Įkraunama...
Įkraunama...

ilgų plaukų šukuosenos su foto

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(chamka @ 2009 04 22, 17:29)
jo jis tikrai gerai laiko, man irgi patinka thumbup.gif

Tada tikrai laikas jį įsigyti mirksiukas.gif
Gal dar kas kokių nors kokių gerų dalykėlių žino? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 04 22, 14:45)
O tai tas lankelis yra sujungtas į ratą? Svarbiausia, kad nesmukinėtų ir laikytų gerai. Ačiū 4u.gif,  reiks Droge paieškoti 4u.gif .

O tai, kad tokie lankeliai ne naujiena smile.gif pamenu, kai jauna paauglike buvau toki turejau, tik tiek, kad nelabai ji nesiojau, nes netikdavo aukstai sukelti plaukai. O siaip toks apvalus, bet atsisega jis, o po to kaip pasakojo Stichija stumi ji tiek, kiek nori, kad jis butu smile.gif manau, bet kurioje parduotuveje turetu but, kur prekiaujama prekemis ir papuosalais plaukams.
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 04 22, 18:48)

merginos, kaip pasidaryt tokia kasa kai 3 foto ? g.gif laaaabai jau grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 04 22, 18:36)
merginos, kaip pasidaryt tokia kasa kai 3 foto ?  g.gif  laaaabai jau grazu  bigsmile.gif

Jeigu gerai matau, tai sita kasa is dvieju daliu pinasi..paprasta, tik atrodo gal sudetingai. Pasidalini plaukus i dvi dalis, paimi truputuka is vienos ir dedi i ta kita "dali", o is jos irgi paimi ir dedi i ta pirmaja, taip ir delioji kryziuodama. Ir parasiau cia as biggrin.gif biggrin.gif Nelabai cia zodziu ir papasakosi, reikia pamatyti, bet viskas labai paprasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 04 22, 20:03)
Jeigu gerai matau, tai sita kasa is dvieju daliu pinasi..paprasta, tik atrodo gal sudetingai. Pasidalini plaukus i dvi dalis, paimi truputuka is vienos ir dedi i ta kita "dali", o is jos irgi paimi ir dedi i ta pirmaja, taip ir delioji kryziuodama. Ir parasiau cia as biggrin.gif  biggrin.gif  Nelabai cia zodziu ir papasakosi, reikia pamatyti, bet viskas labai paprasta smile.gif

hmm gal kokiam youtube butu paziureti g.gif seip pagal tavo aprasyma reiks pabandyt gal pavyks biggrin.gif
Atsakyti
merginos gal turite graziai iskarpytu plauku foto.mano plaukai iki puse nugaros,noriu kad juos iskrpytu bet nebelekaip o tokios dar kaip linijos(kaip kokie laipta) per visa ilgi kad gautusi,ir bijau kad kai kirpejai paaiskinsiu ko noriu kad ji nesupras,tai atsispauzdinciau nuotrauka ir nunesciau,bet niekur nerandu norimo kirpimo nuotraukos,o aplink pilna paneliu vaikstanciu taip apsikirpusiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(remda @ 2009 04 23, 17:38)
merginos gal turite graziai iskarpytu plauku foto.mano plaukai iki puse nugaros,noriu kad juos iskrpytu bet nebelekaip o tokios dar kaip linijos(kaip kokie laipta) per visa ilgi kad gautusi,ir bijau kad kai kirpejai paaiskinsiu ko noriu kad ji nesupras,tai atsispauzdinciau nuotrauka ir nunesciau,bet niekur nerandu norimo kirpimo nuotraukos,o aplink pilna paneliu vaikstanciu taip apsikirpusiu g.gif

jei apie tokia kalbi kaip as isivaizduoju tai mano puske taip norejo, nuejo paprase , tai padare tik 2 laiptus , o ji norejo daug laiptu. biggrin.gif tai nesuprato kirpeja , nors as net suprantu kaip taip nukirpti. smile.gif

user posted image

dievinu pynimus , niu ce lb grazu man wub.gif wub.gif wub.gif lb noreciau tureti pyneja , ech.. ax.gif
Atsakyti
idesiu siek tiek plauku aksesuaru, segtuku ir t.t. Man taip grazu kai plaukuose grazus zvilgantis segtukas wub.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
wub.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Man irgi labai grazu zerintys segtukai ir panasios detales plaukuose wub.gif Neseniai isigyjau labai smagu lankeli, aptraukta juodu atlasu ir su zerinciu kaspinuku sone, padarytu is baltos spalvos kristolo akyciu ax.gif Labai graziai zeri sauleje ir dirbtineje sviesoje thumbup.gif
Atsakyti
Nežinau.. man tai labai pigiai atrodo tokie visi blizgučiai..ax.gif
Nebent variantas tamsiuose plaukuose, kai vakare koks kuklus blizgutis įsegtas..Apskritai labai gražos šukuosenos, kai tų visokių pagalbinių priemonių kuo mažiau matyt ir jos sumaniai paslėptos..Ot tada žiūri į tokios moterytės kuodą ir galvoji, kaip čia pas ją padaryta.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 04 22, 14:45)
O tai tas lankelis yra sujungtas į ratą? Svarbiausia, kad nesmukinėtų ir laikytų gerai. Ačiū 4u.gif,  reiks Droge paieškoti 4u.gif .

Na ar radote ta lankeli ir kur labai idomu ax.gif as irgi uzsimaniau jo,nes db vien lankelius nesioju,kazkada kai buvau paaugle nesiojau ir vel noriu.Kazin droge ar kokioj maximoj,rimi yra?niekada nemaciau as tokio g.gif
Atsakyti