Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 08 26, 11:45)
As tiesinausi pries pat Velykas, bet dar dabar jauciu geraji tiesinimo poveiki. Anksciau daugiausia problemu turedavau su kirpciukais, jie fenuojant ne vienodai issidziovindavo, vietomis pasigarbanodavo i viena ar kita puse, issipusdavo, o dabar fenuojant pabraukau sepeciu ir jie buna lygus, nepasipute. Tik sunku pasakyti ar cia vis dar tiesinimo pasekmes, ar del to, kad dar vis plaunu galva su bedruskiu keratininiu sampunu.  g.gif

O kaip vadinasi šampūnas? Natura Siberica?
Atsakyti
Nea, as pirkau is Marcia Teixeira linijos sampuna ir kondicionieriu
Atsakyti
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 08 26, 13:31)
Nea, as pirkau is Marcia Teixeira linijos sampuna ir kondicionieriu

naudojau juos, labai thumbup.gif
Atsakyti
netersiu temos, trumpai parasysiu, kad galiu perlesiti savo kupona su cocochoco vilniuje. visa kita per AZ.
dabar i tema biggrin.gif man padarius tiesinima kovo pab. jis laikosi iki siol, tik jau atsirado pasiputimas toks lengvesnis ir prie virsugalvio kartais buna lengva bangele kokia, bet tai buna tik isplovus galva, 1 diena, 2 diena jau vel tiesus, glotbus plaukai. bet jau vis tiek metas kartoti tiesinima.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 08 31, 17:36)
netersiu temos, trumpai parasysiu, kad galiu perlesiti savo kupona su cocochoco vilniuje. visa kita per AZ.
dabar i tema biggrin.gif man padarius tiesinima kovo pab. jis laikosi iki siol, tik jau atsirado pasiputimas toks lengvesnis ir prie virsugalvio kartais buna lengva bangele kokia, bet tai buna tik isplovus galva, 1 diena, 2 diena jau vel tiesus, glotbus plaukai. bet jau vis tiek metas kartoti tiesinima.

O su kokokiomis priemonemis jus tiesinotes?

Merginos,gal, kuri norit man perparduoti "qod" priemoniu tiesinimui arba rekomenduoti, kur pigiau ju gauti?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 08 31, 21:44)
Merginos,gal, kuri norit man perparduoti "qod" priemoniu tiesinimui arba rekomenduoti, kur pigiau ju gauti?

As per akcija pirkau QOD sampuna bei kondicionieriu, nors ir nesu pasidarius keratininio tiesinimo, bet priemones nesuzavejo.... Sampunas kaip sampunas, o kondicionieriu reikia ilgiau palaikyti, kad suminkstintu plaukus.... Gal po tiesinimo butu ir kitoks poveikis?.. g.gif
Atsakyti
pasidariau su QOD, nepalyginamai geriau nei su cocochoco, labai džiaugiuosi! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2011 09 01, 09:24)
pasidariau su QOD, nepalyginamai geriau nei su cocochoco, labai džiaugiuosi! smile.gif

kokie iskart skirtumai matomi?
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 09 01, 09:37)
kokie iskart skirtumai matomi?

plaukas visai kitaip atrodo- lygesnis ir sveikesnis.
ir patiesino labiau ir matyt tas keratinas geresnis ar geriau pasisavino, nes tikrai plaukai sveikesni atrodo ir žvilga labiau.
ir visiškai nėra tokio jausmo, kad kažkas ant plaukų prikrauta kaip buvo su cocochoco.

žodžiu, taip kaip ir norėjau,kad būtų, tikiuosi, kad efektas laikysis ilgai smile.gif
Atsakyti
manau, daug nulėmė ir kirpėjų darbas, kirpėja, dirbusi su qod, buvo žymiai profesionalesnė.
Atsakyti
Abi priemones panasios, nors mano klientems geresnis rezultatas su cocochoco. Galiu pasakyt tiek - jei kirpeja dirba saziningai, netaupo priemones, tepa tiek, kiek reikia Jusu plaukui, viska atlieka kruopsciai pagal gamintojo nurodyma - efekta pasieksite su abiem. Jei turit klausimu, kreipkites, turiu nemenka tiesinimo patirti.
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 09 01, 08:48)
As per akcija pirkau QOD sampuna bei kondicionieriu, nors ir nesu pasidarius keratininio tiesinimo, bet priemones nesuzavejo.... Sampunas kaip sampunas, o kondicionieriu reikia ilgiau palaikyti, kad suminkstintu plaukus.... Gal po tiesinimo butu ir kitoks poveikis?..  g.gif

Tai sampunas ir kondicionierius ir neturi tureti ypatingo poveikio. Manau, ju esme tik neisplauti keratino greitai , ji palaikyti, kuo ilgiau.
Mane domina priemones plauku tiesnimui keratinu," qod" firmos. Noreciau isigyti rinkini ir darytis tiesinima pati namie, kaip ir su "ecanto" pati darydavausi sauniai.
Atsakyti