Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(kamilele12 @ 2009 03 20, 20:14)
Sveikute, esu išbandziusi sia procedura savo kailių 4u.gif  Jo procedura trunka ilgokai priklauso nuo plauko, tačiau rezultatas clap.gif  clap.gif  clap.gif unbelivable. Jausmas neapsakomas kai išplauni galva ir nieko nedarant plaukams jie tiesiai ir gražiai išdžiusta.  Butinai kartosiu dar karta, bet dabar bandau rasti pigesni varianta blush2.gif juk krizė lotuliukas.gif

o kokia proceduros kaina?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2011 08 14, 11:30)
Gydytojai trichologai teigia, kad bet koks "tiesinimas keratinu, šilku ar laminavimas" kenkia plaukui - nusiplaunant plėvelei (o šios priemonės yra ne kas kita, kaip ant plauko uždėta plėvelė), kartu "nusiima ir plauko žvyneliai, ko pasekoje plaukas sausėja, trupa, lūžinėja, veliasi.
g.gif  Ka manote?

va va doh.gif pasidziaugi graziais plaukais o veliau gelbek kaip ismanai be jokiu rezultatu unsure.gif radau sudeti QOD MAX linijos tiesinimui skirtu priemoniu,gal kas pakomentuotu?planuojam uzsisakyt su sese,bet jei po visko vel tas pats kosmaras su plaukais darysis ( su Encanto dariausi pries tai ) tai aciu nebenoriu tada jokiu tiesinimu doh.gif aciu isanksto kas atsakys 4u.gif ir kaip keista raso kad kvapas sokolado g.gif na jei reik nuorodos kam tai stai cia

Composition: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium
Chloride, Paraffinum Liquidum, Hydrolyzed Wheat Protein (And) Methicone (And) Polyquaternium-10 (And) Carbocysteine, Polyquaternium7, Hidrolized Keratin, Amodimethicone, Trideceth-12, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Hydrolyzed Rice Protein (And) Sodium Benzoate, Theobroma Cacao(Cocoa), Extract Parfum, Cetrimonium Chloride, Bht, Methylchloroisothiazolinona (And)Methylisothiazolinone, Ci 77400.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luckyme: 16 rugpjūčio 2011 - 21:56
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 08 16, 11:51)
kaip manot galiukus kirpti pries ar po proceduros?  g.gif

man kirpėja sakė, kad po.
Atsakyti
planuoju pasidaryti ilgalaikį tiesinimą, šiuo metu esu rudaplaukė, bet noriu pasišviesinti rolleyes.gif
kaip manote, jei šviesinsiu plaukus po procedūros, ar nepakenks? gal tai sutrumpins "veikimą" to keratino? g.gif
Atsakyti
o gaL kas daresi ilgalaiki plauku tiesinima keratinu (qod) budama naturalia blondine? kiek teko girdeti,kad pageltonina plauka, gal kas turit patirties sioje srityje?
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 08 17, 18:28)
planuoju pasidaryti ilgalaikį tiesinimą, šiuo metu esu rudaplaukė, bet noriu pasišviesinti rolleyes.gif
kaip manote, jei šviesinsiu plaukus po procedūros, ar nepakenks? gal tai sutrumpins "veikimą" to keratino?  g.gif

Jei visa plauka dažysite (ne tik šaknis) tai dažykite prieš proedūra smile.gif

o gaL kas daresi ilgalaiki plauku tiesinima keratinu (qod) budama naturalia blondine? kiek teko girdeti,kad pageltonina plauka, gal kas turit patirties sioje srityje?

Yra šampūnas po keratino tiesinimo būtent blondinėm mirksiukas.gif
Nors dėl pageltanavimo dar neteko girdėti rolleyes.gif
Atsakyti
na teko kalbetis su Qod kosmetikos platintoja, ir ji man butent sake, kad blondinems pageltonuoja plaukai po tiesinimo, tik kiekvienai skirtingai, va tas vienintelis dalykas ir sulaiko nuo sios proceduros, nes nesinoretu,kad pasikeistu plauku spalva, nemazai komplimentu del jos sulaukiu ax.gif
Atsakyti
Siandien kalbejau su savo kirpeja apie si ilgalaiki tiesinima, o ji jau daug metu dirba toje srityje, vazineja po seminarus ir t.t. Tai jos nuomone buvo labai neigiama smile.gif Taip, tai naujove - efektas ispudingas. Tik dazniausiai moterys negalvoja, kas po to, kokios pasekmes smile.gif Sake Europos Sajungoje gaminamo keratino nera, o ant is visokiu braziliju ar panasiai eksportuojamo keratino nieks neraso tikslios sudeties. Keratino ten nera daug, o paprasciausiai prideginamas silikonas prie plauko. Todel plaukas zvilga, puikiai atrodo...kuri laika smile.gif Jeigu planuoji plaukus nukirpt, tuomet gali pazaisti tuo ilgalaikiu tiesinimu, pasimegauti zvilganciais plaukais...o kai jau jie pradeda klaikiai atrodyt - pradeda silikonas luzinet, issiplaudinet, plaukai issauseja - tiesiog viska galima nukirpt. Kitu atveju patare labai pagalvoti pries darant toki tiesinima smile.gif
Buvo tarptautiniame seminare, kur pas profesionalus klause nuomoniu apie tai - tai visi labai skeptiskos nuomones. Sake abejotinos reiksmes kirpyklelese, ar siaip toms, kurioms svarbiausia pinigelius susizert i kisene ir negalvoja apie pasekmes, apie velesne klienciu plauku sveikata- is tokiu niekada nesulauksi neigiamos nuomones, ar patarimu to nedaryt.

