Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

i 
Žinutės apie cheminį perkeltos čia.
Atsakyti

Aš vakar išdrysau pasidaryti cheminį plaukų tiesinimą. Kol kas negaliu sakyti, kaip seksis su plauskais tvarkytis kai juos išplausiu. Bet po poros mėnesių jau galėsiu aprašyti savo patirtį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 04 03, 22:15)
atrodytum baisiai,man is viso cheminis tiesinimas yra kazkas nepaprastai baisaus,ypac po kokiu 3 men kai saknys gerokai atauga-garbanoti,o galai buna negarbanoti,bet del cheminio nudeginimo-pasipute ir pasisiause...Jeigu jau ruosiates darytis tiesinima,tai rinkites ne chemini,o kaip cia viena mergaite minejo-braziliska tiesinima.

Nu nereikia taip vienareiksmiskai sakyti blink.gif As dariausi du kartus chemini tiesinima ir viskas mano plaukams gerai, nebuvo taip, kad nuaugtu, tiesiog pradejo po truputi garbanotis ir pustis kaip sakoma i senas vezias atsistojo biggrin.gif Dare su Lakme fima rodos g.gif Dabar jau praejo ne vieni metai ir pasidaryciau vel tiesinima, bet pacios plaukai labai slenka tai siuo metu juos stengiuosi ampolem, kaukem ir kitom procedurom lepinti, o veliau tikrai pagalvosiu apie tiesinima thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2011 02 25, 12:39)
Aš vakar išdrysau pasidaryti cheminį plaukų tiesinimą. Kol kas negaliu sakyti, kaip seksis su plauskais tvarkytis kai juos išplausiu. Bet po poros mėnesių jau galėsiu aprašyti savo patirtį smile.gif

Kokiam mieste darėtės? Su kokios firmos priemonėmis ir kokia kaina?
Atsakyti
tai tas ilgalaikis plauku tiesinimas karotinu - visviena skaitosi - cheminis?
ir ar tikrai netiesina sviesiai nudazytu plauku?
kiek realiai laiko?
Atsakyti
gal kas patatumete kuris tiesinimas maziau kenksmingas ir geriau laiko? braziliskas keratinu ar su CHI šilku grožio salone "Sarma Style" :
http://beta.lt/kauna...affiliate=email

buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 03 17, 23:52)
kiek realiai laiko?

labas vakaras mane taip pat domina tiesinimas karotinu kaip po jo priziureti plaukus?aciu
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Taigi as irgi susigundziau tuo tiesinimu chi ir nusipirkau kuponiuka. Ten buvo parasyta, jog tinka visu tipu plaukams. Kai nuejau i kirpykla, kirpejos sutriko pamaciusios mano sviesius plaukus ir pasake, jog sviesiems plaukams si procedura netaikoma. Pasirodo, jog Sarmos style puslapyje buvo parasyta, jog taikoma beveik visu tipu plaukams, bet beta zodeliuka BEVEIK ismete. Laime, jog kirpejos buvo supratingos ir rado kam parduoti mano kuponiuka.
Aisku labai nusiminiau, jog suzlugo mano viltis nors kuriam laikui atsikratyt ispustu plauku, todel pradejau dometis tiesinimu keratinu ir visai atsitiktinai radau balso puslapyje (nuolaiduklubas) akcija "249,99 Lt už 550 Lt vertės plaukų tiesinimą ir jų atkūrimą Global keratinu Natali salone Kaune", bet beda ta, kad akcija tesis iki sestadienio. bet kad ji ivyktu, turi kupona nusipirkti bent 10 zmoniu, o nupirkta dar tik 6.
Aisku si karta as paskambinau i kirpykla ir paklausiau ar tinka sviesiaplaukems, ten paaiskino, kad butent pazeistam ir nualintam plaukui procedura yra reikalingiausia, nes ji yra gydomoji, prisotina plauka keratinu, ji gydo, jis pasunkeja ir kartu issitiesina.
Taigi, jei kas susidomejot, suskubkit per ritoju nusipirkti, nes akcija tikrai labai gera, todel labai butu gaila, jei vel nepavyktu issitiesinti plauku ax.gif

http://nuolaidukluba...lobal-keratinu/
Atsakyti
O gal kas nors jau bandet braziliska tiesinima su "Marcia teixeira"? Truputi skaiciau kitose temose apie tiesinima keratinu, bet nieko blogo neradau. Realiai man uztektu, kad plaukai atsigautu, pasunketu ir nustotu pustis, tik idomu butu suzinoti isbandziusiuju ispudzius, kad zinot ko istiesu tiketis.
Atsakyti
Merginos, pati domejausi sita procedura, nes niekaip neatrandu budu, kaip pagrazinti savo sausus garbanotai pustus plaukus, bet radusi tokia informacija, vis tik nusprendziau nebandyti.

Cia kelios nuorodos, kuriose rasoma, kad tiesinant Brazilisku metodu (kitaip vadinamos keratino proceduros) su visomis gerosiomis medziagomis, stiprinanciomis plauka, gaunama nuodingos medziagos (formaldehyde), sukeliancios vezi:

http://www.cbsnews.c...in3414868.shtml
http://hubpages.com/hub/straightbs

kuo ilgiau efektas laikosi, tuo tos medziagos daugiau, todel jei jau ryztates, gal butu verta pasvarstyti, kad butu bent silpnesnis efektas, kadir kaip tai paradoksaliai skambetu.

Atsakyti

Sveiki 4u.gif

Atsiprasau uz skelbima 4u.gif

Parduociau 99 litai už 299 litų vertės plaukų tiesinimo ir atstatymo procedūrą su keratinu "Rimandijos" grožio salone Kaune

Per AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 03 17, 19:52)
kiek realiai laiko?

Tiesina ir kaiptik prisotina plauka kerotino,pati esu blondine,ilgi ilgi plaukai,esu patenkinta ir tikrai kaip sake kirpeja toky rezultata ir turiu.
Atsakyti