Įkraunama...
Įkraunama...

ilgų plaukų šukuosenos su foto

cia kazkas kalbejo apie netvarkinga kuoduka, siulau toki varianta wink.gif
http://www.howcast.c...-the-City-Style

geras patarimas kaip pasidaryti "kalna" ant galvos smile.gif :
http://www.howcast.c...es-Wedding-Updo

sitam tinklapyje (howcast.com) yra ir daugiau visokiausiu video patarimu ir paaiskinimu visom temom thumbup.gif

toliau kriaukles susukavimas :
http://www.youtube.c...feature=related

taip pat paieskokit youtube.com stilisto Johnny Lavoy, rasit labai daug graziu sukuosenu darymo video smile.gif
Atsakyti
Pas mane plaukai ilgi, mėgsta pasivelti (kartais užknisa - šukuoji ir šukuoji po sruogelę...), tai kai pasižiūriu video, kur plaukus SPECIALIAI suvelia ir dar lakų pripurškia, pašiurpstu blink.gif kaip juos paskui išvelti?..
Atsakyti
QUOTE(negaliu_patiketi @ 2009 08 22, 15:20)
Pas mane plaukai ilgi, mėgsta pasivelti (kartais užknisa - šukuoji ir šukuoji po sruogelę...), tai kai pasižiūriu video, kur plaukus SPECIALIAI suvelia ir dar lakų pripurškia, pašiurpstu blink.gif kaip juos paskui išvelti?..

Na pas mane jei be lako, gali velti išsijuosus ir jie patys per kelias valandas "išsivelia". O jei laku supurkši, tai tada laikosi, o iššukuoti jokių problemų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 21, 13:29)

Grazu ir tvarkinga. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(dezma @ 2009 06 10, 12:02)
Sveikos, o kokia nuomone apie sia sukuosena?
user posted image
Kaip suprantu cia nelabai ilgi plaukai, bet kaip man tokia pasidaryti? kokiais sagiukais susegti? g.gif

Tokia lengvai pasidarau plaukus netvarkingai segdama paprastais kuodo segtukais. Labai palengvina darba, jei pries tai plaukus su putomis ir apvaliu dziovintuvo galu pagarbanoji, ne taip slysta ir garbaneles buna grazesnes. 4u.gif Tokia gali pasidaryti turedama ir trumpus ir ilgus, jei trumpi, tai kur ne kur susegi, gale, jei trumpesni, palieki garbanotus, jei ilgi, sagstai visus.
Atsakyti
Turiu plaukus iki liemeneles sagteles ir vis bandau pasidaryti toki laisva kuoduka su tais kuodu segtukais paprastais geleziniais,bet jie man plauku kazkaip nelaiko,nors manu,kad as kazka ne taip darau,nes kiek zinau ir daug ilgesnius uz mano plaukus kitoms susegti pavyksta... g.gif Kaip juos ten tiksliai reikia ikist i tuos plaukus? Ir kiek segtuku tokiem plaukam pagal teorija reikia? rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 08 22, 19:10)
Turiu plaukus iki liemeneles sagteles ir vis bandau pasidaryti toki laisva kuoduka su tais kuodu segtukais paprastais geleziniais,bet jie man plauku kazkaip nelaiko,nors manu,kad as kazka ne taip darau,nes kiek zinau ir daug ilgesnius uz mano plaukus kitoms susegti pavyksta... g.gif Kaip juos ten tiksliai reikia ikist i tuos plaukus? Ir kiek segtuku tokiem plaukam pagal teorija reikia? rolleyes.gif

