Nu va, jau menuo praejo po tiesinimo, bet plaukais esu vis dar patenkinta nors galva plaunu beveik kasdien. Anksciau plaukai buvo tikras galvos skausmas kiekviena ryta sugadindavo nuotaika, gaisindavo laika ir vistiek atrodydavo be rysio, o dabar negaliu atsidziaugti, ryte uztrunku labai mazai ir be vargo, lauke vejas draiko plaukus kaip tik nori ir jie vistiek buna tokie pat grazus, nu zodziu negaliu atsidziaugti, tik labai gaila, kad tai trumpalaikis efektas
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 05 26, 12:47)
tik labai gaila, kad tai trumpalaikis efektas
na ne toks jau ir trumpalaikis, kaip koks laminavimas
Galbut bet laaabai noretusi, kad efektas issilaikytu bent pora metu, bet cia tim svajuko dramblione
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 05 26, 12:52)
Galbut bet laaabai noretusi, kad efektas issilaikytu bent pora metu, bet cia tim svajuko dramblione
as dedu viltis i pazangias technologijas, jeigu jau atrado buda, kaip islaikyti silkinius plaukus apie puse metu, tai dabar beliko surasti buda, kaip prailginti ta termina
na sake kad po cheminio tiesinimo plaukai lieka tiesus tik reikia kas kiek laiko "papildyma daryt" kad ataugusius patiesint o like plaukai jau nebesusigarbanoja :/ kazin kiek tiesos.
Cheminio tai as nenoriu darytis, nes mano plaukai ir taip nuo sviesinimo nualinti, bent jau su chi priemonem, tai sake netinka sviesioms, o procedura daugiau kaip gydomoji keratinu, tai man labai tiko, dziovinant nesklido jokie garai, nesmirdejo, bet plaukus istiesino
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 05 26, 14:30)
Cheminio tai as nenoriu darytis, nes mano plaukai ir taip nuo sviesinimo nualinti, bent jau su chi priemonem, tai sake netinka sviesioms, o procedura daugiau kaip gydomoji keratinu, tai man labai tiko, dziovinant nesklido jokie garai, nesmirdejo, bet plaukus istiesino
su kokios firmos priemonem tiesino tau?
Su Marcia teixeira
http://www.natalisalonas.lt/
Nezinau kiek tame yra tiesos, bet kirpeja sake, kad jos vienos pirmuju pradejo tiesinti keratinu Lietuvoje ir jau atsirinko kas yra geriausia, kadangi kitur nebandziau, tai neturiu su kuo palyginti...
http://www.natalisalonas.lt/
Nezinau kiek tame yra tiesos, bet kirpeja sake, kad jos vienos pirmuju pradejo tiesinti keratinu Lietuvoje ir jau atsirinko kas yra geriausia, kadangi kitur nebandziau, tai neturiu su kuo palyginti...
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 05 26, 14:05)
Su Marcia teixeira
naudoju tos firmos sampuna ir kondiske, labai patinka
Aha, as irgi pacioj kirpykloj nusipirkau kasdieniniam naudojimui po proceduros, tai kolkas labai tinka
ir man po keratininiai sampunai ir kondiskes tinka labai. ir mano drauge kuri net keratinu netiesino irgi naudoja ir jai lb tinka.
kur kaune daro ta tiesinima keratinu ? ir kokia mazdaug kaina,kur maziausiai skausmina?;/