Aisku tuoj atsiras kimbanciu i atlapus, kad "as jau metus tiesinuos ir plaukai puikiai atrodo", bet mano kirpeja sake maciusi klaikiai atrodanciu plauku po tokio tiesinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otra: 18 rugpjūčio 2011 - 14:34
QUOTE(Otra @ 2011 08 18, 14:33)
Aisku tuoj atsiras kimbanciu i atlapus, kad "as jau metus tiesinuos ir plaukai puikiai atrodo", bet mano kirpeja sake maciusi klaikiai atrodanciu plauku po tokio tiesinimo.

O kaip del sampunu, kurie ale su keratinu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tulip: 18 rugpjūčio 2011 - 14:41
QUOTE(Otra @ 2011 08 18, 14:33)

nors pati jau virs puse metu po proceduros, kuri man dare kita kirpeja, mano kirpeja labai dziaugiasi mano plauku bukle, pirmas kartas gyvenime, kai po puses metu ji pasake, kad galiuku nereikia kirpti, nes puikiai atrodo, o ka kalba tos, kurios net nebande tos proceduros ir neturi savo asmenines patirties ir remiasi tik VBS agenturos gandais - man visiskai neidomu, tad ir i atlapus kibti nesiruosiu, nes nei tos kirpejos nuomone idomi, nei pati patirties turi tuo klausimu, tad tuscia butu pokalbis.
Papildyta:
beje, tavo kirpejos komeptencija kelia dideliu abejoniu:
1. "keratino nera daug": na jeigu pirmos 4 pozicijos, kurios eina sudety pradzioje, ir kur eina tik keratinas - nera daug, tai jau nzn tada, kas yra daug biggrin.gif ir cia tik dikson pvz, o tokiu yra daug
2. "neraso sudeties ir koks keratinas": visada sudetis yra labai aiskiai surasyta ir kokio tipo keratinas naudojamas, tad jiegu ji nesupranta tu zodziu pries zodi keratinas - tai gal ne tuos seminarus lanko g.gif
va taip ir buna, kai tokios "zinoves" komentuoja ir kita net nebandziusi perpasakoja rolleyes.gif
Atsakyti
ElGuna saunuole tu!!! Pritariu!

Keratinas nera plevele ant plauko, o daleles plauke.

Keratinas nera is brazilijos visas, pvz GK yra is usa o i ten pats keratinas is N. Zelandijos avininkystes vaziuoja.

Sampunai su keratinu (tie kur maximoj) sudety turi keratino ir DRUSKOS kuri ir isplauna ta keratina lauk. Ce tas pats kaip pilt i sampuna aukso ir dadet aukso tirpiklio(jei tokio butu) biggrin.gif

Sviesinti reikia pries procedura, nes poto daug keratino dazai iesdins vel is plauko. Kirpti galima ir po..

nei karto tiesindama blondines nepastebejau kad is baltu jos taptu geltonom ar ryzom. ir pati netapau :DDDDD

oj juokas net ima kiek cia mitu :DDD Merginos pasibandykit tada zinosit kas ir kaip arba tema nuo pradziu skaitykim smile.gif Man po 3 men keratinas pradejo iseidinet bet va jau 4 men ir dar sukuojuosi be jokiu susivelimu, netrupa plaukai kaip cia kazkurie "gydytojai" gasdina ir tik dziaugiuosi. Kaip bus 5 men pasidarysiu foto ir vel pasikeratininsiu plaukus biggrin.gif
Atsakyti
Kokia dar dalele plaukuose - jeigu jis prikepinamas i plauka???

Elguna: ka tu vadini VBS?? Kirpeja, kuri dirba si amata visa gyvenima, domisi tuo, nuolat tobulinasi??? Kaip sifruojasi VBS - viena bobute sake?? Nejuokink. Sekmes tau. Dziaugiuosi, kad tavo plaukai nuostabiai atrodo, varyk taip ir toliau! biggrin.gif

Visu antra: is kur tu zinai, kad as nebandziusi??? Apskritai gal truputi prafiltruok zodzius, nes stilius kaip turgaus bobos. Su tokia net nesinori nieko diskutuot.

Zodziu, daugiau as gal nieko cia nerasysiu - merginos pacios atsirinks tiesintis ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otra: 18 rugpjūčio 2011 - 20:57