nezianu net, noreciau kartot su Encanto, bet bijau tu formaldehidu ten ju didele koncentracija? Kaip supratau labai kenkia sveikatai
QUOTE(luxus @ 2011 07 15, 16:15)
akivaizdus pavizdys ankstesnis postas salerm vienas pigiausiu, visur skamba blogiausi komentarai, o cia geriausias efektas. o tokio kaip paraset coq tai dar negirdejau keratino, gal butent su tokiu ir dare del to ir nudegino
nezinau kodel cia pasisaipei is mano posto as salerm negyriau...sakiau kad neisiitesino ir net putimo nenueme, nedaryciau antra karta tikrai o del qod nu taip suklydau, tikrai tingejau eit i vonia patikslint ant sampuno pavadinima, bet kas norejo tas suprato noriu tiesiu plauku, bet nenoriu vel ismest pinigus i bala uz tokius rezultatus
Papildyta:
ir dar nezinau kodel man taip netiko qod, mano dviem draugem su juo labai graziai plaukai issitieisno ir blizgejo, buvo paklusnus... bet yra kaip yra
neveltui pradejau galvot apie chemini tiesinima
Oho, žiuriu keratinas ir į šitą temą atslinko. Aš išbandžiau turbūt visus LT naudojamus keratinus ir dabar galiu drąsiai teigti, kad kertinas plaukų netiesina, nebemėtikit pinigų O dėl Salerm ir Encanto galiu pasakyti, kad tai patys blogiausi variantai: encanto poveikis labai trumapalaikis, tikrai neatperka plyštančios iš skausmo nuo formaldehido galvos, o nuo salerm iš viso jokio poveikio neturi, nebent jūsų plaukai totaliai sudeginti nuo blondavimo ar pigaus cheminio,jei norite pagydyti plaukus - rinkitės Dikson.
Šiuo metu žiūriu visi salonai patapę tiesinimo ekspertais, teko matyti, kaip viename salone patirties šiame reikale neturinti "kirpėja" pažiūrėjo kaip klientei daro TIESINIMĄ su salerm'u, o kitai atėjusiai klientei ją jau pristatė kaip šio reikalo meistrę
Labai ilgai dvejojau ir pagaliau pasidariau japonišką tiesinimą su Goldwell priemonėmis. Kainavo daug (na ne daugiau nei global keratin ), bet efektas tiesiog stulbinantis - plaukai visiškai tiesūs, žvilgantys ir sveiki. Ir po plovimo irgi Net nesitiki, kad darytas CHEMINIS tiesinimas..
Šiuo metu žiūriu visi salonai patapę tiesinimo ekspertais, teko matyti, kaip viename salone patirties šiame reikale neturinti "kirpėja" pažiūrėjo kaip klientei daro TIESINIMĄ su salerm'u, o kitai atėjusiai klientei ją jau pristatė kaip šio reikalo meistrę
Labai ilgai dvejojau ir pagaliau pasidariau japonišką tiesinimą su Goldwell priemonėmis. Kainavo daug (na ne daugiau nei global keratin ), bet efektas tiesiog stulbinantis - plaukai visiškai tiesūs, žvilgantys ir sveiki. Ir po plovimo irgi Net nesitiki, kad darytas CHEMINIS tiesinimas..
QUOTE(Burleska @ 2011 07 16, 10:45)
*kad kertinas plaukų netiesina, nebemėtikit pinigų
**bet efektas tiesiog stulbinantis - plaukai visiškai tiesūs, žvilgantys ir sveiki. Ir po plovimo irgi Net nesitiki, kad darytas CHEMINIS tiesinimas..
**bet efektas tiesiog stulbinantis - plaukai visiškai tiesūs, žvilgantys ir sveiki. Ir po plovimo irgi Net nesitiki, kad darytas CHEMINIS tiesinimas..
*jau kokios visos zinoves ateina, o cia sedi tik neismaneles kas sake, kad darant braziliska domina tik tiesinimas? manes, pvz, jis visiskai nedomina, nes mane domina plauko prisotinimas keratinu, o tas tiesinimas - kaip papildomas pliusas, kuri gauna mano plaukai.
