Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

Tiesus daug graziau bigsmile.gif Bet jei tureciau tokias garbanas irgi buciau patenkinta, nes maniskiai nei tiesus nei garbanoti, tai kazka jiems turiu daryt, kad gerai atrodytu biggrin.gif Siaip labai labai grazu, gerai, kad jums laiko, nes kitoms kazin ar toks efektas butu 4u.gif As irgi pries du metus dariausi chemini, buvau labai patenkinta, plaukai kaip ir pas jus tiesus buvo tiesiog naturaliai juos dziovinant, be feno be nieko.
Atsakyti
as irgi buvau pasidarius procedura su keratinu,salerm kosmetikos.tai nusivylus labai buvau kai issiploviau plaukus,o dar ta rinkini nelemta nusipirkau kuris visai nereikalingas.. schmoll.gif verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2011 07 10, 15:49)
as irgi buvau pasidarius procedura su keratinu,salerm kosmetikos.tai nusivylus labai buvau kai issiploviau plaukus,o dar ta rinkini nelemta nusipirkau kuris visai nereikalingas.. schmoll.gif  verysad.gif  unsure.gif

Salermas savo ppriemonei net keratino sudetyje neturi doh.gif jau labai daug girdejau nusiskundimu del sios kosmetikos.
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 07 08, 22:23)
Tiesus daug graziau  bigsmile.gif  Bet jei tureciau tokias garbanas irgi buciau patenkinta, nes maniskiai nei tiesus nei garbanoti, tai kazka jiems turiu daryt, kad gerai atrodytu  biggrin.gif  Siaip labai labai grazu, gerai, kad jums laiko, nes kitoms kazin ar toks efektas butu  4u.gif  As irgi pries du metus dariausi chemini, buvau labai patenkinta, plaukai kaip ir pas jus tiesus buvo tiesiog naturaliai juos dziovinant, be feno be nieko.

ilgi plaukai,kiek mokejai?
Atsakyti
pasidariau su cocochoco ir matyt antrą kartą nesidarysiu,jei darysiuos,tai tikriausiai su kitos firmos keratinu.
nustebino,kad jau pirma dieną sruogos priekyje į vakarą vistiek tapo pasipūtusios,lyg sausi plaukai kaip visad,su plaukais gale viskas ok.
gal pagailėjo priemonės, nežinau...
trečią dieną mano plaukai tikrai nebuvo susiriebalavę,gal rimtai per mažai užtepė priemonės,nes mano plaukai ilgi,gal taupė biggrin.gif ir nėra jau tokie sausi,nei chemiškai pažeisti,dažyti ar pan,kad iškart po tiesinimo keratinu priekiniai plaukai atrodytų sausi g.gif
kadangi mano plaukai, beveik tiesūs,tik kartais pasibanguoja ir sausoki,tai kitą kartą bandysiu tiesiog gydymą keratinu, be jokių tiesinimo efektų
Atsakyti
Gal kas zinot Encanto sudeti? Idomu pasidare, ar labai kenksmingas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 07 12, 17:35)
Gal kas zinot Encanto sudeti? Idomu pasidare, ar labai kenksmingas  g.gif

Labai veiksmingas,siandien istaise man su encanto po nesekmingo tiesinimo su cocochoco.. doh.gif Skaiciau ir sudeti,svarbiausia keratinas antroi vietoi.. unsure.gif
Atsakyti
http://www.mamamija.lt/vilnius/84/ - gal kuri bandete siame salone darytis?
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 07 13, 08:16)

as dariausi , daro su qod keratinu ,man dare jauna panele , igudusi matosi kad daznai daro su keratinu .
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2011 07 13, 08:16)
as dariausi , daro su qod keratinu ,man dare jauna panele , igudusi matosi kad daznai daro su keratinu .

cia irgi su QOD. ar gerai padaro, ar patiko plaukams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 13 liepos 2011 - 08:20
QUOTE(*ElGuna @ 2011 07 13, 08:16)

Aš užsirašiau kitam pirmadieniui į šitą saloną pasidaryti pagal šią akciją, parašysiu atsiliepimus mirksiukas.gif

egle2003, prieš kiek laiko darėtės? kaip dabar plaukai atrodo? ax.gif
ir ar reikia po QOD neplauti galvos tris dienas?
ar pirkot priemones tolesniai plaukų priežiūrai ir kokios kainos jų?
užkroviau klausimų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2011 07 12, 18:20)
Labai veiksmingas,siandien istaise man su encanto po nesekmingo tiesinimo su cocochoco.. doh.gif Skaiciau ir sudeti,svarbiausia keratinas antroi vietoi.. unsure.gif

PAtenkinta dabar su Encanto? As prima karta dariausi su juo, patiko, bet buvau CocoChoco susigundzius g.gif O tai gerai, jei antru numeriu keratinas, tai turbut jo ten ir yra biggrin.gif O kazin kas pirmu - vanduo turbut? blush2.gif
Atsakyti