų skirstoma smulkiom sruogom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kicule: 03 rugsėjo 2011 - 20:54
QUOTE(kicule @ 2011 09 03, 21:52)
Sutinku. Bet neisivaizduoju kaip galima tada  nedatepti, daryti tokia ilga procedūrą, o paskui nematyti normalaus rezultato.
Gal geriau tada išvis jos net nepradėti  rolleyes.gif

Butent! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Siandien issiplovau galva po tiesinimo su Global Keratin (dariausi Yury salone). Noriu pasidalinti ir pasidziaugti smile.gif -issiploviau galva ir plaukucius naturaliai isdziovinau, be jokio feno, taciau jie tiesus kaip islyginti lygintuvu! biggrin.gif
Toki tiesinima darausi jau antra karta, pirma karta dariau mazdaug pries metus(sioje temoje aprasiau) ir man taip patiko, kad nutariau pakartoti. Tiesinimas laike mazdaug puse metu, o po to plaukai po truputi vel pradejo pustis. Tai vel noriu to jausmo, kai gali issiplauti galva ir nesedeti su plauku sepeciais, tiesinimo kremais ir fenais pusvalandi ar daugiau prie veidrodzio...
Kas nori sutaupyti laiko -toms laaabai rekomenduoju! thumbup.gif

Tiesa, kirpeja paminejo, kad siais tiesinimais nereikia piktnaudziauti, daryti per daznai, nes plaukas pripranta ir tada mazeja tiesinimo efektas.
Atsakyti
Ar skaitete straipsnius apie ilgalaiki tiesinima? Kaip jus nebijote unsure.gif

http://www.davines.l...us_ir_sveikata_
Atsakyti