Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Mitsouko @ 2011 06 23, 23:23)
tai suprantu, bet tų priemonių su keratinu, kurios atstato/tiesina plauką būna įvairių firmų.

tai ir skaitai ivairius surasytus temoje atsiliepimus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 24, 08:20)
tai ir skaitai ivairius surasytus temoje atsiliepimus rolleyes.gif

sunkiai matyt suprantam viena kitą biggrin.gif biggrin.gif
tiek to doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 06 24, 00:01)
tiesinimas keratinu tėra tik pavadinimas, pagrindinė funkcija yra atgaivinti plauką. jis prisigeria keratino ir plaukai savaime išsitiesina, tačiau neilgam..

Man istiesino plaukus tikrai gerai. Plaukai buvo kaip stygos kelis menesius, veliau taip pat tiesus tik pustesni rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 24, 22:13)
Man istiesino plaukus tikrai gerai. Plaukai buvo kaip stygos kelis menesius, veliau taip pat tiesus tik pustesni rolleyes.gif

o kur daretes ir kiek atsiejo?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2011 06 25, 23:36)
o kur daretes ir kiek atsiejo?
4u.gif

Dariausi paprastai pas viena mergina namuose su Encanto. Kadangi tada plaukus buvau nusirezus, tai kainavo 120lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 25, 23:49)
Dariausi paprastai pas viena mergina namuose su Encanto. Kadangi tada plaukus buvau nusirezus, tai kainavo 120lt smile.gif

jei nenorite skelbti mergynos gal varda ar rajona kur dare galite parasyti?
Atsakyti
As esu is Siauliu, jei tinka miestas, galit parasyti AZ, duosiu numeri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2011 06 26, 12:22)
jei nenorite skelbti mergynos gal varda ar rajona kur dare galite parasyti?

padariau braziliska tiesinima, tai kainavo man 110 lt, mano plaukai iki peciu, vaikstau jau su jais 3 savajtes , super laikosi, isplauni galva jie tiesus, jau nebijai kad budama prie ezero ar saunoj ar po lietum kad jie susigarbanos thumbup.gif visi draugai pastebejo kad kazkas netaip su plaukais, kad kazka pasidariau nes atrodau kazkaip geriau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

dariausi vilniuje
Papildyta:

QUOTE(neimanoma @ 2011 06 20, 05:09)
ruosiuosi daryti ilgalaiki tiesinima su Encanto... na tikiuosi, kad jis atgaivins plaukus, nes dideliu garbanu neturiu smile.gif kazi ar verta...  g.gif  dabar pradedu bijot pakenkt plaukams  g.gif

as kaip tik ir dariausi sia priemone Encanto http://www.facebook....117636404951788

user posted image

kol kas esu patenkinta nes dideliu garbanu neturiu o tik susigarbanoja kai lietus ar prie juros, ezero, nuo dregmes, po saunos , bet siuo metu viska isbandziau ir plaukai kai buvo tiesus tip ir liko, labai silkiniai ir slidus , bei blizgus tapo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2011 06 27, 13:03)
padariau braziliska tiesinima, tai kainavo man 110 lt, mano plaukai iki peciu, vaikstau jau su jais 3 savajtes , super laikosi, isplauni galva jie tiesus, jau nebijai kad  budama prie ezero ar saunoj ar po lietum kad jie susigarbanos  thumbup.gif  visi draugai pastebejo kad kazkas netaip su plaukais, kad kazka pasidariau nes atrodau kazkaip geriau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

dariausi vilniuje
Papildyta:
as kaip tik ir dariausi sia priemone Encanto http://www.facebook....117636404951788

user posted image

kol kas esu patenkinta nes dideliu garbanu neturiu o tik susigarbanoja kai lietus ar prie juros, ezero, nuo dregmes, po saunos , bet siuo metu viska isbandziau ir plaukai kai buvo tiesus tip ir liko, labai silkiniai ir slidus , bei blizgus tapo  thumbup.gif  wub.gif

Mamulka,kur darei,duok kontaktus,dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Susidomėjau ir aš šia procedūra, todėl kyla nemažai klausimų.
Mano plaukai tamsūs pakankamai stori ir linkę banguotis, reaguoja į lietų, išsiplovus galvą ir išsidžiovinus plaukus kiekvieną dieną juos tiesinu. Šiaip plaukai gražūs ir neatrodo nė kiek pažeisti formavimo bet kadangi dabar vasara ir dažnai būnu prie ežerų, pirtyse, norėtūsi kad plaukai ir išsimaudžius ežere išliktų tiesūs ar pakliuvus po leitum nereikėtų nervuotis kad visa pasišiaušiu kaip višta doh.gif
ar verta tik dėl bangavimosi darytis šią procedūrą tikintis kad plaukai bus tiesesni?
Atsakyti
O kur daro su cocochoco priemonėmis? Kokios kainos? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(KRISTELA @ 2011 06 23, 16:33)
Uzsirasiau kita savaite tiesinimui su cocochoco keratinu - parasysiu atsiliepimus  mirksiukas.gif
Is tiesu, tai bijau, kad plaukams nepakenktu - pastaruoju metu jie labai susilpneje, sausi ir dar slenka... bet jau nebegaliu pakesti to putimosi, ypac dregnu oru doh.gif

Laukiam laukiam atsiliepimų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnieshka @ 2011 06 27, 15:39)
Sveikos, merginos,
Susidomėjau ir aš šia procedūra, todėl kyla nemažai klausimų.
Mano plaukai tamsūs pakankamai stori ir linkę banguotis, reaguoja į lietų, išsiplovus galvą ir išsidžiovinus plaukus kiekvieną dieną juos tiesinu. Šiaip plaukai gražūs ir neatrodo nė kiek pažeisti formavimo bet kadangi dabar vasara ir dažnai būnu prie ežerų, pirtyse, norėtūsi kad plaukai ir išsimaudžius ežere išliktų tiesūs ar pakliuvus po leitum nereikėtų nervuotis kad visa pasišiaušiu kaip višta  doh.gif
ar verta tik dėl bangavimosi darytis šią procedūrą tikintis kad plaukai bus tiesesni?

toks jausmas kad rasei apie mane biggrin.gif mano irgi plaukai tamsus , todel labai gerai nes matosi blizgus plaukai, nebuvo jie pazeisti ir pasmene, bet linko banguotis po pirciu, lietum ar vandens bei drege, tai pabandziau padaryti kodelgi ne pamaniau ir visai patiko thumbup.gif thumbup.gif nes atrodo plaukai visada lygus nesibanguoja net galiukai graziai laikosi, labai kruopsciai man dare mergina likau patenkinta mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(LeSecret @ 2011 06 27, 12:11)
Mamulka,kur darei,duok kontaktus,dekui mirksiukas.gif

jau susrasem per AZ drinks_cheers.gif
Atsakyti