Turbut tikrai netaip segtukus kisi arba mazai, nes nezinau geresniu budu kaip susegti kuodukus, kad jie tvirtai laikytusi. schmoll.gif O kaip segti, tai nezinau kaip nupasakoti, kabini sruoga ar kupsteli plauku, kuriuos nori prisegti ir kisi, ieskai uz ko uzkabinti, kad tvirtai laikytusi, tiek kisi ir kabini, kol jauti, kad gali galva purtyti kaip nori ir kuodelis laikosi smile.gif , as tai kaip kada, jei nesiseka, sukisu daug, jei sakasi uzkabinti, tai netiek daug smile.gif , bet kad ne 10 tai tikrai. 4u.gif Sviestas sviestuotas. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2009 08 22, 21:10)
Turbut tikrai netaip segtukus kisi arba mazai, nes nezinau geresniu budu kaip susegti kuodukus, kad jie tvirtai laikytusi.  schmoll.gif O kaip segti, tai nezinau kaip nupasakoti, kabini sruoga ar kupsteli plauku, kuriuos nori prisegti ir kisi, ieskai uz ko uzkabinti, kad tvirtai laikytusi, tiek kisi ir kabini, kol jauti, kad gali galva purtyti kaip nori ir kuodelis laikosi  smile.gif , as tai kaip kada, jei nesiseka, sukisu daug, jei sakasi uzkabinti, tai netiek daug  smile.gif , bet kad ne 10 tai tikrai.  4u.gif Sviestas sviestuotas.  blush2.gif  biggrin.gif

Bet pries tai reikia plaukus i uodegele but surisus?Nu gal kvailas klausimas,bet mokausi dar... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 08 22, 21:15)
Bet pries tai reikia plaukus i uodegele but surisus?Nu gal kvailas klausimas,bet mokausi dar... blush2.gif  biggrin.gif

Jeigu nori kuoduka kaip pas balerinas (nezinau kaip toks vadinasi lietuviskai doh.gif ), tai tuomet i uodegele, o jei nori garbanota ir toki netvarkinga siek tiek, tai kaip jau rasiau, labai padeda pries tai pagarbanoti su apvaliu dziovintuvo galu ir putomis ar kita kiek fiksuojancia priemone. mirksiukas.gif

Tiesa, jei pirmaji kuoduka nori, tai kad gerai laikytusi, kai uzsuki kuoduka, galiuka kryzmiskai susek dviem metaliniais segtukais (spilkutem), o tada jau sonus kaisiok kuodo segtukais. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už gražią ir naudingą vaizdinę medžiagą bei tikrai labai naudingus pamokančius postus 4u.gif

Mano problema-žema kakta, kirpčiukų neturiu, tad sukant visus kuodukus, negaliu jų surišt normaliai į "arklio uodegą", nes susitempiantys plaukai priekyje duoda negražų vaizdą, o man taip patinka tos visokios kriauklės ir kuodukai doh.gif . Kažin, kaip priekyje plaukus gražiai būtų galima paskirstyti tokiu atveju, a?(nu, kad ir kaip pvz. Mažos meškutės įdėtoje pirmojoje foto) blush2.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 22 rugpjūčio 2009 - 19:38
Galite palikti siek tiek priekiniu plauku laisvu, kitus i uodegele ir kuoduka, o likusius laisvus perskirti, geriau, ne per viduri, nors jei tinka ir patinka, galima per viduri, tuomet graziai siek tiek nuleidziant sonuose, prisegti galus prie to paties kuoduko, jei plaukai ilgi, uzsukti ant kuoduko , susvelnins situacija. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2009 08 22, 20:40)
Galite palikti siek tiek priekiniu plauku laisvu, kitus i uodegele ir kuoduka, o likusius laisvus perskirti, geriau, ne per viduri, nors jei tinka ir patinka, galima per viduri, tuomet graziai siek tiek nuleidziant sonuose, prisegti galus prie to paties kuoduko, jei plaukai ilgi, uzsukti ant kuoduko , susvelnins situacija.  4u.gif

ačiū, bandysiu 4u.gif Būtų labai įdomu pamatyt tą procesą vaizdiškai- reiks dar paieškot, gal pasiseks ką nors panašaus rast mirksiukas.gif
Atsakyti