Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(*ElGuna @ 2011 08 06, 10:30)
vilniuje, beauty zone. dar kaune is alluros

o internetu uzsisakyti galima?
Atsakyti
QUOTE(ferral @ 2011 08 06, 09:15)
o internetu uzsisakyti galima?

susisiek su jais pati, gal suderinsi siuntima
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 08 05, 22:40)
mano ilgi, darysiuos su qod uz 150  rolleyes.gif

speju darysies Vilniuje?
pasiseke tau 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2011 08 05, 21:50)
speju su qod tiesinima pasidaryt iki 500 lt ilgiems neimanoma? g.gif  ax.gif
800lt nepajegi sumoketi doh.gif

Tikrai įmanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2011 08 06, 20:43)
Tikrai įmanoma mirksiukas.gif

Jei imanoma,tai galima mane informuoti kur? smile.gif 4u.gif
mano plaukai maldauja qod biggrin.gif
Atsakyti
O gal yra kokia priemone, kuri ilgam laikui suglotnina plaukus, bet ju netiesina? Nes biskeli pasiilgau savo garbanu biggrin.gif bet, kad su jom nei i lauka neiseisi, ypac kai dregna, pasipucia, issisiausia ir vaizdas tampa klaikus, nebent visur vaiksciociau su kepure, tada apsisaugotu plauka nuo dregmes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 08 06, 23:54)
O gal yra kokia priemone, kuri ilgam laikui suglotnina plaukus, bet ju netiesina? Nes biskeli pasiilgau savo garbanu  biggrin.gif  bet, kad su jom nei i lauka neiseisi, ypac kai dregna, pasipucia, issisiausia ir vaizdas tampa klaikus, nebent visur vaiksciociau su kepure, tada apsisaugotu plauka nuo dregmes  doh.gif

Yra tiesiog kaukės, papildymas keratinu. Daug kam nuima plauku pustumą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2011 08 06, 11:42)
speju darysies Vilniuje?
pasiseke tau 4u.gif  ax.gif

gerai speji cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 08 07, 10:20)
gerai speji cool.gif

cia per pazystama tokia kaina? smile.gif biggrin.gif
pas tave ploni ar stori plaukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brendy: 07 rugpjūčio 2011 - 09:47
QUOTE(*ElGuna @ 2011 07 28, 08:11)
ne vilnietes - grauziates nagus, vilnietes - griebiate kupona biggrin.gif
http://kartu.lt/viln..._campaign=daily

Sveikos, as dariausi su siuo keratinu tik Klaipedoje, buvo akcija tai mokejau 150 lt, taip ji paskiaciavo sake mano plaukams kainuotu 400 doh.gif 3 dienas islaukti buvo sunkiai, nes mano labai riebaluojasi, bet islaukiau, ko nepadarysi del grozio biggrin.gif kai isejau su istiesintais tai amn nepatiko, per daug prisiploje, nes mano pacios plaukai labai labai stori, ilgis truputi zemiau menciu, tamsiia dazyti, bet pries kelis men buvau vienai parai nusisviesinusi sruogelemis, tai labai veliasi. Kazkaip galvojau kad istiesins su keratinu, tai bus tokie sveikesni, bet reikes dar truputeli prasitiesinti, bet klydau, plaukai tiesus tiesus, mano nebuvo labai garbanoti, bet pasisiause kaip reikalas, o cia isdziovinau pries plauka su dziovintuvu ir jie tiesus bigsmile.gif nu negaliu po kol kas patiketi biggrin.gif
Gal zinote kas namuose Klaipedoje dirba su cocochoco keratinu? Kur Klaipedoje perkate priemones po istiesinimo?
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2011 08 07, 09:46)
cia per pazystama tokia kaina? smile.gif  biggrin.gif

ne
Atsakyti
QUOTE(Nitkute @ 2011 08 04, 10:53)
Va mano plaukai po 7 menesiu.Dariausi 2 kart su QOD. 4u.gif  Tik galiukus kirpau Kovo menesi,tai nekreipkit demesio labai  blush2.gif  smile.gif

user posted image

kur dareisi ir kiek mokejai?
Atsakyti