Sampunas su Sodium Coceth Sulfate, sodium myreth sulfate ir sodium lauramphacetate netinka po tiesinimo keratinu?
sampuasn su sodium visiskai netinka, taciau kai kurios firmos (ne Global Keratin ) i sampuna sulfatu (methyl butyl sulfate) deda. nzn kodel..
Global Keratin priemones jau kuris laikas BE FORMALDEHIDU.
beje toms labai garbanotoms ir storais atspariais plaukais global keratin yra speciali linija kad gautusi tiesumo efektas. Pirmas (visai be tiesinimo tik gydymui) ir antras numeris (nedazytiems, banguotiems plaukams) tikrai netiesina garbaniu - isbandyta.
Papildyta:
Sunreja ieskok kurios daro namuose, bus pigiau ir gal atvaziuos iki namu as pvz i vln, kauna, klp nuvaziuoju pro reta o akcija tikrai nebloga
Global Keratin priemones jau kuris laikas BE FORMALDEHIDU.
beje toms labai garbanotoms ir storais atspariais plaukais global keratin yra speciali linija kad gautusi tiesumo efektas. Pirmas (visai be tiesinimo tik gydymui) ir antras numeris (nedazytiems, banguotiems plaukams) tikrai netiesina garbaniu - isbandyta.
Papildyta:
Sunreja ieskok kurios daro namuose, bus pigiau ir gal atvaziuos iki namu as pvz i vln, kauna, klp nuvaziuoju pro reta o akcija tikrai nebloga
QUOTE(Sunreja @ 2011 07 20, 08:41)
Nu kodel tokiu pasiulymu nera Siauliuose?...
man tai kolkas nieko gero ta akcija, nes ta kaina iki 30 cm - o cia trumpi plaukai, paziurejau, kad mano virs 50 ryt uzsuksiu pas juo, paklausiu, kiek tiksliai man reiketu primoket
QUOTE(queen_nida @ 2011 07 22, 18:17)
sampuasn su sodium visiskai netinka, taciau kai kurios firmos (ne Global Keratin ) i sampuna sulfatu (methyl butyl sulfate) deda. nzn kodel..
Kaip suparatau su sodium chloride netinka, o jei po sodium eina kitas zodis matyt nieko bloga
atsiprasau uz mergaites,prasau,nerasykite man i a.z. del tiesinimo,as ji darau tik saviems klientams!!!Atejau cia pasidalinti savo patirtimi,paskaityti kitu atsiliepimu,o ne ieskoti nauju klientu.Aciu uz supratinguma
netinka su DRUSKA. o sodium chloride yra natrio chloridas druska uztai ir rekomenduoja juroj maudantis ar baseine ar pirty druskinej arba kur daug prakaituojama deti ant plauku apsauga, tepti kondicionieriu ir pan. taip ilgiau keratinas laikosi plaukuose ir naturalus ir po keratino proceduru
Kaip man sake dabartinis qod kompleksas turi 60% tiesuma ir 40% gydyma. O zada atsivezti jie kita kompleksa su kazkokiom aukso dalelem kur bus atvirksciai- 60% gydimas ir 40% tiesinimas.
[/quote]
Labai domintu tas kur labiau gydymas,jei ka suzinosi parasyk cia arba i az
[/quote]
sveikos merginos, ar kas bandet sita stebukla? zinau, kad akcija nebegalioja, bet idomus atsiliepimai kas ir kaip, kokie rezultatai
http://beta.lt/kauna...rma-style-kaune
QUOTE(beautyland @ 2011 06 14, 20:22)
Dariausi CocoChoco keratina(Izraelio gam),mano plaukai gan stori,dazyti,pasipucia,banguoti(buvo ),dabar turiu idealius glotnius,spindincius plaukus,ploviau jau 6 kartus,dziovinu su fenu,jokio pasiputimo,kreivu bangu neliko ,jokiu znypliu ,pagaliau,nenaudoju,palengvinau sau *plaukuosenos* tvarkyma 100%,procedura uztruko apie 2 val,mano plaukai zemiau menciu ,po tiesinimo tapo bent 2cm ilgesni(nes issitiesino),jokiu dumu,kaip kad kitos raso nebuvo,maloniai kvepejo sokoladu,nors meistre sake ,kad kai kuriom kiek pagrauzia akytes,as nieko visiskai nepajutau Sumokejau 300lt,po 3 ju men kartosiu ,pripratau jau prie gero
rytoj as irgi darysiuosi su cocochoco, tai tikiuosi panasaus rezultato
QUOTE(Burleska @ 2011 07 19, 12:48)
* Na, pirmiausia čia yra ilgalaikio tiesinimo tema, ir informacija, kad kažkas puikiai išsitiesino plaukus ir su keratinu be galo klaidina. Keratinui yra atskira tema
deja ta atskira tema kazkas uzdare kiek maciau ir liko tik viena bendra tema tiesinimui visokiam, bent as jau tik sita radau
QUOTE(Burleska @ 2011 07 19, 11:48)
* Na, pirmiausia čia yra ilgalaikio tiesinimo tema, ir informacija, kad kažkas puikiai išsitiesino plaukus ir su keratinu be galo klaidina. Keratinui yra atskira tema
visu antra tokios atskiros temos nera
QUOTE(Nitkute @ 2011 07 25, 09:14)
qod gold
Prabangos kokybė QOD GOLD buvo dar vienas prasiveržimas rinkoje, kuris buvo pristatytas rinkoje 2009 metais. Jis pagamintas su patentuotu 11-etapų procesu, kuris valo ir koncentruoja ingridientus iki moksliškai galimos maksimalios apimties, apdirbant 24-karatų auksą iki nano-dalelių. Tuomet auksas gali ypatingai įsiskverbti į plauką ir veikiant kartu su keratinu transformuoti plaukus taip, kaip joks kitas produktas negali.
greiciau lt pradetu taikyti si buda
greiciau lt pradetu taikyti si buda
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 25, 15:13)
sveikos merginos, ar kas bandet sita stebukla? zinau, kad akcija nebegalioja, bet idomus atsiliepimai kas ir kaip, kokie rezultatai
kaip supratau ne viena nesidaret?