Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

Na labai jau sunku patikėti, kad šis būdas būtent pažeistiems plaukams, o sveikiems netinka. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 08 31, 20:55)
Gal kas daretes Miraze Siauliuose?  4u.gif

Mane irgi labai domina,gal kas jau bandė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2010 03 04, 18:30)
Mane irgi labai domina,gal kas jau bandė? 4u.gif

Sveikutes 4u.gif

Tiesinau plaukus cheminiu budu Miraze pas Reda smile.gif Patenkinta likau be galo thumbup.gif Tikrai super dalykas pralaike 6 menesius kazkur. Plaukai po cheminio tikrai tvarkingiir blizgus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zde @ 2010 03 05, 16:44)
Sveikutes  4u.gif

Tiesinau plaukus cheminiu budu Miraze pas Reda  smile.gif Patenkinta likau be galo  thumbup.gif Tikrai super dalykas pralaike 6 menesius kazkur. Plaukai po cheminio  tikrai tvarkingiir blizgus 4u.gif

Kokie buvo jūsų plaukai?mano tai pučiasi labai doh.gif ,ar tikrai namie išsiplovus galvą lika tiesūs plaukai g.gif ,kokias priemones naudojot namie?ir kiek kainavo ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif matau aptarinejate ilgalaiky plauku tiesinima ax.gif tai noreciau issakyti ir savo nuomone siuo klausimu,as taip pat buvau isitiesinus,ir labai super buvo atliktas darbas,labai patiko,plaukam isvis nepakenke,visom siulyciau kurios apie tai galvoja thumbup.gif as tiesinau silainiuose labai profesonaliai istiesini,ir svarbiausia kokybiskom profesonaliom priemonem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bitemaja01 @ 2010 03 30, 09:21)
sveikos merginos smile.gif matau aptarinejate ilgalaiky plauku tiesinima ax.gif tai noreciau issakyti ir savo nuomone siuo klausimu,as taip pat buvau isitiesinus,ir labai super buvo atliktas darbas,labai patiko,plaukam isvis nepakenke,visom siulyciau kurios apie tai galvoja thumbup.gif  as tiesinau silainiuose labai profesonaliai istiesini,ir svarbiausia kokybiskom profesonaliom priemonem smile.gif

daugiau info prasom - kokiom konkreciai priemonem dare, kiek uztruko, kiek kainavo ir kas dare g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2009 12 18, 12:26)
o kiek kainuoja tai ir kur dareisi/

Kaip zadejau pasiklausiau kainos tai sake nuo 150 lt. priklauso nuo plauku kiekio toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi planuoju geguzes men.daryti pas Zita is Figaro Europoje.Girdejau apie gerus atsiliepimus.Mano plaukai zemiau peciu ir kainuos man 800LT metams,jei 6men.tai -600LT
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2010 03 30, 21:25)
As irgi planuoju geguzes men.daryti pas Zita is Figaro Europoje.Girdejau apie gerus atsiliepimus.Mano plaukai zemiau peciu ir kainuos man 800LT metams,jei 6men.tai -600LT

O tai kas cia itakoja? Kiek zinau, tai Zita daro su Goldwell priemonem ir plaukas jau nebeatsistato, toks tiesus ir lieka, taciau naujai atauge bus kaip ir buve.
Atsakyti
as ir nelabai supratau kas cia lemia,juk plaukai naturalus atauga vistiek kokie buve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulinka @ 2009 12 22, 21:57)
Braziliskas, kaip man aiskino, skiriasi tuo nuo paprasto, kad su laiku plaukai grizta i buvusia padeti.Ir netinkamas sveikiems plaukams. Tai ir buvo, kaip tik man. Nuo balinimu nudziuvusiems plaukams. Nekeicia plauku strukturos viduje, laikosi ant plauku pavirsiaus. jei plaukai pazeisti geriau laikosi.

Mano plaukai buvo prarade blizgesi, pasisiause, net su lygintuvu buvo sunku istiesinti. Ne visiskai garbanoti, banguoti, o po brazilisko, blizga ir labai lengva issitiesinti. Pirma menesi reikejo, tik issiplauti ir dziovintuvu isdziovinti, be jokiu sepeciu. Jau 3 men praejo ir dar lengva susitvarkyti, bet jau antra diena po plovimo atrodo, kaip seniau, bet dar islikes blizgesis.

Galiu pasakyt, kad karta paragaves negali sustot. smile.gif

Skaiciau, kad kenksmingos medziagos ieina i sudeti, bet kur ju tik nera. As manau, kad cia turetu susirupinti kas kasdien daro, o kad i metus pora kart pasitiesinsiu, gal labai nepakenks.

Rezultatas super. Daug informacijos internete, kas skaitot angliskai. you tube irasius ismeta daug filmuotos medziagos. brazilian straightening i google iveskit.

Tu cia apie braziliska keratinini tiesinima kalbi?Tau isplove galva,uztepe tos priemones,po to su tiesintuvu po sruoga tiesino,po visko galvos nerekomenduojama plauti 2-3dienas.
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuxox: 31 kovo 2010 - 16:04
na kagi.. pasisakysiu ir as 4u.gif as tiesinausi pries kokius 2 ar 3 metus . tai kiek save prisimenu didesnes nesamones nesu pasidarius doh.gif . ispradziu plaukai normaliai atrode.. tiesus kaip ir turejo but, bet... po savaites ar dvieju jie pradejo luzynet netoli saknu doh.gif doh.gif tai galit isivaizduot kaip atrodziau.. kokius metus atrodziau klaikiai verysad.gif . mano plaukai nera stori ir puciasi kai isplaunu.. tai ir buvau sumascius tiesintis... bet daugiau gyvenime nei uz ka, nei uz kiek schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti