Įkraunama...
Įkraunama...

ilgų plaukų šukuosenos su foto

As irgi turiu ilgus plaukus,mano tiesus,bet kaip as pavydziu tom kurios moka tokias ar panasias sukuosenas pasidaryti,as nemoku verysad.gif Labiausiai noreciau ismokti kuoduka grazu susisukti,bet va kiek kartu bandziau niekad neapvyksta graziai,nu as cia tik kitas pagirt norejau ir pati truputi paverkslenti 4u.gif Beje noriu pagirt temos autore,labai grazi temele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytej @ 2009 03 29, 05:05)
As irgi turiu ilgus plaukus,mano tiesus,bet kaip as pavydziu tom kurios moka tokias ar panasias sukuosenas pasidaryti,as nemoku verysad.gif   Labiausiai noreciau ismokti kuoduka grazu susisukti,bet va kiek kartu bandziau niekad neapvyksta graziai,nu as cia tik kitas pagirt norejau ir pati truputi paverkslenti 4u.gif   Beje noriu pagirt temos autore,labai grazi temele 4u.gif

nejau neimanoma padaryti grazu kuoduka is tavo plauku? gal pavyktu jei plaukus siek tiek pabanguotum? pvz slapius plaukus supintum i kasa, ryte isleistum sausus, jie butu siek tiek graziai pasibangave, ir butu lengviau toki nerupestinga kuoduka susegti su spilkutem ir gumute... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 29 kovo 2009 - 10:43
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 29, 10:37)
nejau neimanoma padaryti grazu kuoduka is tavo plauku? gal pavyktu jei plaukus siek tiek pabanguotum? pvz slapius plaukus supintum i kasa, ryte isleistum sausus, jie butu siek tiek graziai pasibangave, ir butu lengviau toki nerupestinga kuoduka susegti su spilkutem ir gumute...  mirksiukas.gif

mano plaukai taip pat ilgi tiesus ir taip pat as nemoku nei velnio jokios sukuosenos pasidayti schmoll.gif o gal kas patartu kaip graziai plaukus subanguoti ? kokius suktukus naudoti ? kokias formavimo priemones ?
as kartais nakciai susuku kuoduka, surisu su gumyte ir ryte plaukai buna banduoti, taciau po valandos tu bangu nelieka schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 03 29, 14:11)
mano plaukai taip pat ilgi tiesus ir taip pat as nemoku nei velnio jokios sukuosenos pasidayti  schmoll.gif  o gal kas patartu kaip graziai plaukus subanguoti ? kokius suktukus naudoti ? kokias formavimo priemones ?
as kartais nakciai susuku kuoduka, surisu su gumyte ir ryte plaukai buna banduoti, taciau po valandos tu bangu nelieka  schmoll.gif  g.gif

man pvz ant biguduku greit issileidzia. bet labai gerai jei supinu aukstai kasa (pries tai galima putom patept), ryte issileidziu, pakedinu rankom ir zele patepu visus plaukus - laikos visa diena...

dbr nerandu greit nuotraukos. tik as viena tokia supinu, nuo pat grifkutes:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 29, 10:37)
nejau neimanoma padaryti grazu kuoduka is tavo plauku? gal pavyktu jei plaukus siek tiek pabanguotum? pvz slapius plaukus supintum i kasa, ryte isleistum sausus, jie butu siek tiek graziai pasibangave, ir butu lengviau toki nerupestinga kuoduka susegti su spilkutem ir gumute...  mirksiukas.gif

Kad imanoma tai as zinau,bet esme tame kad as nemoku,kitom iseina,man niekaip,tiesiog as jau tokia esu doh.gif ,bet manau reikia bandytir bandyt biggrin.gif o kas del bangavimosi tai mano plaukai susibanguoja nebent kokiom porai valandu ,o paskui buna tokie nei banguoti nei nutyse blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 29, 14:28)
man pvz ant biguduku greit issileidzia. bet labai gerai jei supinu aukstai kasa (pries tai galima putom patept), ryte issileidziu, pakedinu rankom ir zele patepu visus plaukus - laikos visa diena...
user posted image

o as kaip supinu tokia kasa viena, tai man negraziai kazkaip tos bangos atrodo schmoll.gif o su bigudukais, tai tik porai valandu, paskui viskas issileidzia verysad.gif
Atsakyti
su tom storom juostom labai fainai, vasariskai:) blink.gif
Atsakyti
kokios fainos sukuosenos as vestuvems ieskojau sau, bet pasirinkimas buvo nelabai didelis, bet galiu parodyti kokia buvo blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chamka: 11 balandžio 2009 - 10:11
QUOTE(chamka @ 2009 04 11, 11:05)
kokios fainos sukuosenos as vestuvems ieskojau sau, bet pasirinkimas buvo nelabai didelis, bet galiu parodyti kokia buvo blush2.gif
user posted image

cia taviskiai plaukai? blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 04 11, 14:52)
cia taviskiai plaukai?  blink.gif  blush2.gif

jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chamka @ 2009 04 11, 15:43)

fantastika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 29, 14:28)
user posted image

Man irgi grazus pasibangavimas po tokios kasos nes nuo pat saknu eina garbaneles, bet kaip tu pati sugebi susipinti tokia kasa?? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Selga @ 2009 03 21, 10:42)
man ši irgi labai  thumbup.gif Ir progai ir šiaip kartais į gatvę išeit  thumbup.gif
Įdomu. kaip viskas tvirtinasi ir kokios priemonės naudojamos ją formuojant  g.gif

Cia mano svajoniu sukuosena wub.gif wub.gif Bet su mano tiesiais negausiais plaukais nieko panasaus nepavyksta verysad.gif gaunas toks kietas mazutis balerinos kuodukas unsure.gif
Papildyta:
user posted image
Gal uzmatet kur yra pirkti tokiu lankeliu?
Atsakyti