Įkraunama...
Įkraunama...

ilgų plaukų šukuosenos su foto

QUOTE(agnytia_number1 @ 2010 04 28, 18:27)
Radau tokia kempine butent tokiems kuodukams sukti  mirksiukas.gif
Kaune, urmo bazej, salia 9sandelio, nuo tos puses, kur traukinukai, specializuotoj parduotuvej kirpykloms  4u.gif

Puikumėlis. Tik, kad Kaune ne greit būsiu unsure.gif O gal gali foto įdėti, kaip jis atrodo? gal jau bandei susisukti, kaip veikia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2010 04 28, 18:33)
Puikumėlis. Tik, kad Kaune ne greit būsiu unsure.gif O gal gali foto įdėti, kaip jis atrodo? gal jau bandei susisukti, kaip veikia? ax.gif

nebandziau dar, nes laukiu 5dienio, kol atves reikiama man spalva, savaitgali idesiu foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2010 04 27, 09:50)
Man irgi  drinks_cheers.gif , bet kiekviena gi turim savo skonį  mirksiukas.gif
Labai įdomu ir naudinga, ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aha tikrai, turim skonį biggrin.gif , kas subtilų, o kam suvelti kuodai patinka smile.gif
Atsakyti
user posted image
cia pirmos dvi wub.gif :
user posted image
user posted image
user posted image

visa tai - siu metu tendencijos- ivairus legvi pynimai,prancuziskos kasos.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitamarija @ 2010 04 28, 21:30)
aha tikrai, turim skonį  biggrin.gif , kas subtilų, o kam suvelti kuodai patinka  smile.gif

nu i kluba tokie pričiosanai tai pats gazas biggrin.gif Be to kiekvienam skirtingai atrodo - Beyoncei labai gražiai ir ispūdingai, o tai blondei tai biški per daug (juokingai atrodo).
Atsakyti
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
smile.gif+2010 05 13, 00:59-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 05 13, 00:59)

O gal kas galetu issamiau paaiskinti kaip cia padaryti ta kuoduka?? Man vis nesigauna, issileidzia g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnytia_number1 @ 2010 04 28, 18:27)
Radau tokia kempine butent tokiems kuodukams sukti  mirksiukas.gif
Kaune, urmo bazej, salia 9sandelio, nuo tos puses, kur traukinukai, specializuotoj parduotuvej kirpykloms  4u.gif

o gal vilnietes zino kur tokio pobudzio segtukus galima rasti? g.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 05 13, 00:59-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 05 13, 00:59)

man kokie grazus tokie suvelti kuodukai, "netvarkingi" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KashaloTe @ 2010 05 15, 21:28)
man kokie grazus tokie suvelti kuodukai, "netvarkingi"  wub.gif

***** kokia grazi sukuosena wub.gif
Atsakyti
[quote=*Mulate*,2010 04 28, 22:04]
user posted image
cia pirmos dvi wub.gif :
[
Kaip angliskai pavadinti toki pynima?Noriu youtube pasiziureti kaip pinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lorelli @ 2010 03 29, 18:03)
Sveikos, merginos, papasakokit man, kaip sukelti plaukučius taip, aš bandau man nieko neišeina doh.gif nevisai taip aukštai, bet pati principa proceso, busiu labai dėkinga 4u.gif

QUOTE(FoxLady @ 2010 04 25, 12:04)
Atrodo labai paprasta, ir man labai garzi sukuosena, bet vistiek neiseina taip pasidaryti doh.gif

Atsinesu senokus postus. Plaukus pakelt galima tokiais dalykeliais (vadinasi 'bump it') - gal apie $10 tekainuoja uz rinkini (buna keliu dydziu), yra ir blondinems, ir tamsiaplaukems.
user posted image
Atsakyti