Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Cherry* @ 2011 07 25, 19:15)
kaip supratau ne viena nesidaret? smile.gif

29 psl. yra mergina idejusi net foto po sios proceduros ir atsiliepima parasius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2011 07 25, 20:12)
Prabangos kokybė QOD GOLD buvo dar vienas prasiveržimas rinkoje, kuris buvo pristatytas rinkoje 2009 metais. Jis pagamintas su patentuotu 11-etapų procesu, kuris valo ir koncentruoja ingridientus iki moksliškai galimos maksimalios apimties, apdirbant 24-karatų auksą iki nano-dalelių. Tuomet auksas gali ypatingai įsiskverbti į plauką ir veikiant kartu su keratinu transformuoti plaukus taip, kaip joks kitas produktas negali.
greiciau lt pradetu taikyti si buda 4u.gif  smile.gif

Parasiau emaila i QOD,tai sake nesenai gavo si produkta ir po kolkas tik Andre salone Kaune su juo dirba. Tik kazin kaip ten su kainom... g.gif Gal reik dar palaukti kol dar kazkas darys su situ...
Atsakyti
QUOTE(Nitkute @ 2011 07 26, 12:31)
Parasiau emaila i QOD,tai sake nesenai gavo si produkta ir po kolkas tik Andre salone Kaune su juo dirba. Tik kazin kaip ten su kainom... g.gif Gal reik dar palaukti kol dar kazkas darys su situ...

reikes pasidometi,nors pritariu kainos bent jau ilgiems plaukams turetu buti kosmines g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2011 07 26, 16:36)
reikes pasidometi,nors pritariu kainos bent jau ilgiems plaukams turetu buti kosmines g.gif  bigsmile.gif

CIa manau irgi labai nuo salono priklauso.Nes kartais daug mokam ir uz varda. Bet aisku kokybe irgi labai svarbu,kad gerai atliktu,nesudegintu plauku it t.t.
Atsakyti
ne vilnietes - grauziates nagus, vilnietes - griebiate kupona biggrin.gif
http://kartu.lt/viln..._campaign=daily
Atsakyti
QUOTE(Nitkute @ 2011 07 27, 17:17)
CIa manau irgi labai nuo salono priklauso.Nes kartais daug mokam ir uz varda. Bet aisku kokybe irgi labai svarbu,kad gerai atliktu,nesudegintu plauku it t.t.

Sakykite ar kalta kyrpeja jei sudegins plauka,kiek zinau negali tiesinimo daryt mazesne temperatura nei 230,kad ten tos molekules skaidytusi..
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2011 07 28, 08:49)
Sakykite ar kalta kyrpeja jei sudegins plauka,kiek zinau negali tiesinimo daryt mazesne temperatura nei 230,kad ten tos molekules skaidytusi..

mano kirpeja sake kad lygtais uztenka 200 laipsniu,kai ji daro braziliska. O as pati namie tai tiesinu su paprastom znyplem,kur kaista iki 220. Tai man atrodo nuo vieno karto tikrai jau negali sudegti plaukai,aisku jei viskas atliekama pagal taisykles,o ne pagal nuoziura. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 07 28, 08:11)
ne vilnietes - grauziates nagus, vilnietes - griebiate kupona biggrin.gif
http://kartu.lt/viln..._campaign=daily

na ka gi, pasidariau ne akcijos metu, o galejau vat palaukt kelias dienas... bet esu labai patenkinta, siandien jau antra diena po proceduros, plauku dar neploviau ir jie tiesut tiesuteliai, jega, man kirpeja sake neplaut 4 dienas, tada dar geresnis rezultatas bus, negu laukiant tik 3 dienas, o siiap rekomenduoja neplaut galvos kiek imanoma ilgiau ":))))

Atsakyti
sveikos, gal kas turit atsiliepimu kaip plaukai atrodo po keratininio plauku tiesinimo, praejus pusmeciui ?
Atsakyti
Nuo po mano tiesinimo proceduros praejo daugiau kaip trys menesiai, bet buvo labai keista, kai praejusi sestadieni nuejau i kirpykla saknu dazytis ir kirpeja isdziovinusi perbrauke per plaukus kelis kartus tiesinimo znyplemeus.
Plaukai dvi paras buvo tiesuteliai, nors gavo ir vejo, ir lietaus ir pirtyje buvau. Beto po kasdienio plovimo ir dziovinimo jie vel puciasi ir garbanojasi. Idomu kas tai itakojo, galbut todel, kad vis dar galva plaunu sampunu po tiesinimo su keratinu?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enrikosmama @ 2011 07 29, 09:16)
Noreciau paskaityti daugaiu atsiliepimu is tu, kurios daresi butent su QOD, kokie rezultatai ir pan... smile.gif

o temos pati paskaityti nenori, kur jau ne 1 atsiliepimas surasytas g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(monikene @ 2011 07 29, 10:37)
Va koks geras pasiūlymas kam reikia šampūno be drusku ir kondicionieriaus  po Braziliško Keratino procedūrų. thumbup.gif  thumbup.gif

http://www.citylife....ieri-su-kerati/

Va butent situos as ir naudoju,man tai jie nerealus thumbup.gif Ypac kondicionierius su keratinu thumbup.gif
Atsakyti