** as lygiai toki pat efekta gaunu su brazilisku tiesinimu, kuris man laikosi nuo kovo vidurio
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 07 15, 20:08)
nezianu net, noreciau kartot su Encanto, bet bijau tu formaldehidu ten ju didele koncentracija? Kaip supratau labai kenkia sveikatai
jums kaip klientei ne taip kenkia,nes juk nesidarote kiekviena diena,cia daugiau kirpejai kenkia,kai kurios visai be kaukiu,prastai vedinamose patalpose daro,o formaldehidas yra labai lakus,todel jo prisikvepuoja ne tik pati kirpeja,bet ir salia dirbancios koleges,bei esantys klientai...
QUOTE(Burleska @ 2011 07 16, 10:45)
o kokia kaina? apie 700 ane?
kad keratinas padeda kai kuriom istiesinti plaukus tai faktas, maciau savo akim, bet nezinau nuo ko tai priklauso tikriausiai nuo plauko pacio
QUOTE(*ElGuna @ 2011 07 16, 10:50)
*jau kokios visos zinoves ateina, o cia sedi tik neismaneles kas sake, kad darant braziliska domina tik tiesinimas? manes, pvz, jis visiskai nedomina, nes mane domina plauko prisotinimas keratinu, o tas tiesinimas - kaip papildomas pliusas, kuri gauna mano plaukai.
** as lygiai toki pat efekta gaunu su brazilisku tiesinimu, kuris man laikosi nuo kovo vidurio
* Na, pirmiausia čia yra ilgalaikio tiesinimo tema, ir informacija, kad kažkas puikiai išsitiesino plaukus ir su keratinu be galo klaidina. Keratinui yra atskira tema
** Džiaugiuosi, kad jūsų paslankūs plaukai ir jūms pavyko juos ištiesinti su keratinu. Moterims turinčioms sveikus, bet banguotus, garbanotus ar stipriai besipučiančius plaukus šis efektas labai trumpalaikis. O kartais jo iš viso nėra...Toms, kas turi mažai plaukų, jie yra ploni ar pagadinti, tikrai suveikia. Mes visos labai sąlyginai suprantame banguotus ar pasišiaušusius plaukus - vienoms su trim plaukais ant galvos atrodo, kad jų plaukai šiaušiasi, savo akimis mačiau kokie gražūs pasidaro tokie plaukai po keratino - bet jie ir nebuvo nei pasipūtę nei garbanoti. Mano plaukai yra sveiki, bet jie labai banguoti ir išsipūtę, visi styro į skirtingus šonus, jei aš savo natūralius plaukus išsidžiovinčiau su fenu po plovimo be jokių priemonių - atrodyčiau kaip Bob Marley. Po keratino jie buvo paslankesni kokį mėnesį (tik ne po salerm), po to vėl atsistatė.
QUOTE(zaiza zaiza @ 2011 07 16, 12:02)
Man kainavo 850 Lt - turiu ilgus plaukus.
vienai klientei dariau su Global Keratin, pries tai ji daresi su chocochoco ir liko nepatenkinta. kiek zmoniu tiek nuomoniu. mano plaukai balinti, praejo trys su biskiu menesio po Global Keratin ir vis dar esu patenkinta plauku bukle, tik va jau pora dienu kai galiukai siek tiek pasisuko i vidu (niekas nepastebi gal tik as bet man NEPATINKA jau nes noriu plauku kaip stygu), bet bandysiu islaukt kol prades veltis ar pustis plaukai kad zinociau tiksliai ir galeciau parasyt visoms kurios nori su Global Keratin tiesintis kiek is tikruju laiko ant balintu pazeistu plauku.
puikus pasiulymas, norincioms istiesinti su Global Keratin Vilniuje: http://www.groziodov...paign=subscribe
merginos, nepamenu, GK gera sudetis, ar nieko gero?
QUOTE(queen_nida @ 2011 07 20, 01:27)
vienai klientei dariau su Global Keratin, pries tai ji daresi su chocochoco ir liko nepatenkinta.
merginos, nepamenu, GK gera sudetis, ar nieko gero?
QUOTE(*ElGuna @ 2011 07 20, 08:46)
puikus pasiulymas, norincioms istiesinti su Global Keratin Vilniuje: http://www.groziodov...paign=subscribe
Nu kodel tokiu pasiulymu nera Siauliuose?...