Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Jorky @ 2009 04 15, 22:33)
as nepatarciau daryti  schmoll.gif  pati nedariau  , bet mano drauge buvo pasidariusi - tiesinimas po okiu 4 kartu isnyko  , o jai liko sugadinti plaukai, vistik chemija  verysad.gif

O tavo drauge daresi paprasta ilgalaiki tiesinimasi ar ta naujoviska, kur tausoja plaukucius (lyg japanese straightening vadinasi, kur pabaigoj viskas uztvirtinama znyplemis)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 16, 08:52)
O tavo drauge daresi paprasta ilgalaiki tiesinimasi ar ta naujoviska, kur tausoja plaukucius (lyg japanese straightening vadinasi, kur pabaigoj viskas uztvirtinama znyplemis)? 4u.gif

as dariausi si tiesinima, bet man nepatiko visai nesilaike, siek tiek buvo tiesesnis plaukas, bet vis tiek reikejo tiesintis, nes pasisiauses buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chamka @ 2009 04 16, 08:01)
as dariausi si tiesinima, bet man nepatiko visai nesilaike, siek tiek buvo tiesesnis plaukas, bet vis tiek reikejo tiesintis, nes pasisiauses buvo doh.gif

Cia ta naujoviska dareisi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 16, 07:52)

dare ta naujoviska 4u.gif
Atsakyti
Va, pakopinu savo posta is garbaniu temos, gal kam bus naudinga:

Sveikutes,
dabar gyvenu UK, bet tiesindavau plaukus LT. Galiu papasakot, zinoma, jei idomu. smile.gif Mano plaukai sviesus, bet nedazyti, todel galima tiesinti. Negalima tiesinti tik sviesintus plaukus, nes kazkaip tie dazai paveikia plauka, del ko tas cheminis tiesinimas gali buti neefektyvus. Betel sito nesu tikra, tiesiog manes klause, ar dazyti plaukai, ir tiek.
Pirma karta tiesindavau su Goldwell priemonem. Rezultatas tikrai nerealus, mano plaukai dar ilgi buvo, bet kai garbanoti, tik plaunant galva matai ta realu ilgi. Tai kai istiesino, niekas netikejo, kad cia nepriauginti plaukai. Del kokybes, tai nei kiek nepakenke plaukui, net, man atrodo, adejo, nes plaukai daug glotnesnibuvo, slidus. Bet plaukas juk apskritai negyvas, todel apie sveika plauka nelabai prasminga kalbeti. Matyt, tiesiog ta kokybiska chemija kazkaip sulygina ta plauko pavirsiu. Plaukai neatsistato, viena karta istiesinti tokie ir lieka, tik nuo saknu atauga vel garbanoti. Del to labai nepatogu.
Veliau kelis kartus tiesindavau su Alfaparf priemonem, atrodo, Visunitoj. Ten atseit po keliu menesiu plaukai atsistato ir vel pradeda garbanotis. Tai cia jau ne toks 100 % rezultatas, nes plakau ne visiskai issitiesina, ne tokie glotnus, daugiau puciasi. Bet ir kinuoja dvigubai maziau.
Tiesa, priklauso ir nuo meistro, kiek jis stengiasi, nes te vos ne tiesiogiai, reikia tempti tuos plaugus, lyginti. Tai viena karta po Audros is Visunitos isejau pusiau garbanota, pusiau tiesiais plaukais. lotuliukas.gif Dabar net juokinga prisimint.
Bet man, kaip tokiai tikrai garbanei, tie tiesinimai nelabai pasiteisino, nes plaukai po keliu menesiu pradeda atauginet, garbanotis prie saknu, atrdodo tikrai labai keistai.
Atsakyti
Aciu labai uz atsakymus, tikriausia kol kas neskubesiu, nes net nezinau, kur Kaune normaliai padarytu, kad netektu verkt paskui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 16, 09:59)
Cia ta naujoviska dareisi? rolleyes.gif

jo naujovisku, beto sake, kad negalima sviesintu ne del to ,kad nesilaikys, o del to ,kad ir taip pazeistas plaukas nuo sviesinimo ir dar chemijos gaus
Atsakyti
Na aš manau kad mes visi suprantame kad po tiesinimo plaukai atauga ir pradeda garbanuotis, tačiau tie puse metu su ištiesintais plaukais man suteike tiek pasitekejimo savimi yahoo.gif, kai žinai kad po lietaus jie nesisuka ir nesišakoja, kai po dušo jie tiesiai išdžiusta net nenaudojant jokiu priemonių ir feno. Kai atsikeli ryte ir atrodai taip kaip ir atsigulei. Na vien žo man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilele12 @ 2009 04 16, 17:51)
Na aš manau kad mes visi suprantame kad po tiesinimo plaukai atauga ir pradeda garbanuotis, tačiau tie puse metu su ištiesintais plaukais man suteike tiek pasitekejimo savimi yahoo.gif, kai žinai kad po lietaus jie nesisuka ir nesišakoja, kai po dušo jie tiesiai išdžiusta net nenaudojant jokiu priemonių ir feno. Kai atsikeli ryte ir atrodai taip kaip ir atsigulei. Na vien žo man  thumbup.gif

as pries darydamasi galvojau taip , buvo nesvarbu ar pakenks plaukam ar ne, nes vistiek po kiekvieno plovimo tiesinu juos, bet nusivyliau pasidariusi, nes efekto tokio nebuvo, bet vis dar kartais pagalvoju , kad reikia dar pabandyti, gal si karta pavyks lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
As daryciausi, jei buciau tikra, kad man nenudegins plauku unsure.gif
Atsakyti
Ne visada, zinoma, bet paprastai kaina yra tam tikras garantas. Girdejau apie tiesinimus uz 200-300 litu. Tai net sunku isivaizduot, kas ten is tu plauku lieka.
Jei norit kokybiskai istiesintu plauku, tai kaina butu 1000-1500. Geras salonas Laimalukss Konstitucijos pr. Pati ten dariau viena karta, ir jei noreciau visiskai tiesiu plauku, eiciau ten ir vel. Taciau man finansai neleidzia kas 4 menesius tiesintis.
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 04 16, 19:36)
Ne visada, zinoma, bet paprastai kaina yra tam tikras garantas. Girdejau apie tiesinimus uz 200-300 litu. Tai net sunku isivaizduot, kas ten is tu plauku lieka.
Jei norit kokybiskai istiesintu plauku, tai kaina butu 1000-1500. Geras salonas Laimalukss Konstitucijos pr. Pati ten dariau viena karta, ir jei noreciau visiskai tiesiu plauku, eiciau ten ir vel. Taciau man finansai neleidzia kas 4 menesius tiesintis.

nemanauk ,kad butinai kaina yra garantas g.gif
Atsakyti