Įkraunama...
Įkraunama...

ilgų plaukų šukuosenos su foto

QUOTE(wenita @ 2009 04 26, 10:01)
Na ar radote ta lankeli ir kur labai idomu ax.gif as irgi uzsimaniau jo,nes db vien lankelius nesioju,kazkada kai buvau paaugle nesiojau ir vel noriu.Kazin droge ar kokioj maximoj,rimi yra?niekada nemaciau as tokio  g.gif

jo droge budavo apie 4 litus kainavo smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(chamka @ 2009 04 27, 22:00)
jo droge budavo apie 4 litus kainavo smile.gif

buvau snd,sake juodo neturejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 04 27, 23:07)

Dazniausia mano sukuosena smile.gif
Dar kartais ikisu kelis pagaliukus kauciukinius, bet pastoviai pametu, tiesiog isslysta .
Gal zinot kokia paslapti, kad jie laikytusi ir neiskristu?
Atsakyti
o man neiseina taip dailiai pacio kuoduko suraityt.. unsure.gif
Atsakyti
ar jums laikosi taip papurenti plaukai? g.gif jei taip tai kokiu budu? g.gif

user posted image
Atsakyti
as tiesiog surisu stipriai plaukus i kuoduka ir tuos pagaliukus ikisu taip, kaip spilkute kuodukams, tik dar perkisu per plaukus - num nezinau kaip paaiskint biggrin.gif bet laikosi man gerai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 04 27, 22:07)

Kaip noreciau moketi taip plaukus susikelti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 04 28, 16:22)
ar jums laikosi taip papurenti plaukai?  g.gif  jei taip tai kokiu budu?  g.gif

Laikosi. Pries fenavima / sukima daug putu , po sukuosenos suformavimo DAAAAAAAAUUUUUUUG lako ax.gif , kitaip istysta per valanda sad.gif
Atsakyti
paziurejau mergaites cia tokiu graziu sukuosenu pavizdzius parodot o as kaip tik noriu nusikirpt savo kasa,tai net nzn kaip cia padarius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 04 29, 10:29)
Laikosi. Pries fenavima / sukima daug putu , po sukuosenos suformavimo DAAAAAAAAUUUUUUUG lako  ax.gif  , kitaip istysta per valanda sad.gif

dekuj reiks kokiai progai pabandyt bet bijau daaaaaaaaauuuuug lako kad nesuliptu plaukai biggrin.gif man va taip ir buna kad po valandos sukuosenos net nesimato kad buvo padaryta doh.gif jauciu reik stiresni laka pabandyt g.gif
Papildyta:
QUOTE(liudvine @ 2009 04 29, 10:40)
paziurejau mergaites cia tokiu graziu sukuosenu pavizdzius parodot o as kaip tik noriu nusikirpt savo kasa,tai net nzn kaip cia padarius doh.gif

nusikirpt visad spesi mirksiukas.gif geriau patausok toki grozi smile.gif nors aisku kai kurioms buna kad trumpi plaukai tinka daug labiau nei ilgi g.gif
Atsakyti
Sveikos, ilgakases 4u.gif Atleiskit, kad neseku jusu temos, bet norejau jusu paklausti apie plauku seruma (kiek suprantu jis galiukams, bet turbut tinka ir visiems plaukams) - ar verta toki tureti, kiek mazdaug kainuoja, koki pirkti, ar ilgai uztenka ir pan. Viena kirpeja isreklamavo, maciau, kaip mergickai plaukucius patepe, kaip jie zvilget pradejo thumbup.gif Bet buteliukas tai mazuuuuuuutis toks, itariu, ir kaina nemaza blush2.gif
Ir dar kai kas - kai lankausi pas savo kirpeja (lb lb retai unsure.gif ), tai ji man po visu proceduru plauku pavirsiu perbraukia su kazkokiu kremuku, kad nestyrotu i visas puses. As taip niekad ir nepaklausiu, kas ten per biesas doh.gif Labai noreciau tokio daikciuko, nes zele labai sulipdo plaukus, putu per daug prisipurskiu, o vanduo tik tam kartui laiko blush2.gif
Na va ir isbeldziau visa litanija blush2.gif Buciau dekinga, jei persakitysit, o dar dekingesne, jei ir atsakysit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti