Įkraunama...
Įkraunama...

ilgų plaukų šukuosenos su foto

QUOTE(neaiski @ 2009 04 28, 17:08)
Dazniausia mano sukuosena  smile.gif
Dar kartais ikisu kelis pagaliukus kauciukinius, bet pastoviai pametu, tiesiog isslysta .
Gal zinot kokia paslapti, kad jie laikytusi ir neiskristu?

pastebejau,kad man geriau laikosi pagaliukai,jei plaukuciai pries tai suristi gumele - tuomet ir pagiukai uzsikisa bent kazkiek uz ju, truputi geriau laikosi mirksiukas.gif
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 04 29, 11:14)
Sveikos, ilgakases 4u.gif  Atleiskit, kad neseku jusu temos, bet norejau jusu paklausti apie plauku seruma (kiek suprantu jis galiukams, bet turbut tinka ir visiems plaukams) - ar verta toki tureti, kiek mazdaug kainuoja, koki pirkti, ar ilgai uztenka ir pan. Viena kirpeja isreklamavo, maciau, kaip mergickai plaukucius patepe, kaip jie zvilget pradejo thumbup.gif  Bet buteliukas tai mazuuuuuuutis toks, itariu, ir kaina nemaza blush2.gif
Ir dar kai kas - kai lankausi pas savo kirpeja (lb lb retai unsure.gif ), tai ji man po visu proceduru plauku pavirsiu perbraukia su kazkokiu kremuku, kad nestyrotu i visas puses. As taip niekad ir nepaklausiu, kas ten per biesas doh.gif Labai noreciau tokio daikciuko, nes zele labai sulipdo plaukus, putu per daug prisipurskiu, o vanduo tik tam kartui laiko blush2.gif
Na va ir isbeldziau visa litanija blush2.gif  Buciau dekinga, jei persakitysit, o dar dekingesne, jei ir atsakysit 4u.gif  4u.gif  4u.gif

nezinau man asmeniskai pats fainiausias plauku aliejus yra Alfa parf semi de lino . jis ale galiukams skirtas bet juo tepu visus plaukus, 50ml kaina apie 70lt bet man uztenka apie metus( mano plauku ilgis apie 65cm) vat. kitos giria kerastase aliejuk bet man jis nelabai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julya: 29 balandžio 2009 - 15:54
QUOTE(julya @ 2009 04 29, 16:48)
nezinau man asmeniskai pats fainiausias plauku aliejus yra Alfa rarm semi de lino . jis ale galiukams skirtas bet juo tepu visus plaukus, 50ml kaina apie 70lt bet man uztenka apie metus( mano plauku ilgis apie 65cm) vat. kitos giria kerastase aliejuk bet man jis nelabai  schmoll.gif

Aciu 4u.gif O kur butu galima jo isigyti?
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 04 29, 17:54)
Aciu 4u.gif  O kur butu galima jo isigyti?

Eurovaistinej pirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 04 29, 16:56)
Eurovaistinej pirkau  smile.gif

O koks poveikis? Zvilga? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 04 29, 16:18)
O koks poveikis? Zvilga? 4u.gif

Na bet juk yra tema specialiai apie aliejukus doh.gif Cia panos sukuosenu patirtimi dalinasi ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 04 29, 17:59)
Na bet juk yra tema specialiai apie aliejukus  doh.gif  Cia panos sukuosenu patirtimi dalinasi  ax.gif  blush2.gif

Atsiprasau dar karta, jau rasiau, kad temos neseku, tiesiog pamaciau, kad ilgaplaukiu tema, todel ir uzklausiau apie seruma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 04 29, 18:10)
Atsiprasau dar karta, jau rasiau, kad temos neseku, tiesiog pamaciau, kad ilgaplaukiu tema, todel ir uzklausiau apie seruma 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ir nieko blogo čia nenutiko-aš pvz. irgi šį tą naujo sužinojau, nors ir offtopicas gavosi mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 04 29, 18:18)
O koks poveikis? Zvilga? 4u.gifg

na galiukai neisisakoja visu pirma ir plaukai blizga smile.gif
Atsakyti
griztant prie temos keletas paveiksleliu rolleyes.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 04 27, 23:07)

Va va ir man labai gražu tokie netvarkingi, išpešioti kuodai bigsmile.gif Tik man nelabai gaunasi tokį susisukt, nors plaukai iškarpyti, bet kažkaip nesugaudau aš tų sruogų, pastoviai išslysta. Merginos, kuodų sukimo meistrės, pasidalinkit savom metodikom 4u.gif
Atsakyti
toki kuoda ir as noreciau moketi pasidaryt wub.gif nors atrodo,kad cia paprastai bet kaip susuktas...taip gaunasi ,kai pavaikstai,paguli su kuodu,biski patvarkai ir grazu,...o jei kur eiti reikia,tokio niekaip nepasidarau lotuliukas.gif
Atsakyti