Įkraunama...
Įkraunama...

ilgų plaukų šukuosenos su foto

QUOTE(FoxLady @ 2009 04 11, 18:34)
Man irgi grazus pasibangavimas po tokios kasos nes nuo pat saknu eina garbaneles, bet kaip tu pati sugebi susipinti tokia kasa?? g.gif

per 6 metus ismokau sau supinti, dabar kasdien vakarais supinu... ax.gif plaukai per ilgi ir ju nelabai daug tai tenka banguoti.... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(FoxLady @ 2009 04 11, 18:44)
user posted image
Gal uzmatet kur yra pirkti tokiu lankeliu?

man atrodo kad cia ne visai lankelis... maciau tokiu turguose biggrin.gif gal dar plauku aksesuaru ir pigiu auskaru parduotuvytej toj perejoj tarp Europos ir vCupo. kai turejau daugiau plauku tai megau
Papildyta:
o nezinot kur galima nupirkti graziu juosteliu plaukams. Butu grazu atlasine kokia, bet turetu buti patogi....
man taip grazu:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 11 balandžio 2009 - 18:01
saunu merginos daug ideju aciu . As retai kada prie veidrodzio pastoviu ilgai megstu pamiegot . Taciau perskaciusi jusu sm. sumasciau kad grazu ir bandysiu eisiu pirkt segtuku
Atsakyti
kaip grazu wub.gif wub.gif prisiziurejau,dabar eisiu rytoj prie veidrodzio bandyti supinimu graziu lotuliukas.gif
Atsakyti
noreciau panasios juosteles, niekas nemate tokios? kad nebutu gumyte, o susiristu, ir galiukai laisvai kristu...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 11 balandžio 2009 - 20:22
pati pasisiūst tokią gali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ketter @ 2009 04 11, 21:30)
pati pasisiūst tokią gali  smile.gif

oj ne schmoll.gif tikrai negaliu. net siulu neturiu.... biggrin.gif ka jau kalbeti apie medziaga... juk neparduos man plona juostele... reikes pirkti metrais...
nebent kur nors parduodamos medziagines juosteles... gal Madoj kur siulai parduodami g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 04 11, 20:18)
noreciau panasios juosteles, niekas nemate tokios? kad nebutu gumyte, o susiristu, ir galiukai laisvai kristu...

Gal butu ten kur skareles pardavinejamos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 04 11, 22:08)
oj ne  schmoll.gif  tikrai negaliu. net siulu neturiu....  biggrin.gif  ka jau kalbeti apie medziaga... juk neparduos man plona juostele... reikes pirkti metrais...
nebent kur nors parduodamos medziagines juosteles... gal Madoj kur siulai parduodami  g.gif

jo madoj buna graziu juosteliu ir jos visai nebrangios, as suniukuj perku bantukus darau, reiks ir sau gal kada juostele pamegint pasigamint blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 04 11, 18:23)
fantastika  wub.gif

ir cia sukuosena is visai neilgu plauku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chamka @ 2009 04 11, 22:30)
jo madoj buna graziu juosteliu ir jos visai nebrangios, as suniukuj perku bantukus darau, reiks ir sau gal kada juostele pamegint pasigamint blush2.gif  biggrin.gif

ir eisit su suniuku su vienodais bantukais lotuliukas.gif
Jo, ir man reikes i Mada pavaziuot, gal kokia grazia juoda nupirkti justele, kaip tik faina suknele nuspirkau, labai tiks....
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 04 11, 22:31)
ir eisit su suniuku su vienodais bantukais  lotuliukas.gif
Jo, ir man reikes i Mada pavaziuot, gal kokia grazia juoda nupirkti justele, kaip tik faina suknele nuspirkau, labai tiks....

thumbup.gif
Atsakyti
Na gal ne visai cia sukuosenos, bet idesiu keleta foto ilgu plauku su grifkute:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:

vakarines sukuosenos

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
kokios grazios sukuosenos...gaila, kad man suristi netinka... ir juosteles/lankeliai sad.gif taip ir vaikstau kasdiena palaidais.. verysad.gif
Atsakyti