Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Gustyte @ 2011 05 09, 10:33)
Kaip tiksliai vadinosi procedūra?

Ilgalaikis braziliskas plauku tiesinimas keratinu.
Atsakyti
QUOTE(Afrodit @ 2011 05 09, 09:59)
Ilgalaikis braziliskas plauku tiesinimas keratinu.

As dariausi jau 2 kartus. Tiesa, priemoniu pavadinimo nezinau. Pirma karta laike 2 men. Si karta dar negaliu pasakyti, nes praejo kelios savaites tik. Bet rezultatas tikrai yra
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 05 08, 14:33)
tai niekas taves ir nevercia pirkti, cia tavo reikalas, kaip darysi rolleyes.gif bet kad sampunai ir kondiskes turi buti be sulfatu - cia faktas.

mano plaukai ir taip tiesus kaip stagarai nieko jiems nereikia daryti, dariausi sia procedura tik del plauko atgaivinimo, pamaitinimo.
Atsakyti
dariausi su Global Keratin priemonemis. Rezultatu labai patenkinta. baigiau Global Keratin kursus ir dabar esu sertifikuota plauku gydymo-tiesinimo Global Keratin priemonemis darytoja wink.gif Jei kas domites kreipkites, papasakosiu, padarysiu. Kainos nesikandzioja pas mane wink.gif
Atsakyti
dar merginos:
NEPAINIOKIT Japonisko tiesinimo (cheminio) su Brazilisku tiesinimu, tiesinimu keratinu (dazniausiai be chemijos). Skaitykit etiketes ir domekites pries darydamos procedura KERATINU koks formaldehidu kiekis produkte, Global Keratin siulo net beformaldehidziu produktu, kuriuose yra keratino neperdirbto (nemaisyto su chemija, Zelandijos aveliu vilnos), uztai kaip kazkas cia raset efektas tikrai stulbinantis wink.gif
Papildyta:
na ir galiausiai: tiesinimas keratinu, nera pagrinde tiesinimas, del to USA vadinamas - gydymu keratinu. Lietuvaitems aktualiau tiesus plaukai del to musu salyje pabreziama tiesinimo savybe wink.gif
Esme plauko pripildymo keratinu - plauko sveikatos susigrazinimas.
Plaukai tampa svelnus, tiesesni (arba visiskai tiesus, priklauso nuo to kuri keratino produkta pasirinksite ir kokio efekto pageidausite) ir maziau slenka!!! bei nebesivelia.

p.s. cia ne savireklama, merginos kad ir kur bedarysite sia procedura, tai tiesiog papildoma info i ka atkreipkite demesi wink.gif
Papildyta:
na ir galiausiai: tiesinimas keratinu, nera pagrinde tiesinimas, del to USA vadinamas - gydymu keratinu. Lietuvaitems aktualiau tiesus plaukai del to musu salyje pabreziama tiesinimo savybe wink.gif
Esme plauko pripildymo keratinu - plauko sveikatos susigrazinimas.
Plaukai tampa svelnus, tiesesni (arba visiskai tiesus, priklauso nuo to kuri keratino produkta pasirinksite ir kokio efekto pageidausite) ir maziau slenka!!! bei nebesivelia.

p.s. cia ne savireklama, merginos kad ir kur bedarysite sia procedura, tai tiesiog papildoma info i ka atkreipkite demesi wink.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas zinot ar plaukai linke siaustis, pustis nuo pavyzdziui dregno oro po proceduros nebesisiaus, nereaguos i dregna ora? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diva3: 14 gegužės 2011 - 12:15
QUOTE(diva3 @ 2011 05 14, 12:15)
Mergaites, gal kas zinot ar plaukai linke siaustis, pustis nuo pavyzdziui dregno oro po proceduros nebesisiaus, nereaguos i dregna ora? ax.gif

mano nereaguoja
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 05 14, 12:17)
mano nereaguoja

Liuks thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, pries naujus dariausi Dikson gydyma keratinu Milane(ten gyvenau), esu labai patenkinta, noriu pakartoti procedura. Gal galite rekomenduoti, kur vilniuje daro tokia procedura (ar isvis daro) gal galite gera stilista rekomenduoti dirbanti su Dikson dazais ir keratinu. is naksto labai dekoju:)
Atsakyti
QUOTE(saugute @ 2011 05 14, 19:14)
Sveiki, pries naujus dariausi Dikson gydyma keratinu Milane(ten gyvenau), esu labai patenkinta, noriu pakartoti procedura. Gal galite rekomenduoti, kur vilniuje daro tokia procedura (ar isvis daro) gal galite gera stilista rekomenduoti dirbanti su Dikson dazais ir keratinu. is naksto labai dekoju:)

o kur Mi daretės? kiek mokėjot?
Atsakyti
Gal kas daretes su sia priemone ? kokie atsiliepimai?
user posted image

CocoChoco Brazilian keratin treatment does NOT contain FORMALDEHYDE, it contains ALDEHYDE
COMPOUND, that work the same and are less harmful.
keratinas
Atsakyti
kazin apsimoka? http://www.mamamija.lt/vilnius/54/ g.gif
merginos labai gyre ta firma
Atsakyti