Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Purpurinėėė @ 2011 07 07, 16:12)
Laba diena, merginos smile.gif norejau pasilklausti, tarkim: naturaliai plaukai pasipute, grabanoti, pasisiause, banguoti ir etc., kuomet juos istiesina, jie juk atauga? Tai nebuna taip, kad tieinti plaukai lieka tiesus, o ties saknim pasipute (nes atauga naturalios strukturos plaukai?).

Gal tai priklauso , kaip jie garbanojasi, jei nuo pat saknu tai kazkada ir pasimatys, bet man po 3 menesiu dar nieko nesimato, nes istiesinti plaukai sunkesni ir juo nusveria tuos ataugusius, ir jokios skirtumo didelio nepastebejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlet811 @ 2011 07 07, 16:42)
Sveikos merginos,

Ir aš jungiuosi prie išsitiesinusių garbanas smile.gif Tik aš tiesinausi cheminiu būdu, pirkau iš betalt akciją tiesinimas su chi šilku. Tai va šiandien lygiai 3 mėn - vis dar negaliu atsidžiaugti savo tokiais lygiais plaukais, ir tiesa sakant nė kiek nepasiilgau pasišiaušusių garbanų. O plaukų būklė tokia pat kaip ir ištiesino, pfu pfu nepradėjo garbanotis nė kiek. Tik man viena sruogelė buvo blogai nuo pat procedūros padaryta, truputi tokia pasisukus, bet čia klaida kirpėjos, nors aš nesiskundžiu ir šiam savo tiesinimo bandymui rašau 10 balų kolkas  4u.gif  Kai tik galėsiu įkelsiu plaukų foto kurnors, visus tris mėnesius nė karto netiesinau ir nedžiovinau džiovintuvu - tokia jėga  biggrin.gif

laukiam nuotrauku , idomu ar nekenksmingas tas chi silku tiesinimas.
Atsakyti
Gi ir taip aišku, kad coco silpnesnis. Encanto nuodų nuodas, bet ir tai, nors coco sveikesnis, bet gal pagailėkit sveikatos, čia jum ne paprastas plaukų dažymas, lėtinkit tempus, išprotėjot mergos schmoll.gif Apie žalą plaukam jau net nekalbu... gydymas mat... Tas pats kaip ir vežį gydo chemoterapija...
Papildyta:
QUOTE(Purpurinėėė @ 2011 07 07, 17:12)
Laba diena, merginos smile.gif norejau pasilklausti, tarkim: naturaliai plaukai pasipute, grabanoti, pasisiause, banguoti ir etc., kuomet juos istiesina, jie juk atauga? Tai nebuna taip, kad tieinti plaukai lieka tiesus, o ties saknim pasipute (nes atauga naturalios strukturos plaukai?).

Kol ataus, tiek, kad matytųsi baigsis tas efektas, neperizivaj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 08 liepos 2011 - 00:32
As irgi norejau tiesintis su Chi silku, mane labai viliojo, jog zadejo rezultata iki puses metu, bet atejus i kirpykla suzinojau, kad blondinems si procedura netaikoma. Tuo metu isejo mergina kaip tik po tokios proceduros, tai jos plaukai pasakiskai atrode ir nereikejo jokiu triju dienu vaikscioti neplovus galvos
Atsakyti
http://www.labainori...95435#f59ca1a1c
Kokios nuomonės apie šią kosmetiką? g.gif
Atsakyti
Kas tas šilkas per daiktas? Pavadinimas geras, tik kokia sudėtis? biggrin.gif
Atsakyti
Tik beda, kad bent jau tas, kur as zinau, tai yra cheminis tiesinimas. Ko aprasymas:

ILGALAIKIS PLAUKŲ CHEMINIS TIESINIMAS SU CHI

Kaina 400 – 700Lt

Ši procedūra tinka beveik visų tipų ir struktūrų plaukams.
Formulė gali būti pritaikoma net ir labai atspariems ar
pažeistiems plaukams, kurie įgaus sveikų, žvilgančių plaukų išvaizdą ir energiją.
Plaukai tampa švelnūs, artodo nepakartojamai, o svarbiausia – efektas išlieka nuo šešių mėnesių iki dviejų metų.
Ilgalaikis plaukų cheminis tiesinimas nepažeidžia ir negadina plauko struktūros, o suteikia jiems švelnumo ir glotnumo.
Procedūros metu išlyginamas plauko paviršius ir patobulinama jo struktūra - lengva plaukų priežiūra, lankstumas ir sveika išvaizda garantuota!
Atsakyti
Taip butent su siuo ir tiesinau, ziauriai bijojau, nes tai cheminis tiesinimas, bet kolkas dar jokiu blogu dalyku neatsitiko - ir kas svarbiausia nesipucia ir nesigarbanoja smile.gif O tas priedas CHI tai tiesiog paprastas CHI silkas, kurio galit ir jus nusipirkti. PRoceduros esme pries chemija kuo daugiau primaitinti plauka tuo silku ir keratinu, o tada jau chemija tepa. Man dare dviese - tai viskas kaip ligoninej minuciu tikslumu, vos ne sekundziu smile.gif Zinoma - Tai mano asmeninis patyrimas, ir situacija po 3 men, nezinau kaip bus toliau, nusiteikus blogiausiam. Bet kadangi mano plaukai nedazyti ir as ju nkankinu dabar o myliu ir puoseleju, tikiu, kad nenukris man jie wink.gif
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2011 07 07, 18:17)
laukiam nuotrauku , idomu ar nekenksmingas tas chi silku tiesinimas.

Va katik radau nuotraukele, kaip jie atrode po 3 plovimu, nieko nedaryti tik isplauti ir naturaliai isdziovinti, nera super grozio, kadangi galai nenukirpti ir neturejau aliejuko jokio.. smile.gif Bet esme kad ir dabar jie lygiai taip pat atrodo, tik truputi graziau kai naudoju aliejuka

http://public.fotki....ai/plaukai.html
Atsakyti
QUOTE(Scarlet811 @ 2011 07 08, 11:39)
Va katik radau nuotraukele, kaip jie atrode po 3 plovimu, nieko nedaryti tik isplauti ir naturaliai isdziovinti, nera super grozio, kadangi galai nenukirpti ir neturejau aliejuko jokio.. smile.gif Bet esme kad ir dabar jie lygiai taip pat atrodo, tik truputi graziau kai naudoju aliejuka

http://public.fotki....ai/plaukai.html

Kokie nuostabūs buvo prieš tiesinimą, gražiops garbanos, dabar nelabai sveiki atrodo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 08 liepos 2011 - 12:18
o man tiesus jums graziau atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Dekuj uz nuomones, geriausia drauge ir dabar dar man sako, kad garbanoti jai graziau buvo, bet man asmeniskai dabar graziau, kadangi wash&go tikraja to zodzio prasme, issiplaunu ir einu slapiais smile.gif Jie neissipucia. Aisku as tikrai neskatinu ir jusu darytis cheminio tiesinimo, visgi tai kenkia - man jau iskart po tiesinimo reikejo nukirpti kokius 5 cm , bet as va iki dabar dar neprisiruosiu nueiti i kirpykla doh.gif Tiesiog dalinuosi savo antruoju ir vykusiu bandymu ilgam issitiesinti blush2.gif
P.S. Paimiau ir dabar besedint nufotkinau plaukus po 3 men. Nuotrauka toje pacioj nuorodoje
Atsakyti