Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(LeSecret @ 2011 06 30, 23:29)
As irgi va vaikstau su Encanto 3menesiai,ryt einu vel daryt,plaukai tiesus iki siol,bet po 2dazymu puciasi,tiesiog kad negadint plauka sukuojant vel einu darytis..

O kaip jums blondines sakykite po tiesinimo,nepasiurksteja plaukai?

dariausi su Salerm, dvi savaites pasidziaugiau, o paskui tokie siurkstus pasidare, taip pustis pradejo, kad nezinojau ko griebtis ir kaip juos tvarkyti, prakeikiau kirpeja, salerm ir save kvaila, kad patikejau kazkokiais keratinais doh.gif prisizadejau daugiau tokiu nesamoniu nedaryti...bet paskui mane vistiek argumentuotai ikalbejo pabandyti su Dikson, nes ten tipo, kazkoki specialu blondinems keratinini tiesinima turi ir pabandziau...ir du menesiai, kaip laiminga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2011 06 30, 23:29)
O kaip jums blondines sakykite po tiesinimo,nepasiurksteja plaukai?

Man tai tikrai pasunkejo, nors jau du menesiai praejo, bet iki siol negaliu atsidziaugti
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2011 06 30, 23:39)
ikalbejo pabandyti su Dikson, nes ten tipo, kazkoki specialu blondinems keratinini tiesinima turi ir pabandziau...ir du menesiai, kaip laiminga thumbup.gif

kur daretes ir uz kiek?
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 20, 22:57)
man gali ir negreitai, svarbu, kad gerai biggrin.gif  kiek mokejote ir uz koki ilgi?
Papildyta:
dar del Dikson kls iskilo, matau jie turi gydyma keratinu ire tiesinima keratinu, kazin skirtumas sudetyse labai yra?

Asmeniskai as pati naudoju ir kitiems patariu be baimes naudoti keratinini gydyma,sudetys ju skiriasi,nes gydymas keratinu nekeicia plauko strukturos,todel yra 100% saugus,pirmieji 3 ingriedientai yra tokie: aqua,keratin,hydrolized keratin-manau tuom viskas pasakyta wink.gif O tiesinimas keratinu veikia jau visiskai kitokiu principu-pakeiciant plauko struktura,ir zinoma tai tikrai ne keratinas padaro wink.gif
O pas daugeli ir po gydymo plaukai issitiesina,viskas priklauso nuo pacio plauko.
Atsakyti
linuxox, kiek kainuoja procedura plauku kiek zemiau liemeneles uzsegimo? plauku nera labai daug. darot tik kaune?
Atsakyti
Kaina ko gero kiekvienas meistras arba salonas nustato,as pati darau tik savo klientems(kurios pas mane prisiaugina plaukus) kitoms siu paslaugu neteikiu del laiko stokos.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2011 07 02, 13:19)
Kaina ko gero kiekvienas meistras arba salonas nustato,as pati darau tik savo klientems(kurios pas mane prisiaugina plaukus) kitoms siu paslaugu neteikiu del laiko stokos.

aiskuma smile.gif gal yra ziniu, kas vilniuje dirba su dikson?
Atsakyti
Laba,
Ar darėtės kas su cocochoco priemonėmis? ax.gif kokie atsiliepimai? ir kaip ištvėrėt tris dienas neplovę galvos?
pats nesiplovimas tai gal ir nieko, bet kaip po nakties atrodo plaukai? mano plaukai ilgi tai ryte atsikeliu visa pasišiaušus ir pasigarbanojus tai kaip miegoti kad tie plaukai nesiraitytų? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnieshka @ 2011 07 02, 15:58)
Laba,
Ar darėtės kas su cocochoco priemonėmis?  ax.gif kokie atsiliepimai? ir kaip ištvėrėt tris dienas neplovę galvos?
pats nesiplovimas tai gal ir nieko, bet kaip po nakties atrodo plaukai? mano plaukai ilgi tai ryte atsikeliu visa pasišiaušus ir pasigarbanojus tai kaip miegoti kad tie plaukai nesiraitytų?  doh.gif

As siandien atsikeliau su pasisiaususias,nes miegojau,karsta,matyt suprakaitavau,kazin kas bus po plovimu,turbut susigadinau tiesinima?vakar darytas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnieshka @ 2011 07 02, 14:58)
Laba,
Ar darėtės kas su cocochoco priemonėmis?  ax.gif kokie atsiliepimai?

pries uzduodant klausimus, i kuriuos visi atsakymai pries puslapi - pora atgal surasyti, reiketu bent jau pavartyti kelis psl atgal rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnieshka @ 2011 07 02, 15:58)
Laba,
Ar darėtės kas su cocochoco priemonėmis?  ax.gif kokie atsiliepimai? ir kaip ištvėrėt tris dienas neplovę galvos?
pats nesiplovimas tai gal ir nieko, bet kaip po nakties atrodo plaukai? mano plaukai ilgi tai ryte atsikeliu visa pasišiaušus ir pasigarbanojus tai kaip miegoti kad tie plaukai nesiraitytų?  doh.gif

na istvert neplovus man buvo gan sunku, bet imanoma smile.gif atsikeldavau su tiesiais plaukais, jai koks galiukas budavo uzsirietes su tiesintuvu vel pereidavau ir viskas
Atsakyti
QUOTE(gloss @ 2011 07 02, 16:19)
na istvert neplovus man buvo gan sunku, bet imanoma  smile.gif  atsikeldavau su tiesiais plaukais, jai koks galiukas budavo uzsirietes su tiesintuvu vel pereidavau ir viskas

ir isplovus isliko tiesus?man kazkaip baisu,su Encanto taip nebuvo.. unsure.gif
Atsakyti