Įkraunama...
Įkraunama...

ilgų plaukų šukuosenos su foto

*agnyte* labai gražus pynimas flirt.gif per šoną kaip supinta tai išvis fainai atrodo, tik, kad pačiai taip susipint neįmanoma
Papildyta:
QUOTE(Tigris @ 2010 10 15, 14:08)
Va mano akimis pats graziausias variantas pagyvenusiai damai, koks tik gali buti  wub.gif

user posted image
user posted image

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2010 12 07, 21:09)
pabandziu susipinti ta "zuvies uodega". idesiu rezultata  ax.gif  kokybe nuotrauku prasta, su kompu fotkinau. galvoju sventem taip susipinti, tik jau reikes kruopsciau pinti, dabar tik siaip, pameginau  blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
nors palyginus su sita kasa, tai manoji labai jau tvarkinga  lotuliukas.gif  tik gaila, kad paciai neiseis taip is galo susipint  verysad.gif

kaip grazu smile.gif as ir taip noriuuuu wub.gif bet kaip sitoki dalyka susipinti doh.gif ???
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2010 12 09, 21:56)
kaip grazu smile.gif as ir taip noriuuuu wub.gif  bet kaip sitoki dalyka susipinti doh.gif ???

i youtube ivesk fishtail braid, pamokys mirksiukas.gif man is pirmo k gavos biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

stai ir mano sukuosena,cia kazkur pries pora metu dariausi.AS SVIESI,kiek sukuosenu isbadziau,mna tox variantas ,arba svai galva,plaukuciai lygiai susukuoti,priimtiniausias,nes jokie segtukai,nevarzo galvos smile.gif o siaip man dar labai grazu tie pynimai,bet dar nteko pabandyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2010 12 09, 20:59)
i youtube ivesk fishtail braid, pamokys mirksiukas.gif man is pirmo k gavos biggrin.gif

bandysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo escada*: 09 gruodžio 2010 - 20:07
QUOTE(escada* @ 2010 12 09, 20:56)
kaip grazu smile.gif as ir taip noriuuuu wub.gif  bet kaip sitoki dalyka susipinti doh.gif ???

as sita pynima turbut dar nuo pradiniu klasiu laiku zinau lotuliukas.gif klasiokei mama taip pindavo, o as vis pavydedavau ir nesuprasdavau, kaip reikia susipinti taip, tai klasioke pamokino mane smile.gif tik atrodo sudetinga, bet is tikruju taip nera 4u.gif sekmes pinant. pasirodykit, kas gavosi smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal zinote kaip galima susibanguoti ilgus iki juosmens,tiesius plaukus lengvom bangom,mazdaug taipuser posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2010 12 09, 21:59)

Jeeetus kaip ACIU aciuks.gif , taip jieskojau kaip idomiai savo mazes garbanas surist ir va tau naujas nuostabus variantas wub.gif
Atsakyti
samanta, panasiai man gaunasi jei supinu plaukus i viena kasa 4-5 daliu.
user posted image

O garbanos, kaip pirmosios blondines, man atrodo su znyplem turetu gautis, tik reikia storas sruogas imt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 06 sausio 2011 - 23:51
Man labai patinka kuodeliai, ypač tokie netvarkingi. Bet man retai išeina, nes plaukai tiesūs ir labai slidūs.
Be to, kiek pastebėjau, norint išgaut tvirtesnį ir ale storesnį kuodelį, prieš tai reikia plaukus pavelti. O maniškiai tam nepasiduoda... Jie veliasi tada, kai to nori patys, o ne tuomet, kai tai darau aš... doh.gif

Superinė spalva:
user posted image

Keletą messy bun pavyzdžių
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Beje, gal kuri žino, kur galima būtų įsigyti įvairių lankelių ar raiščių? Parduotuvėje Accessorize yra labai gražių, bet kainos... blink.gif
Atsakyti
Nieeekaip nesuprantu kaip pasidaryti toki kuoduka kaip paskutineje foto g.gif Ir youtubej kiek ziurejau nieko man neiseina doh.gif Pasidalinkite kas nors patirtimi, prasau 4u.gif

Dar gal kas nors zino kaip susiristi toki ale "kabanti svoguna" is plauku? biggrin.gif Na skamba keistai, bet atrodo visai nieko biggrin.gif Dabar dauguma jaunimo paneliu taip risasi, as taip pat noreciau, bet na nemoku, galai man styro baisiai doh.gif

B.r.i.u.n.e.t.e , kaip suprasti supini viena kasa is 4-5 daliu? blush2.gif

Pagalvojau jeigu pvz dregnokus plaukus susipinti ta fish tail, idomu kaip gautusi, gal kas bandet? biggrin.gif o po to uztvirtinat plauku laku ar kaip? Kad garpaneles laikytusi ax.gif
Atsakyti
Nuostabi tema wub.gif kadangi mano plaukai ilgi ir tiesūs, tad labai dažnai susiduriu su problema kaip juos įdomiau surišti, tad prisižiūrėjau jūsų nuostabių pasiūlymų, bandysiu ką nors daryti. Bet manau ne mano jėgoms tokias grožybes padaryti ax.gif Beeet... kaip sakoma, nebandęs - nežinosi.
Atsakyti
Ka radau ax.gif

http://cupcakesandca...-bun-how-to.jpg

Bet nelabai suprantu kaip ji cia daro g.gif man pasileidzia plaukai, arba as nemoku..
Atsakyti