Įkraunama...
Įkraunama...

ilgų plaukų šukuosenos su foto

QUOTE(Amberi @ 2010 08 15, 17:05)
Sveikutės 4u.gif  Jungiuosiu prie ilgakasiu bigsmile.gif ir iškart turiu problemą - pasiūlykit šukuoseną dvyliktokei rugsėjo 1 proga ax.gif  Net neįsivaizduoju ką daryt su plaukais doh.gif

Tortu tik nedaryk, grozis slypi paprastume smile.gif o temoje siaip l. daug nuotrauku buvo. Kas paciai patinka atsirink wink.gif
Atsakyti
Amberi, gal tiesiog rinkis naturaliai krentancius plaukus, tiesog pasirupink, kad jie atrodytu sveiki, blizgantys, zodziu, priziureti biggrin.gif bus pati graziausia sukuosena 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi galvojau, kad eisiu paprastai palaidais plaukais, gal kiek pagarbanotais, bet draugė sakė, kad manęs tokios neišleis biggrin.gif Tai dabar knisuos pavyzdžių, bet jaučiu baigsis taip, kad eisiu taip, kaip aš sugalvojau biggrin.gif
Atsakyti
taip ir galvojau, kad nieko nesigaus su tuo karė kirpimu blush2.gif o ką daryt su tais nepaklusniais plaukais? jau atsibodo pastovus galiukų trumpinimas... bet iškarpymo irgi nenoru, noriu kokio nors įdomaus kirpimo ax.gif

Amberi, aš tai kai surištų plaukų šalininkė, tai sakyčiau pinkis tu juos į eglutę :-) ar kelkis kuodą aukštai, dabar labai populiaru ir mandriai atrodo biggrin.gif gali kokiu kaspinu persijuosti, kad šventiškiau atrodytų :-)
Atsakyti
Su tais nepaklusniais plaukais,mano nuomone, tai yra tik toks budas: ziaurus/smarkus/toliau irasykit pati biggrin.gif drekinimas (nes dazniausiai nepaklusnus plaukai buna sausi) plius karsti irankiai, tada tikrai gali paverst plaukus i kazka tokio biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti
o gal galėtumėt parekomenduoti naudingų drėkinimo priemonių? blush2.gif
ir taip, jie tikrai sausi, išplovus galvą visad pradeda raitytis į visas puses smile.gif bet kad prigludę būtų, tai irgi nenorėčiau, man patinka mano plaukai, tik kad su jais nelabai ką nuveiksi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amberi @ 2010 08 15, 22:38)
Aš irgi galvojau, kad eisiu paprastai palaidais plaukais, gal kiek pagarbanotais,

Jeigu plaukai ilgi, tai bus pati graziausia sukuosena thumbup.gif arba gali negarbanoti, o priesingai - istiesinti.
Atsakyti
pegasiuk, man laaabai padeda Tigi s factor dream drops,tas aliejukas labai tirstas, bet neriebalina (bent jau mano plauku) ir labai gerai drekina, dar galeciau parekomenduot Revigloss reviline aliejuka, dar galetum pabandyt Tigi curls rock moisturizer (apvalus melynas buteliukas)-suteikia teksturos, atskiria plaukucius, zodziu geras daiktas biggrin.gif 4u.gif
tikiuosi nors kiek pagelbejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pegasiukas @ 2010 08 15, 22:13)
Amberi, aš tai kai surištų plaukų šalininkė, tai sakyčiau pinkis tu juos į eglutę :-) ar kelkis kuodą aukštai, dabar labai populiaru ir mandriai atrodo  biggrin.gif gali kokiu kaspinu persijuosti, kad šventiškiau atrodytų :-)

Pas mane veidas apvalus, tai su eglute dar apvalesnis atrodo doh.gif Nebent aš susipint gražiai nemoku, kas labiausiai tikėtina biggrin.gif Kaspinai man irgi aukštas lygis biggrin.gif

QUOTE(Tigris @ 2010 08 16, 08:04)
Jeigu plaukai ilgi, tai bus pati graziausia sukuosena  thumbup.gif  arba gali negarbanoti, o priesingai - istiesinti.

O žinai, gal ir gerai sugalvojai bigsmile.gif thumbup.gif Gaila, kad tiesintuvo neturiu, bet gi galėčiau pasiskolint g.gif
Atsakyti
man šitaip labai patraukliai atrodo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pimcute: 16 rugpjūčio 2010 - 18:20
Uj kaip gražu wub.gif Gaila, bet pas mane kai iškarpyti plaukai, tai išslysta puse ir neber vaizdo doh.gif
Atsakyti
elvive, aha, ačiū, kai būsiu kokioj eurokoj ar droge, tai reiks užmest akį ax.gif ax.gif
Atsakyti