Įkraunama...
Įkraunama...

ilgų plaukų šukuosenos su foto

QUOTE(egluze2 @ 2011 04 01, 19:05)
as buvau drauges paprasius, kad taip mane supintu, permiegojau nakti ir isileidau, tai zinokit vaizdas buvo tragiskas  doh.gif Gal, kad supyne per tankai ar kaip , vienu zodziu buvo nekas  schmoll.gif
Gal leikti reciau ir stambiau pinti  g.gif

Siaip nezinau man graziai gaudavosi, ne visai smulkiai pindavo, bet as su zele tepdavau lyg pinant iskart, tai nebudavo issipute ir siaip labai svarbu kad graziai supintu, nes jei netvarkingai supina tai ir garbaneles gaunasi negrazios ir nelygios, o gal dar ir siaip tas smulkus garbanojimasis ne visom tinka ir patinka smile.gif kai suku su suktukais kur foto ikeliau tai jokiu priemoniu nenaudoju fiksuojanciu, bet is ryto isleidus buna irgi labai susisuke, tada siek tiek su pirstais praskirstau, patampau, tada per pietus jau buna normaliai, o vakare idealiai. Dar ir sekancia diena buna visai graziai, bet cia kaip laikosi ir kaip issileidineja tai nuo kiekvienos plauko priklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 04 01, 21:21)
o jiai dar issukuoji tai atrodo kai po 220V  lotuliukas.gif  atsimenu klasioke nesioja kasytes 2-3sav, ir paskui atejo i mokykla su isleistomis tomis kasytemis, tai patikekite net atejas jos vaikinas i mokykla issigando.  lotuliukas.gif (nu reksija vaikino net pati pastebejau kai jis net atsoko) lotuliukas.gif

nu jo as ir atsokciau pamacius 2-3 sav neplauta galva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Versacci* @ 2011 04 01, 21:47)
nu jo as ir atsokciau pamacius 2-3 sav neplauta galva  lotuliukas.gif

ten nelabai mates ji plauta neplauta biggrin.gif tik tos garbanos tiek pasisiause, kaip salmas koks, o jos dar plaukai truputi zemiau peciu buvo, nu tikras pudelis ar po 220v gavus
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Prietarai thumbup.gif
as vis svajoju ismokti pati sau eglute susipynti ax.gif reikes kuria diena prisesti ir pasikankinti doh.gif
Atsakyti
sveikos,gal turit ka pasiulyt is sukuosenu trumpesniem plaukams? mano plaukai iki peciu. blush2.gif
Atsakyti
kazkur turiu tu oriflame suktuku visa pakeli, reik paieskoti, taip ne karto ir nesisukai ax.gif

galeciau perleist uz kavos pakeli mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas cia per mazgiukas? gal galima toki su kinietisku pagaliuku uzkisti? man grazu...idomu kaip su tais pagaliukais daroma.
Atsakyti
QUOTE(brangiakaile @ 2011 04 03, 17:11)
sveikos,gal turit ka pasiulyt is sukuosenu trumpesniem plaukams? mano plaukai iki peciu. blush2.gif

cia yra ILGU PLAUKU TEMA 4u.gif
Atsakyti
turiu labai ilgus plaukus, vėjui pučiant greit susivelia doh.gif ,dažniausiai nešioju kuoduką.Šis - proginis smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2011 04 03, 23:36)
turiu labai ilgus plaukus, vėjui pučiant greit susivelia doh.gif  ,dažniausiai nešioju kuoduką.Šis - proginis  smile.gif

cia kasa pinta su kaspinu o poto susukta i kuoduka? grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Versacci* @ 2011 04 03, 23:50)
cia kasa pinta su kaspinu o poto susukta i kuoduka? grazu  bigsmile.gif

taip,bet tai pačiai technikai galima suteikti vis kitą spalvą.Priklauso kaip suksi,yra daug variantų,o dvigubas bantukas prideda elegancijos:)
Atsakyti