Pries darydamasi daug domejausi siuo klausymu- pasidariau netgi toki mini tyrima paskambinus i kelias kompanijas, paskui ir kirpyklas. Norejau darytis tik be formaldehidu, teko rinktis is dikson ir qod. apie dikson kaip ir anksciau minejo neradau nieko konkretaus kuri sakytu labai patiko, netgi skambinedama pataikiau ant kirpejos kuri turi dikson, bet laukia qod seminaro tai patare geriau palaukti kol prades su qod dirbt jei patiks, nes dikson nera patenkinta tiek tiesinimu tiek gydimu. Taigi jau savaite kaip pasidariau su qod, kol kas patenkinta, jau ir mano kirpeja pamacius puole skambint jiems del informacijos. tikiuosi pasirinkimas geras ir nenusivilsiu
QUOTE(luxus @ 2011 07 14, 11:08)
Dariausi pas Roberta Kaune, kadangi gavau nuolaida tai kainos nenoreciau sakyt
kadangi kaune, tai ir nedomina
sveikos, na kiek pasiskaiciau is jusu atsiliepimu isvada, kad encanto geriausias. Tik nesuprantu dabar, ar butinai specialiai salone reikia darytis pas profesionales, kas dirba su ta produkcija? Ar uztenka nusipirkti produktu ir pas savo kirpeja nueiti,kad istiesintu atlikus visas proceduras su priemonem sitom priemonem?
QUOTE(pempe @ 2011 07 14, 23:34)
as jau rasiau, kad as tik uz Dikson, nes tai tikra kokybe,
ir labai blogos nuomones apie Salerm ir Encanto...apie kitus nezinau
ir labai blogos nuomones apie Salerm ir Encanto...apie kitus nezinau
Kodel blogos apie Encanto, gal galit placiau
QUOTE(*ElGuna @ 2011 07 14, 10:53)
linoxox labai gerai atsiliepe apie ji, bet vel gi, ji pati daro proceduras su juo, tai del objektyvumo klausimas atviras
Labai sunku sunku paaiskinti,mano koleges irgi manes nesupranta bet as sita procedura darau nemokamai,todel ir nepriimu zmoniu is gatves,tik saviems ir savo klientems,kurios pas mane prisiaugina plaukucius atlieku sia procedura.Kai kas po priauginimo dovanoja sampunus,sukas ar pan. o as dovanoju sveikesnius plaukus.Nesu prisirisusi prie vienos kazkurios kompanijos,jeigu siandien rasiu kas man labiau patiks-is karto pereisiu.Pvz. as is Diksono naudoju tik gydanti keratina,o to juodo-booster visai nenaudoju,nes jis keicia plauko struktura,taip pat kaip ir visi choco,encanto,global ir t.t.
O Salerm-tai tikrai prastas produktas,pigus ir neefektingas,bet Encanto pati bandziau-rezultatas patiko,o ir sudetis neprasta,tik as nebekartociau sios proceduros,nes mane dusino,visas 4,5val verkiau,akis ir gerkle grauze...
Viena uz encanto, kita uz dikson, dar kita uz salerm ar qod ar cocochoco. Viena yra kirpeja, dirba su vienu produktu ir sako sitas geriausias, kita pasidare su kitu ir sako sitas jau geriausias, dar kita is kokios kompanijos prisijungus ir skalambija per visur, kad neva tik tas geras.
Merginos, nebukim naivios, pasidomekit prie pirkdamos ar darydamosis kokia kompanija pasidarius didziausia idirbi, su kuria dirba geresni salonai, kuri turi daugiausiai dirbanciu salonu kompanija- manau tai yra vienas rimtas argumentas renkantis produkcija.
Formaldehidai jau praeitis, tausokime savo sveikata
Merginos, nebukim naivios, pasidomekit prie pirkdamos ar darydamosis kokia kompanija pasidarius didziausia idirbi, su kuria dirba geresni salonai, kuri turi daugiausiai dirbanciu salonu kompanija- manau tai yra vienas rimtas argumentas renkantis produkcija.
Formaldehidai jau praeitis, tausokime savo sveikata
Labas
as dariausi jau 2 kart ta tiesinima keratinu...pirma karta su coq tai efekto jokio nebuvo...net ne tai kad nebuvo, dar pablogino situacija, plaukai atrode kaip nusute, nudeginti kita karta dariausi su salerm, tai garbanotis garbanojasi, gal ne taip smulkiai, plaukai tikrai svelniasni blizga. su salerm plaukai tikrai atsigavo, bet ju neistiesino ir nenueme putimo.
nezinau ka toliau daryt.. gal neverta man metyt pinigu, gal mano plaukam netinka tas tiesinimas dar vis mastau apie chemini tiesinima. gal kas bandet su KEUNE tiesinti? mano kirpeja dirba su sita kosmetika
as dariausi jau 2 kart ta tiesinima keratinu...pirma karta su coq tai efekto jokio nebuvo...net ne tai kad nebuvo, dar pablogino situacija, plaukai atrode kaip nusute, nudeginti kita karta dariausi su salerm, tai garbanotis garbanojasi, gal ne taip smulkiai, plaukai tikrai svelniasni blizga. su salerm plaukai tikrai atsigavo, bet ju neistiesino ir nenueme putimo.
nezinau ka toliau daryt.. gal neverta man metyt pinigu, gal mano plaukam netinka tas tiesinimas dar vis mastau apie chemini tiesinima. gal kas bandet su KEUNE tiesinti? mano kirpeja dirba su sita kosmetika