Įkraunama...
Įkraunama...

ilgų plaukų šukuosenos su foto

kazin kur dabar gaut tu segioku?vln manau galetu buti prie europos, pozemineje perejoje. o kur kaune?
Atsakyti
QUOTE(avrile @ 2009 06 12, 13:27)
Koks grozis  wub.gif  na ir rimtai kaip toki pasidaryt??
ar cia tik su iskarpytais plaukais gaunas?

Man cia jokio grozio, paprasta, netvarkinga sukuosena, visai nesudetingai daroma.
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2009 06 12, 16:25)
tai niekas patarti negali g.gif

Keliom zinutem auksciau netgi video idetas buvo kaip pasidaryt tokia sukuosena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 06 15, 14:28)
Keliom zinutem auksciau netgi video idetas buvo kaip pasidaryt tokia sukuosena  lotuliukas.gif

ačiū 4u.gif , aš irgi pražiopsojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2009 06 15, 12:32)
Man cia jokio grozio, paprasta, netvarkinga sukuosena, visai nesudetingai daroma.

Man tikrai grazu... ir deja, sudetinga, kiek esu bandzius pasidaryt tokia netvarka, gaunas pedantiskas kuodelis doh.gif
gal del mano plauku, jie labai tiesus ir ilgi (beveik iki liemens)...bet taip noreciau tokio kuodelio wub.gif
Atsakyti
gal turite pasiulymu: man reiktu sukuosenos progines, bet mano sukne per daug puosni tai galvoju bent sukuosena paprastesne kokia pasidaryti doh.gif reiketu grazios,bet kuklios. laukiu jusu foto pasiulymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 06 20, 20:10)
gal turite pasiulymu: man reiktu sukuosenos progines, bet mano sukne per daug puosni tai galvoju bent sukuosena paprastesne kokia pasidaryti  doh.gif  reiketu grazios,bet kuklios. laukiu jusu foto pasiulymu  smile.gif

paziurek pradzioje temos,kiek eva-lina fotkiu pridejusi nuostabiu sukuosenu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Flinstoun'ai @ 2009 06 24, 15:08)
paziurek pradzioje temos,kiek eva-lina fotkiu pridejusi nuostabiu sukuosenu wink.gif

tai kad tik 2 patiko..
Atsakyti
Labiausiai patariu gerti vitaminus, skirtus odai, plaukams ir nagams. Tikrai sustiprins plaukus. Taip pat gerą aliejų nusipirkti, stengtis nedžiovinti jo fenu, slėpti nuo saulės ir nešukuoti stipriai. biggrin.gif Dar daryti galvos masažą, kad suaktyvintumėt galvos kraujotaką. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(martyynyyte333 @ 2009 06 27, 11:58)
Labiausiai patariu gerti vitaminus, skirtus odai, plaukams ir nagams. Tikrai sustiprins plaukus. Taip pat gerą aliejų nusipirkti, stengtis nedžiovinti jo fenu, slėpti nuo saulės ir nešukuoti stipriai.  biggrin.gif  Dar daryti galvos masažą, kad suaktyvintumėt galvos kraujotaką.  bigsmile.gif

Ačiū , žinoma, už patarimus 4u.gif , tik kad mes čia šukuosenas aptarinėjam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(martyynyyte333 @ 2009 06 27, 12:58)
Labiausiai patariu gerti vitaminus, skirtus odai, plaukams ir nagams. Tikrai sustiprins plaukus. Taip pat gerą aliejų nusipirkti, stengtis nedžiovinti jo fenu, slėpti nuo saulės ir nešukuoti stipriai.  biggrin.gif  Dar daryti galvos masažą, kad suaktyvintumėt galvos kraujotaką.  bigsmile.gif

ne ten pataikete su patarimais savo.
Atsakyti
apmirus tema kotai smile.gif
Atsakyti