Įkraunama...
Įkraunama...

ilgų plaukų šukuosenos su foto

Sveikos, merginos, papasakokit man, kaip sukelti plaukučius taip, aš bandau man nieko neišeina doh.gif nevisai taip aukštai, bet pati principa proceso, busiu labai dėkinga 4u.gif
user posted image
Atsakyti
kaip susisukti toki kuoduka? user posted image
Atsakyti
Manyčiau čia ant tokio paraloninio "biguduko", toks specialus kuodam sukti būna. Kažkada seniai daug jų visur pilna būdavo pirkti. Pati dabar tokio ieškau, bet ko tai nematyti niekur g.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2010 04 22, 20:31)
Manyčiau čia ant tokio paraloninio "biguduko", toks specialus kuodam sukti būna. Kažkada seniai daug jų visur pilna būdavo pirkti. Pati dabar tokio ieškau, bet ko tai nematyti niekur g.gif

nu as irgi nerandu g.gif kur ieskoti? gal kas matet? 4u.gif
Atsakyti
Atrodo labai paprasta, ir man labai garzi sukuosena, bet vistiek neiseina taip pasidaryti doh.gif
user posted image
Atsakyti
Gal turite itin aiskia instrukcija kaip supinti eglute nuo pat kaktos? Atrodo nesudetinga, bet mamyte niekaip neismoksta doh.gif Kirpykloje paprasiau kad supintu dvi kasytes nuo pat virsugalvio, tai taip man tiko ir patiko bigsmile.gif wub.gif Desiu visas pastangas kad ismokyti mama biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2010 03 28, 16:54)
o mane domina stai toks pynimas(be kirpciuku palukai) bet nerandu nei nuotraukos normalios  kad gerai matytusi nei filmuotos medziagos user posted image

ALE ČIA KAIP MAN GRAŽU wub.gif , kažin rastųs kaune kirpėja, kuri taip pintų pagal foto ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lorelli @ 2010 03 29, 18:03)
Sveikos, merginos, papasakokit man, kaip sukelti plaukučius taip, aš bandau man nieko neišeina doh.gif nevisai taip aukštai, bet pati principa proceso, busiu labai dėkinga 4u.gif
user posted image

man kirpykloje dare tokia sukuosena, tai esme kad plaukai butu atsluoksniuoti, t.y. is saknu jau pradeti velti atskyrus i tam tikras sekcijas plaukus. (sonus palikti glostniai, o virsugalvyje po mazdaug per du pirstus storumo sruoga supurskus laku su sukom paprastai vel velt ir taip isformuoti ta toki kalneli)
Atsakyti
user posted image
kazkaip ne rolleyes.gif atrodo kaip spanielio ausys
Atsakyti
gal jau buvo ideta bet man sita mergaite labai grazias sukuosenas daro, paziurekit gal kam pravers 4u.gif
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2010 04 26, 19:51)
kazkaip ne  rolleyes.gif  atrodo kaip spanielio ausys

Man irgi drinks_cheers.gif , bet kiekviena gi turim savo skonį mirksiukas.gif

QUOTE(egi @ 2010 04 26, 21:21)
gal jau buvo ideta bet man sita mergaite labai grazias sukuosenas daro, paziurekit gal kam pravers 4u.gif
http://www.youtube.c...feature=related

Labai įdomu ir naudinga, ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnytia_number1 @ 2010 04 22, 16:03)
kaip susisukti toki kuoduka? user posted image

Radau tokia kempine butent tokiems kuodukams sukti mirksiukas.gif
Kaune, urmo bazej, salia 9sandelio, nuo tos puses, kur traukinukai, specializuotoj parduotuvej kirpykloms 4u.gif
Atsakyti