Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(dilgelyt @ 2011 08 22, 22:45)
Pasidalinkite prieziura po tiesinimo 4u.gif

sampunas + kondiske + kaukes (aliejines)
Atsakyti
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 08 23, 10:11)
Tai va, kad pirkau per akcija ir ten buvo parasyta, kad sampunas be drusku su keratinu, bet gavus buteliukus perskaiciau sudeti, tai ten neradau ne uzuominos apie keratina  g.gif

turi but parasyta hydrolyzed keratin.Su rudu kamstuku sampunas ir su baltu kondicionierius?
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2011 08 22, 22:08)

norėjau dar paklausti, po kiek kartų jums perbraukia su tiesintuvu,kai tiesinimą daro?
qod seminare sakė, kad reikia 10-15 kartų.

Tai priklauso koks plaukas, storas, naturalus, tamsiai dažytas ar šviesus.
Jei blondiniai 15 kartu braukti tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2011 08 23, 16:35)
Tai priklauso koks plaukas, storas, naturalus, tamsiai dažytas ar šviesus.
Jei blondiniai 15 kartu braukti tai  doh.gif

O jūs kirpėja? smile.gif
man tiesiog atrodo, kad nemažai yra savamokslių, ir pvz sugalvoja 7-10 kartų perbraukt (kaip man buvo), o po to kai ne kas gaunasi, tai ir pradedi galvoti, ar kirpėja viską teisingai darė ir ar apskritai žinojo, kaip tai daryti.
Atsakyti
Sveikutes merginos gal zinot kur veda kursus ,apmokymus plauku tiesinimo karatinu?aciu uz bet koki atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2011 08 23, 18:31)
Sveikutes merginos gal zinot kur veda kursus ,apmokymus plauku tiesinimo karatinu?aciu uz bet koki atsakyma  4u.gif

qod, dikson, del kitu pagooglink
Atsakyti
Na, prisiruošiau ir aš išbandyti. Artimiausiu metu darysiuos keratininį tiesinimą. Labai atsibodo nuolat susišiaušę plaukai. Ypač kai dabar drėgni orai artėja- tik namie su tokiais šiaudais sėdėt doh.gif Gaišti prie veidrodžio siaubingai ilgai, kol padoriai atrodo, o išėjus į drėgmę- vėl viskai po senovei. verysad.gif Jei jau yra bent porai mėnėsių galimybė to atsikratyt- I'm ready biggrin.gif Kai pasidarysiu- parašysiu nuomonę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ddia @ 2011 07 02, 17:20)
Sveikos, galvoju ir aš išsiteisint plaukus, maniškiai šviesinti, banguoti, pūsti. Susiradau kirpėją Renatą  (Kaune) dirba su inoar http://www.inoar.net/products.html. Gal kas jau darėsi su šiom priemonėm?

mane taip pat domina sitas klausimas, gal kas galit atsakyti 4u.gif
Atsakyti
As isigijusi Encanto de Brasil rinkini ,jau kelis kartus dariausi ,tai poveikis labai patinka tik man trumpai laiko bei atsiliepimai negeri apie sudeti .. Noreciau nusipirkti kitos firmos rinkini, ieskojau qod, bet kainos nuo 250$ siaubingai brangu, ar kuri turi,ar verta?
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2011 08 22, 13:41)
drinks_cheers.gif  būtent
nusipirkau dabar už 170lt su qod, tikiuosi bus geriau nei cocochoco.

pazistama su sita cocochoco kosmetika dirba, norejau pas ja eiti pabandyti.. kaip supratau nelabai patiko tiesinimas? kas blogai.. kiek supratau ji viena is pigesniu g.gif
Atsakyti
Sveikos,norėjau paklausti ar praėjus tiems trim ar penkiems mėnesiams po braziliško plaukų teisinimo plaukai grįžę į tarsi pradinę padėtį ar išlieka lygiai tokie patys? Nesimato jokių pagerėjimo požymių net praėjus tam laikui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beža @ 2011 08 26, 11:33)
Sveikos,norėjau paklausti ar praėjus tiems trim ar penkiems mėnesiams po braziliško plaukų teisinimo plaukai grįžę į tarsi pradinę padėtį ar išlieka lygiai tokie patys? Nesimato jokių pagerėjimo požymių net praėjus tam laikui? 4u.gif

As tiesinausi pries pat Velykas, bet dar dabar jauciu geraji tiesinimo poveiki. Anksciau daugiausia problemu turedavau su kirpciukais, jie fenuojant ne vienodai issidziovindavo, vietomis pasigarbanodavo i viena ar kita puse, issipusdavo, o dabar fenuojant pabraukau sepeciu ir jie buna lygus, nepasipute. Tik sunku pasakyti ar cia vis dar tiesinimo pasekmes, ar del to, kad dar vis plaunu galva su bedruskiu keratininiu sampunu. g.gif
Atsakyti