Nezinau ar cia sampunai kalti, nes mane kirpeja ispejo, kad po tiesinimo reiks dazniau galva plaut, pradzioj ploviau kasdien bet praejus dviem menesiams jau maziau riebaluojasi, nors sampuno nekeiciau, tai visgi manau, kad ne del ju riebaluojasi.
Beje viena kirpeja dave pasiulyma pries plaunant galva galvos oda itrint veido toniku su alkoholiu, tipo taip maziau riebaluojasi, dar tik karta pabandziau, tai ziuresiu po savaites ar padeda
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 06 30, 08:29)
Nezinau ar cia sampunai kalti, nes mane kirpeja ispejo, kad po tiesinimo reiks dazniau galva plaut, pradzioj ploviau kasdien bet praejus dviem menesiams jau maziau riebaluojasi, nors sampuno nekeiciau, tai visgi manau, kad ne del ju riebaluojasi.
Beje viena kirpeja dave pasiulyma pries plaunant galva galvos oda itrint veido toniku su alkoholiu, tipo taip maziau riebaluojasi, dar tik karta pabandziau, tai ziuresiu po savaites ar padeda
na reik nepamirsti , kad alkoholis sausis ir galvos ora ir plauka, todel ir maziau reibaluosis
Papildyta:
QUOTE(LeSecret @ 2011 06 29, 17:36)
Kada daretes?
pries 2 savaites
QUOTE(LeSecret @ 2011 06 29, 12:44)
Tai nedaug visai sumokejot,argi iki menciu plaukai skaitosi trumpi
Manau nuo plauku kiekio priklauso, kiek produkto sunaudoja Pas mane jie nestori, dar iskarpyti...
QUOTE(mamulka10 @ 2011 06 29, 13:45)
labai gera kaina taip dabar reikia po tos proceduros 3 dienas galva neplauti, nors dabar daznau riebus tampa nei pries tai ir plauti reikia spec priemonem jum nesake? nes man pasake arba tos pacios serijos arba yra panasaus sudieties be LSL kad butu , nes tada keratina ta nepazeidzia ir ilgai isliks poveikis, man pasiule pati mergina kuri dare nes ji ir sau padare tai naudoja Natura Siberica
kaina tikrai labai gera O del sampunu tai sake, bet ne visoms jie tinka, ypac jei riebesni plaukai, daug kas skundziasi, kad su jais kaip neplauta galva O siaip efekto ilgalaikiskumas gal labiau nuo plauko priklauso, nei nuo sampunu - cia kaip su dazais, vienos labai saugo nuo saules, sampunus spec naudoja, o atsiplauna labai greitai, o kitos nieko nedaro ir puikiausiai laiko spalva
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 06 30, 07:29)
su alkoholiu neeksperimentuokit, jis tik dar labiau suaktyvins riebaliniu liauku veikla
Veido tonike to alkoholio yra labai nedaug, todel nemanau, kad pakenks galvos odai (juok ne veltui tai priemone odai), tuo labiau, kad kirpeja ispejo, jog reik iskart nuplaut, nelaikyt
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 29, 19:37)
man idealus yra marcia teixeirasampunai ir kondiskes
Kokios kainos? Ju ivairiu rusiu yra? Kur isigijot?
Papildyta:
Paziurejau, kad labai jau jie brangus
O ziurekit, ar tas Encanto istikro yra kenksmingas plaukui? Ar kas kartojot procedura su juo? nes mastau ar Encanto daryt vel, ar kita bandyt ar isvis nebesidaryt
As tai pirkau Natali salone, Kaune. Ir sampunas, ir kondiske kainavo po 80 lt, bet akivaizdu, kad uzsimete nemazai, nes "Beauty Zone" (Vilniuje) puslapyje raso, kad kainuoja po 60 lt.
http://www.beauty-zo...marcia-teixeira
http://www.beauty-zo...marcia-teixeira
tiek cia visko prisikaiciau, kad taip ir neapsisprendziu del keratino. Gal kas galit rekomenduot salona Kaune, kad dirbtu su tikrai gerom priemonem nes tikrai bijau susigadinti plaukus.
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 30, 15:50)
Kokios kainos? Ju ivairiu rusiu yra? Kur isigijot?
O ziurekit, ar tas Encanto istikro yra kenksmingas plaukui?
O ziurekit, ar tas Encanto istikro yra kenksmingas plaukui?
pirkau po 60 lt sampunas ir kondiske, bet jie turi tik normaliems plaukams, dabar is jav uzsisakiau dazytiems plaukams, kaina ta pati, tik pasirinkimas zymiai didesnis.
as su Encanto net uz dyka nesidaryciau
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 06 30, 15:52)
As tai pirkau Natali salone, Kaune. Ir sampunas, ir kondiske kainavo po 80 lt, bet akivaizdu, kad uzsimete nemazai, nes "Beauty Zone" (Vilniuje) puslapyje raso, kad kainuoja po 60 lt.
dar egoforma prekiauja, ta pacia kaina parduoda
QUOTE(mamulka10 @ 2011 06 28, 16:51)
toks jausmas kad rasei apie mane mano irgi plaukai tamsus , todel labai gerai nes matosi blizgus plaukai, nebuvo jie pazeisti ir pasmene, bet linko banguotis po pirciu, lietum ar vandens bei drege, tai pabandziau padaryti kodelgi ne pamaniau ir visai patiko nes atrodo plaukai visada lygus nesibanguoja net galiukai graziai laikosi, labai kruopsciai man dare mergina likau patenkinta
Gal galima man i AZ kur ir pas ka daretes Vilniuje? Aciu
QUOTE(mancoma @ 2011 06 30, 18:30)
tiek cia visko prisikaiciau, kad taip ir neapsisprendziu del keratino. Gal kas galit rekomenduot salona Kaune, kad dirbtu su tikrai gerom priemonem nes tikrai bijau susigadinti plaukus.
Sveika Na pačiai neteko dar darytis, nes šiuo metu gyvenu Vilniuj, ir į Kauną retai grįžtu, bet už tai galiu pagirt kirpėją, pas kurią jau dvi mano draugės tiesinosi su keratinu, nes susitikom jau po poros geru menesių po tiesinimo, vis dar matėsi gražus rezultatas. Tai va, paklausiau dabar specialiai kur darėsi, sakė prie muzikinio teatro yra salonas Pjesė, tai ten pas Audrą darėsi. Turbūt ir man teks pas ją eit, nes Vilniuj kažkaip bijau, neturiu gerų rekomendacijų..
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 30, 21:01)
Kodel? As buvau pasidarius ir buvau labai patenkinta. Plaukams isvis nepakenke
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 30, 23:09)
Kodel? As buvau pasidarius ir buvau labai patenkinta. Plaukams isvis nepakenke
As irgi va vaikstau su Encanto 3menesiai,ryt einu vel daryt,plaukai tiesus iki siol,bet po 2dazymu puciasi,tiesiog kad negadint plauka sukuojant vel einu darytis..
O kaip jums blondines sakykite po tiesinimo,nepasiurksteja plaukai?