Įkraunama...
Įkraunama...

ilgų plaukų šukuosenos su foto

QUOTE(Eve-line @ 2009 03 20, 23:18)
oj kaip grazu:
wub.gif  wub.gif  [url=http://ikf.com.pl/fryzury-wieczorowe/fryzura62094.htm][img]

man ši irgi labai thumbup.gif Ir progai ir šiaip kartais į gatvę išeit thumbup.gif
Įdomu. kaip viskas tvirtinasi ir kokios priemonės naudojamos ją formuojant g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 21 kovo 2009 - 10:44
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 20, 22:18)
oj kaip grazu:
wub.gif  wub.gif  user posted image

as tai daryciau taip: susukti supurkstus laku plaukus ant stambiu biguduku, palaikyti kokias 15 min, kad butu daugiau apimties.
isleisciau, susukuociau ir surisciau uodega (naudociau didele gumute) ir pakui ta uodega susmulkinciau i kokias 4-6 sruogas ir netvarkingai paslepiant gumute pritvirtinciau segtukais aplink ta gumute. nu nezinau kaip paaiskint. imciau kuo stambesne gumute, kad jos pagalba butu didesnis kuodukas (juk gumute lieka kuodo viduje....) kazkada dariau panasiai, labai fainai atrode...
Papildyta:
cia vestuvines sukuosenos, bet visai tiktu ir kasdienai, jei nesioti be geliu ir pan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:

tesiam toliau:

user posted image user posted image

ziurekit cia kaip fainai supina plaukus!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 21 kovo 2009 - 11:21
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 21, 12:29)

Bet jau tų plaukų ilgis koks! bigsmile.gif thumbup.gif
Paskutinis kuodukas su lazdelėm labai super thumbup.gif . Gaila, kad neparodyta, kaip jį susukt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 21 kovo 2009 - 14:27
Aš kažkaip neįvertindavau šukelių, net neturiu nusipirkusi, nes kažkaip negalvojau, kad man jos tiktų, o čia žiūriu visai neblogai žiūrisi : http://www.youtube.c...feature=channel
kažin ar jos tikrai tvirtai laikytų, jei plaukų daug.
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 03 21, 14:46)
Aš kažkaip neįvertindavau šukelių, net neturiu nusipirkusi, nes kažkaip negalvojau, kad man jos tiktų, o čia žiūriu visai neblogai žiūrisi : http://www.youtube.c...feature=channel
kažin ar jos tikrai tvirtai laikytų, jei plaukų daug.

na ir rimtai fainai ziurisi tos sukos... noriu tokiu.. bigsmile.gif
Atsakyti
O kokius sagucius naudojate,kai susegti ta sukuosena,kur kazkas auksciau rase,kad su gumyte surisi,o po to imi po sruoga ir segi? mano plaukai garbanoti,tai panasiai turetu gautis kaip toj foto,bet kiek as bandzius ir issivaizduoju,tai tik su znyplem suznybt,bet tada kabos i apacia,o kaip juos pritvirtinti,kad pasklaidyt po galva,tai nzn.bandziau kazkada su spilkom,bet kad jos nelaiko,graziai atrodo,bet pametau as jas,nesilaiko.kokiais jus papasakokit segtukais tvirtinat? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 03 21, 18:40)
O kokius sagucius naudojate,kai susegti ta sukuosena,kur kazkas auksciau rase,kad su gumyte surisi,o po to imi po sruoga ir segi? mano plaukai garbanoti,tai panasiai turetu gautis kaip toj foto,bet kiek as bandzius ir issivaizduoju,tai tik su znyplem suznybt,bet tada kabos i apacia,o kaip juos pritvirtinti,kad pasklaidyt po galva,tai nzn.bandziau kazkada su spilkom,bet kad jos nelaiko,graziai atrodo,bet pametau as jas,nesilaiko.kokiais jus papasakokit segtukais tvirtinat? aciu 4u.gif

winita , as taij naudoju spilkutes , visur visaijp susegti pacios geriausios , mm, nzn kaip galima jas pamesti. g.gif kokios jos pas tave buvo.?
nes yra mazesniu didesniu, ilgesniu , trumpesniu, as naudoju mazesnes , trumpesnes, ir lb tamprias tokias kaip ce pasakius. lb gerai laiko. kitos buna nekokios turiu ir tokiu,kur laiko tik kai reijk susegti daujgiau plauku.
visai patiko is mediniu suku, o seijp turiu dar nuo mamos rusisku, pacios geriausios. thumbup.gif (bet ne visos)
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 21, 20:50)
winita , as taij naudoju spilkutes , visur visaijp susegti pacios geriausios ,  mm, nzn kaip galima jas pamesti. g.gif  kokios jos pas tave buvo.?
nes yra mazesniu didesniu, ilgesniu , trumpesniu, as naudoju mazesnes , trumpesnes, ir lb tamprias tokias kaip ce pasakius. lb gerai laiko. kitos buna nekokios  turiu ir tokiu,kur laiko tik kai reijk susegti daujgiau plauku.
visai patiko is mediniu suku, o seijp turiu dar nuo mamos rusisku, pacios geriausios. thumbup.gif (bet ne visos)

na,nzn man tos spilkos isslysta kazkaip.o kas cia per tamprios spilkos? blink.gif as tik metalines macius blink.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 03 21, 21:31)
na,nzn man tos spilkos isslysta kazkaip.o kas cia per tamprios spilkos? blink.gif as tik metalines macius blink.gif

na metalines jos , nemokejau issireijksti, bet vienos tokios isskydusios buna , o kitos niu tampresnes biggrin.gif nzn kaip paaijskinti.smile.gif
Atsakyti
biski palaidu plauku idesiu...

user posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted image user posted image user posted imageuser posted image
Atsakyti
sukuosenos su lankeliais, juostelem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
Papildyta:
tesiam toliau:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tai tiek is manes sivakar...
Atsakyti
Labai grazios sukuosenos su lankeliais thumbup.gif
Atsakyti