Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Balalaika. @ 2011 08 04, 13:02)
nuostabūs

ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sume @ 2011 08 05, 23:44)
labai labai gražūs wub.gif
o va įdomu, ar taip išsitiesinus įmanoma subanguoti juos specialiai, kad laikytųsi?

Ačiū. 4u.gif Tikrai įmanoma susigarbanoti ir gerai laikosi,na bent man thumbup.gif Kaip tik teko išbandyti šį savaitgalį mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(multimam @ 2011 08 09, 16:47)
kur dareisi ir kiek mokejai?

Pirmą kartą dariausi maddam salone Kaune,o kitą kartą Formus Marijampolėj. Pastarajam buvo pigiau thumbup.gif . Apie kainas konkrečiau nenoriu čia kalbėti... blush2.gif
Atsakyti
Labas:)
Gal kuri bandet chemini KEUNE tiesinima? Idomu ar putima irgi nuima sitos priemones g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif .
gal zinote kur Vilniuje butu galima siek tiek pigiau pasidaryti braziliska plauku tiesinima 4u.gif 4u.gif ?
Gal kas bande plauku laminavima ax.gif ? Idomu koks efektas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(I'm love @ 2011 08 10, 09:14)
Gal kas bande plauku laminavima ax.gif ? Idomu koks efektas ax.gif

laminavimui yra atskira tema, ten skaityk atsiliepimus rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gal zinot ar Elektrenuose yra kokia gera kirpeja kuri padarytu man braziliska tiessinima?
isanksto aciu atsakiusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astux5: 10 rugpjūčio 2011 - 14:07
QUOTE(astux5 @ 2011 08 10, 14:06)
Sveikos smile.gif
Gal zinot ar Elektrenuose yra kokia gera kirpeja kuri padarytu man braziliska tiessinima?
isanksto aciu atsakiusioms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Laba. Mano pazistamo drauge daresi Stiliaus Oazej, tai labai patenkinta.
Tik nezinau su kokiom priemonem. g.gif
Atsakyti
QUOTE(monikene @ 2011 08 10, 15:20)
Laba. Mano pazistamo drauge daresi Stiliaus Oazej, tai labai patenkinta.
Tik nezinau su kokiom priemonem.  g.gif

Cia Pergales gatvej? aciu 4u.gif reiks pasidomet su kokiom priemonem ten dirba.
Atsakyti
Mergaites, o gal imanoma is kur nors parsisiust ta keratina ir pacioms issitiesint? Juk pati procedura nera baisiai sudetinga, o jeigu dar ko nors paprasai pagalbos...Gal per koki ebay? Ar nei viena nebandet ieskot?
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2011 08 11, 15:09)
Mergaites, o gal imanoma is kur nors parsisiust ta keratina ir pacioms issitiesint? Juk pati procedura nera baisiai sudetinga, o jeigu dar ko nors paprasai pagalbos...Gal per koki ebay? Ar nei viena nebandet ieskot?

ebay kiek nori yra ir ivairiu keratinu .
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2011 08 11, 14:10)
ebay kiek nori yra ir ivairiu keratinu .

tikrai yra visokiausiu drinks_cheers.gif o su qod keratinu kai darot, kiek dienu reikejo neplaut galvos? Nes su cocochoco, kiek zinau, reikia tris dienas vaiksciot neplovus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(monikene @ 2011 07 29, 08:37)
Va koks geras pasiūlymas kam reikia šampūno be drusku ir kondicionieriaus  po Braziliško Keratino procedūrų. thumbup.gif  thumbup.gif

http://www.citylife....ieri-su-kerati/

isbandziau si rinkini, nors mano keratinas jau issiploves, bet issiplovus galva plaukai labai slidus ir krentantys kaip po tiesinimo, matysiu kaip bus panaudojus ilgiau, bet kol kas labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2011 08 11, 14:56)
tikrai yra visokiausiu  drinks_cheers.gif  o su qod keratinu kai darot, kiek dienu reikejo neplaut galvos? Nes su cocochoco, kiek zinau, reikia tris dienas vaiksciot neplovus  doh.gif

su qod iškart galima plauti galvą, pasiskaitykit temą, tikrai buvo rašyta smile.gif
Atsakyti