Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(mng @ 2011 06 13, 17:42)
isbandziau... ir nusivyliau.
is kirpyklos isejau patenkinta, bet po pirmo plovimo liko tas pats kas buvo, gal plaukai kiek svelnesni. bet tiesumo nulis!

o pasiputima irgi nenueme?
O esi dariusi su Encanto?
Atsakyti
kurios daresi ilgalaiki tiesinima (braziliska), gal atsakys... jei plaukai ploni ir antroje dienos puseje priglude, ar braziliskas tiesinimas dar labiau "neprilipdys" ju... esu dariusi plauku laminavima, bet man kelioms savaitems tik... kaip manot, ar tiktu ploniems braziliskas tiesinimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neimanoma: 14 birželio 2011 - 16:35
Dariausi CocoChoco keratina(Izraelio gam),mano plaukai gan stori,dazyti,pasipucia,banguoti(buvo bigsmile.gif ),dabar turiu idealius glotnius,spindincius plaukus,ploviau jau 6 kartus,dziovinu su fenu,jokio pasiputimo,kreivu bangu neliko thumbup.gif ,jokiu znypliu ,pagaliau,nenaudoju,palengvinau sau *plaukuosenos* tvarkyma 100%,procedura uztruko apie 2 val,mano plaukai zemiau menciu ,po tiesinimo tapo bent 2cm ilgesni(nes issitiesino),jokiu dumu,kaip kad kitos raso nebuvo,maloniai kvepejo sokoladu,nors meistre sake ,kad kai kuriom kiek pagrauzia akytes,as nieko visiskai nepajutau smile.gif Sumokejau 300lt,po 3 ju men kartosiu ,pripratau jau prie gero wub.gif blush2.gif
Atsakyti
as dariausi kovo pab, plaukai iki siol puikiai atrodo, aisku ne tokios, kaip stygos, bet vis tiek lygus, nors man svarbiau, kad plaukui nauda butu rolleyes.gif
Atsakyti
Labas.
Mane domina permanentinis plauku tiesinimas keratinu. Gal yra mergaiciu, kurios daresi sia procedura ne karta? Mano plaukai labai sausi, puciasi, pazeisti nuo dazymu, noreciau isbandyti, bet bijau, kad visai plauko nesugadintu. Kokie atsiliepimai? Ar labai pakenkia plaukui? Taip pat idomu ar buna plaukai labai priglude prie galvos?
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2011 06 11, 17:04)
Besidominčios kažin ka gali pasakyti, patiko ar ne. Kai padarys tai mano kieviena ir pasisakys mirksiukas.gif

dometis niekas ir nedraudzia,bet kai priraso kazkokiu savo fantaziju,tai paskui gaunasi sugedes telefonas wink.gif

QUOTE(Nitkute @ 2011 06 13, 10:23)
Bet kodel daug kas raso tik tiesinimas....tiesinimas,neisistiesino 100 proc.Taigi Brazilisko keratino procedura nera kazkoks cheminis tiesinimas.Tai plauku atstatymas,gydymas ir tiesinimas. Aisku jei priemones privarytos formaldehidu,tai apie gydyma sunku kalbeti.......
Bet kas svarbiau ar 100 proc. juos istiesint,bet paskui likti su nusiurusiais galais ar tureti tarpini varianta ir sveikesnius ir tiesesnius??? ax.gif

drinks_cheers.gif
Dar turiu pridurti,kad reikia atidziai rinktis priemones su kuriomis noritedarytis sia proedura,pirmiausiai reikia atkreipti demesi i sudeti,patys pirmi 3-5 ingriedientai yra patys svarbiausi,sudetyje ju yra daugiausiai,kaip taisykle pirmu nr visuomet eina vanduo(aqua) o toliau visa kita.Jeigu keratinas bus tik 5,6 ar 8nr tai zinokite kad ta priemone nieko gero mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau paklausti tos kuri ne karta ir ne du yra dariusi si plauku tiesinima- gydyma keratinu su Encanto do brazil priemonemis ir yra diplomuota. Kodel man is pirmo karto neistiesino plauku? Dariausi pas panele namuose, kai atliko buvo viskas super grazu, isploviau po 3d.ir beveik susigarbanojo taip kaip buvo, o po kitu plovimu tai tyliu viskas tas pats. Mano plaukai stori, grabanoti peciu ilgio ir neesu niekada ju daziusi, gal galit pasakyt kodel man is pirmo karto nepavyko issitiesint? smile.gif Dekui.
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2011 06 14, 13:59)
o pasiputima irgi nenueme?
O esi dariusi su Encanto?

Encanto tiesinimas baisiai zaloja sveikata,meistre pries Cocochoco keratina dare su Encanto priemonemis,tai sake ,kad po 2-ju klienciu turejo guleti visa diena,prasidejo kosuliai,galvos svaigimas doh.gif ,tad atsisake Encanto,dabar daro su notifikuotu Cocochoco keratinu,kuris neturi jokiu kenksmingu sveikatai formaldehidu thumbup.gif
Atsakyti
pasidariau Dikson keratino tiesinima, su baime laukiau kas bus, bet jau praejo beveik menesis, viskas kuo puikiausiai, esu labai patenkinta clap.gif
Atsakyti
Tik nedarykit su Salerm, nes po 2 sav rezultatas-siaubingas sad.gif
Atsakyti
Gal kas turit Encanto sudeti? Idomu ar to keratino ten yra ar ne biggrin.gif
Atsakyti
ruosiuosi daryti ilgalaiki tiesinima su Encanto... na tikiuosi, kad jis atgaivins plaukus, nes dideliu garbanu neturiu smile.gif kazi ar verta... g.gif dabar pradedu bijot pakenkt plaukams g.gif
Atsakyti