Va, pakopinu savo posta is garbaniu temos, gal kam bus naudinga:
Sveikutes,
dabar gyvenu UK, bet tiesindavau plaukus LT. Galiu papasakot, zinoma, jei idomu.
Mano plaukai sviesus, bet nedazyti, todel galima tiesinti. Negalima tiesinti tik sviesintus plaukus, nes kazkaip tie dazai paveikia plauka, del ko tas cheminis tiesinimas gali buti neefektyvus. Betel sito nesu tikra, tiesiog manes klause, ar dazyti plaukai, ir tiek.
Pirma karta tiesindavau su Goldwell priemonem. Rezultatas tikrai nerealus, mano plaukai dar ilgi buvo, bet kai garbanoti, tik plaunant galva matai ta realu ilgi. Tai kai istiesino, niekas netikejo, kad cia nepriauginti plaukai. Del kokybes, tai nei kiek nepakenke plaukui, net, man atrodo, adejo, nes plaukai daug glotnesnibuvo, slidus. Bet plaukas juk apskritai negyvas, todel apie sveika plauka nelabai prasminga kalbeti. Matyt, tiesiog ta kokybiska chemija kazkaip sulygina ta plauko pavirsiu. Plaukai neatsistato, viena karta istiesinti tokie ir lieka, tik nuo saknu atauga vel garbanoti. Del to labai nepatogu.
Veliau kelis kartus tiesindavau su Alfaparf priemonem, atrodo, Visunitoj. Ten atseit po keliu menesiu plaukai atsistato ir vel pradeda garbanotis. Tai cia jau ne toks 100 % rezultatas, nes plakau ne visiskai issitiesina, ne tokie glotnus, daugiau puciasi. Bet ir kinuoja dvigubai maziau.
Tiesa, priklauso ir nuo meistro, kiek jis stengiasi, nes te vos ne tiesiogiai, reikia tempti tuos plaugus, lyginti. Tai viena karta po Audros is Visunitos isejau pusiau garbanota, pusiau tiesiais plaukais.
Dabar net juokinga prisimint.
Bet man, kaip tokiai tikrai garbanei, tie tiesinimai nelabai pasiteisino, nes plaukai po keliu menesiu pradeda atauginet, garbanotis prie saknu, atrdodo tikrai labai keistai.