O tai kur Vilniuje tiesina tuo Japanese būdu?
QUOTE(Bella.@ @ 2009 04 10, 14:47)
O tai kur Vilniuje tiesina tuo Japanese būdu?
Bijau kad butent siot budo (originalaus ir nemodifikuoto) nera dar Lt
visaij geraij tiesina , vilniuij, europos figaro kirpeja zita , sviesintiems ar nors truputi grieztaij netiesina . jeij plaukas storas , galima issitiesinti iki metu laijkys , jeij plonesnis, taij tik iki 6 men laikytu. (su kitom priemonem firmos tiesina )
tiesina taij su znyplemis. keliom mano pazistamom tiesino.. niu visom nesugadino plauku.. niu bent nesiskunde jos, viena taij jau trecia karta eijs tiesintis, seijp japonijoje sake gereujseij jei istiesino, bet kaij lt taij ji jei gereujsia . kita jau nuejo eiti tiesintis , nusiaugino sviesius plaukus , bet nesnekejau nzn , ar buvo.
seniau gatineau buvo dariusis bet nepatiko, niu ant sviesiu dare, taij liko issipute sake.
tiesina taij su znyplemis. keliom mano pazistamom tiesino.. niu visom nesugadino plauku.. niu bent nesiskunde jos, viena taij jau trecia karta eijs tiesintis, seijp japonijoje sake gereujseij jei istiesino, bet kaij lt taij ji jei gereujsia . kita jau nuejo eiti tiesintis , nusiaugino sviesius plaukus , bet nesnekejau nzn , ar buvo.
seniau gatineau buvo dariusis bet nepatiko, niu ant sviesiu dare, taij liko issipute sake.
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 10, 16:22)
Bijau kad butent siot budo (originalaus ir nemodifikuoto) nera dar Lt
Kaip gaila..
Na tikiuosi neužilgo atsiras..
Na manau kiek žmonių tiek nuomonių tačiau aš planuoju pakartotinai kreiptis i Gatineau , buvau po pirmo karto labai patenkinta, plaukai atrode daug sveikiau ir gražiau negu mano gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarbanos .
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 10, 15:40)
visaij geraij tiesina , vilniuij, europos figaro kirpeja zita , sviesintiems ar nors truputi grieztaij netiesina . jeij plaukas storas , galima issitiesinti iki metu laijkys , jeij plonesnis, taij tik iki 6 men laikytu. (su kitom priemonem firmos tiesina )
o kiek ten mazdaug kainuoja, gal reik man antra kart isbandyt, bet vis dar turiu sviesiu sruogeliu, bet jos darytos pries daugiau nei puse metu gal uzsidazyt is pirmo
Papildyta:
o kas nors bande darytis saltuoju budu, vat mano drauges motina sau buvo pasidarius is pradziu karstu o veliau saltu budu, tipo gale be znypliu tiesinimo, bet ten kitokia chimija dedama, tai saltuoju budu jie puresni atrode
QUOTE(chamka @ 2009 04 10, 17:07)
o kiek ten mazdaug kainuoja, gal reik man antra kart isbandyt, bet vis dar turiu sviesiu sruogeliu, bet jos darytos pries daugiau nei puse metu gal uzsidazyt is pirmo
Papildyta:
o kas nors bande darytis saltuoju budu, vat mano drauges motina sau buvo pasidarius is pradziu karstu o veliau saltu budu, tipo gale be znypliu tiesinimo, bet ten kitokia chimija dedama, tai saltuoju budu jie puresni atrode
Papildyta:
iki 1000 ;lt , ziurint kokio ilgio plaukai . siaip, niu as taij buvau nuejusi pasiteijrauti, pasikonsultuoti.. jeij noresi tiesintis , pirma uzsuk, pasisnekesi, paaijskins, paziures plaukus tavo.
aha , buvo tiesinus saltuoju budu, taij plaukai, buna purus garbanoti lieka , bet jeij pati tiesintuvu issitiesini, atseijt po to ilgiau laijko, ir nuo dregmes nesigarbanoja jie. taijp draujge pasasakojo, ji darydavosi.
reiks kaip nors susiruosti, bet speju kad nesciai nelabai days, esu girdejus , kad cheminiai nesilaiko, o gal cia tik eilinis prietaras
Na neštukei geriau nedaryti, tiesiog pasiulymas
teks tada laukti
Mane labai sudomino sis dalykas, tik nezinau, kur darytis, esu Kaune. Mano plaukai siek tiek banguoti, taip norisi tiesiu. O pats plaukas lengvas, svelnus, nuo dregmes sukasi ir dar labiau suminksteja. Gal ka patarsit kaunietes
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 15, 21:03)
Mane labai sudomino sis dalykas, tik nezinau, kur darytis, esu Kaune. Mano plaukai siek tiek banguoti, taip norisi tiesiu. O pats plaukas lengvas, svelnus, nuo dregmes sukasi ir dar labiau suminksteja. Gal ka patarsit kaunietes
as nepatarciau daryti pati nedariau , bet mano drauge buvo pasidariusi - tiesinimas po okiu 4 kartu isnyko , o jai liko sugadinti plaukai, vistik chemija