Įkraunama...
Įkraunama...

ilgų plaukų šukuosenos su foto

kad as turejau ta "bump it", nelaike man visiskai. Mano plaukai labai tiesus ir ploni, tai slysdavo is karto tos sukeles.... Turbut reikia kudlotesniu plauku joms.

Gal kas parasys, kaip graziai susitvarkyt tokius kaip mano spagecius? doh.gif Nusibodo uodegos ar palaidi plaukai. Buvau pradejusi kuodukus suktis, bet maziukai gaunasi...jei kempine naudociau, kazin ar pakaktu plauku jos paslepimui blush2.gif
Dar labai nemegstu jokiu laku, putu ir velimo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo destroide: 19 gegužės 2010 - 13:33
QUOTE(*Mulate* @ 2010 04 28, 22:04)
user posted image
user posted image

visa tai - siu metu tendencijos- ivairus legvi pynimai,prancuziskos kasos..  wub.gif

Nerealus grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 05 19, 14:38)
Nerealus grožis wub.gif

tikraaaaai drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(destroide @ 2010 05 19, 14:30)
kad as turejau ta "bump it", nelaike man visiskai. Mano plaukai labai tiesus ir ploni, tai slysdavo is karto tos sukeles.... Turbut reikia kudlotesniu plauku joms.
Dar labai nemegstu jokiu laku, putu ir velimo schmoll.gif

Nebandzius pati ju, bet kiek zinau, tai reikia turputi pavelt plauka is vidaus, kad gerai isitvirtintu.
Atsakyti
Mergaites, mano plaukai gerokai pasiure, sausi. Su karstais bigudukais susukau, na kur sausus plaukus reikia sukti 15 min. Pries tai pasitepiau ypac galus Stylyser volumisant BED HEAD. Taip graziai gavosi. Plaukai susisuke, galiukai irgi. Grazu ziureti. Pasipurskiau net laku ir nemazai. Nu jolki palki - lygiai 1 h. Po to eme leistis. Dabar praejo 3 h. ir beveik viskas issileido.
Mergaites, berniukai patarkite kokias priemones naudoti, kad sausi sukami karstais suktukais plaikai liktu susisuke? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 05 19, 04:32)
Atsinesu senokus postus. Plaukus pakelt galima tokiais dalykeliais (vadinasi 'bump it') - gal apie $10 tekainuoja uz rinkini (buna keliu dydziu), yra ir blondinems, ir tamsiaplaukems.
user posted image

O kaip čia su tais dalykėliais manipuliuoti reikia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2010 06 09, 20:27)

Nu gal ir graziai plaukai atrodo, bet neisivaizduoju, kaip su tokia "karuna" isvaiksciuoti reikia?.. Ja gi dar ir fiksuoti turbut kazkaip reikia?.. g.gif
Man tai mistika kazkokia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiukass @ 2010 05 20, 07:47)
Sveikutes, as labai nesudetingai padarau tokias sukusenas smile.gif
http://nskelbimai.lt...elbimai-ivairus

Sorry, bet man asmeniškai tai negražu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuxe: 09 birželio 2010 - 21:52
QUOTE(Nmergyte @ 2010 06 09, 11:05)
Mergaites, mano plaukai gerokai pasiure, sausi. Su karstais bigudukais susukau, na kur sausus plaukus reikia sukti 15 min. Pries tai pasitepiau ypac galus Stylyser volumisant BED HEAD. Taip graziai gavosi. Plaukai susisuke, galiukai irgi. Grazu ziureti.  Pasipurskiau net laku ir nemazai. Nu jolki palki - lygiai 1 h. Po to eme leistis. Dabar praejo 3 h. ir beveik viskas issileido.
Mergaites, berniukai patarkite kokias priemones naudoti, kad sausi sukami karstais suktukais plaikai liktu susisuke?  unsure.gif

Gal kas turite kokiu patarimu? Kokia priemone cia tiktu geriau? Arba gal kokios firmos?
Atsakyti
QUOTE(Monikiukass @ 2010 05 20, 10:47)
Sveikutes, as labai nesudetingai padarau tokias sukusenas smile.gif
http://nskelbimai.lt...elbimai-ivairus

Visai kitokiu proginiu sukuosenu siais laikais visos nori 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Nmergyte @ 2010 06 09, 11:05)
Mergaites, mano plaukai gerokai pasiure, sausi. Su karstais bigudukais susukau, na kur sausus plaukus reikia sukti 15 min. Pries tai pasitepiau ypac galus Stylyser volumisant BED HEAD. Taip graziai gavosi. Plaukai susisuke, galiukai irgi. Grazu ziureti.  Pasipurskiau net laku ir nemazai. Nu jolki palki - lygiai 1 h. Po to eme leistis. Dabar praejo 3 h. ir beveik viskas issileido.
Mergaites, berniukai patarkite kokias priemones naudoti, kad sausi sukami karstais suktukais plaikai liktu susisuke?  unsure.gif

Sausus plaukus reikia maitinti, o jei jau gerokai sugadinti tai kirpti mirksiukas.gif
Tikriausiai jusu plauku struktura tokia, kad jokios priemones nepades islaikyti garbanu visa diena. Mano pacios plaukai tokie pat, tad net nebandau sukti, nes zinau, kad po keliu valandu nieko nebeliks, kad ir kokias stiprias priemones naudociau.
Atsakyti
Labai aciu uz atsakyma. 4u.gif
Atsakyti