Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(agnuzele @ 2011 05 04, 15:59)
Tiesina ir kaiptik prisotina plauka kerotino,pati esu blondine,ilgi ilgi plaukai,esu patenkinta ir tikrai kaip sake kirpeja toky rezultata ir turiu.

taip, aciu, jau ir as esu pasidariusi sia procedura 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 05 04, 15:28)
taip, aciu, jau ir as esu pasidariusi sia procedura  4u.gif

O norejau taves paklausti koki tu sampuna naudoji?(pavadinima)
Atsakyti
QUOTE(agnuzele @ 2011 05 07, 01:09)
O norejau taves paklausti koki tu sampuna naudoji?(pavadinima)

tu turi omenyje po proceduros koki specialu? specialaus jokio nenaudoju po proceduros. manau tai nera taip jau butina.
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 05 07, 20:57)
tu turi omenyje po proceduros koki specialu? specialaus jokio nenaudoju po proceduros. manau tai nera taip jau butina.

Na istikro ar nesake kirpeja kad jai nori jog ilgiau issilaikytu turi naudoti plauku priemones be druskos,nes druskos isplauna keratina,nes as irgi visa laika naudojau Keune produkcija,o dabar va siandien uzsisakiau be druskos sampuna,..o beje ar toks efektas kokio tikejais po proceduros? as esu pakolkas tikrai patenkinta .
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 05 07, 22:57)
manau tai nera taip jau butina.

butina
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 05 08, 11:40)

man tas "butina" visuose siulomuose produktuose daugiau skamba kaip reklama, o ne kaip butinybe;

teisingai sako p.agnuzele, taip kirpeja minejo, kad tokiu atveju reikia pirkti sampunus be druskos be sarminiu produktu juose;
va ir as dabar ieskau tik tokiu;
mano plaukai buvo labai nualinti ilgalaikio dazymo, tad pakolkas si pirma procedura dar nedave labai norimo efekto, bet plaukai tikrai atsigavo, nebeserpetoja ir pan., po keletos savaiciu kartosiu procedura ir jau lauksiu geru rezultatu.
Atsakyti
tai niekas taves ir nevercia pirkti, cia tavo reikalas, kaip darysi rolleyes.gif bet kad sampunai ir kondiskes turi buti be sulfatu - cia faktas.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 05 08, 10:33)
tai niekas taves ir nevercia pirkti, cia tavo reikalas, kaip darysi rolleyes.gif bet kad sampunai ir kondiskes turi buti be sulfatu - cia faktas.

Na,as manau kad cia kiekvienos asmeninis reikalas kokias priemones rinktis,bet jai nori tikrai gero rezultato ir kad issilaikytu kuo ilgiau plaukai tiesus tai geriau naudoti priemones be drusku,o jai ne tai isplaus keratina ir bus plaukai kaip buve.
Atsakyti
as manau, kad vistik butina, norint kad ilgiau laikytusi rezultatas, naudoju sita, reikia labai nedaug
http://www.dikson.lt...gas=on&p_id=123
Atsakyti
AS irgi uzsisakiau jau sampuna balzama ir kauke su keratinu,ziuresiu ar ar skirsis,nes as savaite kaip pasidariusi tiesinima ir ta savaite naudojau keunes produkcija,bet ieskojau tinkamo sampuno.
Atsakyti
Mane plauku tiesinimas nuvyle, po triju plovimu rezultato kaip ir nebera sad.gif
Neatrodo jie nei sveikesni, nei zvilgantys, gal ciut tiesesni, bet vistiek puciasi kaip pasiute. Dazausi plaukus sviesiai, tai dar ir geltoni pasidare doh.gif
O tiesumas tikrai neprilygsta reklamu foto "pries ir po". Neisivaizduoju koks rezultatas buna toms kurios visai garbanotos... g.gif
Dariausi su QOD priemonemis kirpykloje. Naudoju ir namie sias priemones rezultatui islaikyti, bet tikrai ne stebuklas, antra karta nesidaryciau, geriau jau geras kaukytes plaukuciam panaudot...
Isvada - deja stebuklu nebuna sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodit @ 2011 05 09, 09:01)
Mane plauku tiesinimas nuvyle, po triju plovimu rezultato kaip ir nebera sad.gif
Neatrodo jie nei sveikesni, nei zvilgantys, gal ciut tiesesni, bet vistiek puciasi kaip pasiute. Dazausi plaukus sviesiai, tai dar ir geltoni pasidare  doh.gif
O tiesumas tikrai neprilygsta reklamu foto "pries ir po". Neisivaizduoju koks rezultatas buna toms kurios visai garbanotos...  g.gif
Dariausi su QOD priemonemis kirpykloje. Naudoju ir namie sias priemones rezultatui islaikyti, bet tikrai ne stebuklas, antra karta nesidaryciau, geriau jau geras kaukytes plaukuciam panaudot...
Isvada - deja stebuklu nebuna sad.gif

Kaip tiksliai vadinosi procedūra?
Atsakyti