Įkraunama...
Įkraunama...

ilgų plaukų šukuosenos su foto

Labai gražios šukuosenos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytej @ 2009 03 29, 05:05)
Beje noriu pagirt temos autore,labai grazi temele 4u.gif

blush2.gif
Mano nuopelnas čia menkas, visas gėles bis.gif , prašom , adresuoti Eve-line -ji pas mus temelės vedančioji ir iliustratorė thumbup.gif . Ačiū Eve-line! 4u.gif

QUOTE(chamka @ 2009 04 11, 11:05)
kokios fainos sukuosenos as vestuvems ieskojau sau, bet pasirinkimas buvo nelabai didelis, bet galiu parodyti kokia buvo blush2.gif

Tikrai labai graži šukuosena thumbup.gif

QUOTE(FoxLady @ 2009 04 11, 18:44)
user posted image
Gal uzmatet kur yra pirkti tokiu lankeliu?

Ale ir mane sudominot su tuo lankeliu, nes mano plaukai panašūs į šiuos, tai, mažu, sakau, ir man tiktų blush2.gif ...

O visgi įdomu, ar kas nors nusipirko ir išbandė šukeles, apie kurias anksčiau kalbėjom (kuodukui prilaikiti ar šiaip plaukams vietoj sagės susikėlus pritvirtinti) g.gif ? tvirtai laiko, kažin, ar nelabai. Va ir šis lankelis, galvoju, turėtų būti gan tvirtas, kad atlaikytų daugiau plaukų, nes priešingu atveju gražios, stabilios šukuosenos su juo taip pat neišgausi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 14 balandžio 2009 - 15:24
QUOTE(Selga @ 2009 04 14, 16:19)

O visgi įdomu, ar kas nors nusipirko ir išbandė šukeles, apie kurias anksčiau kalbėjom (kuodukui prilaikiti ar šiaip plaukams vietoj sagės susikėlus pritvirtinti) g.gif ?

as tai ju ieskoja, bet nelabai radau g.gif norejau blizganciu...
Atsakyti
Neblogų idėjų pas jus atėjus pasisėmiau. Mano plaukai gana ilgi. Pati visokių kasų susipinu, kartais su kuoduku vaikštau. Mėgstamiausia eglute supinti plaukai arba ta viena kasa iškili. Kai pripratau tai visai nesudėtinga susipinti mirksiukas.gif O ir einant sportuoti labai patogu supinti plaukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 04 14, 18:22)
as tai ju ieskoja, bet nelabai radau  g.gif  norejau blizganciu...

deja nusipirkau per mazas,tai mano ilgoku plauku neislaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 04 14, 23:18)
deja nusipirkau per mazas,tai mano ilgoku plauku neislaiko doh.gif

Vat ir aš to bijau, o šiaip tai gražiai žiūrisi tos šukelės. Va dabar SM kažkokio nugaros tepalo reklamą mėtė su kuoduota blondine, tai šukuosenikė graži tokia šukelių pagalba padaryta thumbup.gif ...
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 04 11, 18:44)

user posted image
Gal uzmatet kur yra pirkti tokiu lankeliu?

toki lankeli maciau vakar Vcupe papuosalu parduotuveje. Kaina 4.50.

Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2009 04 14, 18:22)
as tai ju ieskoja, bet nelabai radau  g.gif  norejau blizganciu...

maciau vakar tokias sukeles Vcupe... su ilgom sukom... galvoju ar man reikia ju... g.gif
Atsakyti
user posted image

tokia paprasta sukuosena bet man grazu smile.gif kaip sakoma tobulumas slypi paprastume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 04 14, 15:19)
blush2.gif

Ale ir mane sudominot su tuo lankeliu, nes mano plaukai panašūs į šiuos, tai, mažu, sakau, ir man tiktų blush2.gif ...

As tai Droge esu pirkusi, ir Rimi maciau, 2-3 litai, nera lengva su juo pasidaryt, bet jis plaukus taip gerai sukelia, kad ir velt pakausio daug nereikia blush2.gif ax.gif
As tai taip darau: uzsisegu ji ant kaklo, paskui atsargiai per veida keliu plauku link, ir jau pasiekus plauku linija, smeigiu i plaukus ir stumiu iki tos vietos, kur man ta diena norisi blush2.gif
P.S. Bet kaip gaila, kad niekas nebevaiksto su tokiom sukuosenom kaip viduramziais blush2.gif , na kai geles i plaukus pindavo, brangakmenius sagstydavo... Taip noretusi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 04 22, 12:08)
As tai Droge esu pirkusi, ir Rimi maciau, 2-3 litai, nera lengva su juo pasidaryt, bet jis plaukus taip gerai sukelia, kad ir velt pakausio daug nereikia  blush2.gif  ax.gif
As tai taip darau: uzsisegu ji ant kaklo, paskui atsargiai per veida keliu plauku link, ir jau pasiekus plauku linija, smeigiu i plaukus ir stumiu iki tos vietos, kur man ta diena norisi  blush2.gif
P.S. Bet kaip gaila, kad niekas nebevaiksto su tokiom sukuosenom kaip viduramziais  blush2.gif , na kai geles i plaukus pindavo, brangakmenius sagstydavo... Taip noretusi... blush2.gif

O tai tas lankelis yra sujungtas į ratą? Svarbiausia, kad nesmukinėtų ir laikytų gerai. Ačiū 4u.gif, reiks Droge paieškoti 4u.gif .

O kas dėl viduramžių, tai sakyčiau tikrai buvo gražios tos šukuosenos mirksiukas.gif . Man ir pačiai kažkaip keista, kad šiuolaikinėms moterims "einamiausia" šukuosena-palaidi plaukai. Kažkaip jau net dėmesio nebeatkreipi į tokias šukuosenas, nebent labai jau plaukai gražūs būtų. Čia matyt tas greitėjantis gyvenimo tempas taip paveikė g.gif .
Man moteris, kad ir su kuoduku atrodo daug rafinuotesnė, paslaptingesnė ir ,aišku, elegantiška- tiesiog labiau moteriškumo joje atsiranda, nes pastebimas noras puoštis, kas ir būdinga dailiajai lyčiai. Savo nuomonės neprimetu, bet ją tik išsakau, tad nesistebėsiu, jei bus manančių ir kitaip. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 04 22, 13:45)
O tai tas lankelis yra sujungtas į ratą? Svarbiausia, kad nesmukinėtų ir laikytų gerai.

Jo, jis kaip ratas uzsidaro, yra toks kaip uzsegiklis. Nesmukineja ir gerai laiko, vat kaip tik su tokiu sedziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 04 22, 16:24)
Jo, jis kaip ratas uzsidaro, yra toks kaip uzsegiklis. Nesmukineja ir gerai laiko, vat kaip tik su tokiu sedziu  ax.gif

jo jis tikrai gerai laiko, man irgi patinka thumbup.gif
Atsakyti