Įkraunama...
Įkraunama...

ilgų plaukų šukuosenos su foto

QUOTE(simoselis @ 2009 05 30, 09:41)

Niu ir dar filmukas kaip Albos plaukuoseną pasidaryt (man neišėjo):
Jessica Alba Inspired Hairstyle

Man įdomu kokius segtukus ta mergička naudojo kuodeliams susegti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 05 30, 13:22)
Man įdomu kokius segtukus ta mergička naudojo kuodeliams susegti?  g.gif

Juk kiekvieną daikčiuką, kurį kiša į savo ševeliūrą, ji parodo iš arti. Ji lyg minėjo (I used a lot of) bobby pins. Tai patys paprasčiausi segtukai:
user posted image
Šiaip man patiko šios mergelikės filmukai, o jų yra laaaaabai daug, tik reikia pasiieškot. Tik tiek, kad ji lyg ir plaukus nusikirpo g.gif
Atsakyti
Sveikos, radau youtubej aiškų video pagal kurį pagaliau pavyko man kažką suvelt su tuo kuoduku tongue.gif
štai: http://www.youtube.c...h?v=2r_2CLoQhcg
Atsakyti
QUOTE(Talete @ 2009 05 31, 20:58)
Sveikos, radau  youtubej aiškų video pagal kurį pagaliau pavyko man kažką suvelt su tuo kuoduku  tongue.gif
štai: http://www.youtube.c...h?v=2r_2CLoQhcg

Kažkoks nestabilus pasirodė mastau.gif
Atsakyti
gal galite idet foto su pasiulymais kokia sukuosena darytis isleistuviu proga? g.gif ne torto ant galvos aisku,bet ir ne kasdienines sukuosenos ... ka manote pvz.apie tokia?
user posted image

user posted image
Atsakyti
As taip pat noreciau keleto pavyzdziu isleistuviu vakarui taciau kazko tokio kaip kuodukas... Nenoriu dideliu pribumbasu taigi laukiu pasiulymu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 06 09, 17:02)
gal galite idet foto su pasiulymais kokia sukuosena darytis isleistuviu proga?  g.gif  ne torto ant galvos aisku,bet ir ne kasdienines sukuosenos ... ka manote pvz.apie tokia?
user posted image

man labai graziai sita ziurisi cool.gif
Atsakyti
Sveikos, o kokia nuomone apie sia sukuosena?
user posted image
Kaip suprantu cia nelabai ilgi plaukai, bet kaip man tokia pasidaryti? kokiais sagiukais susegti? g.gif
Atsakyti
As isleistuviu vakarui plaukus surinkciau, nes nezinai koks bus oras, o gal tavo palaidi plaukai visi skraidis g.gif

Atsakyti
dar sitos nieko
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
tai va del to ir noriu kazkokio nematyto kuoduko kad neskraidytu plaukai belekur... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 20, 23:18)

QUOTE(Eve-line @ 2009 04 25, 16:39)

o kaip tokie kuodai daromi? g.gif

QUOTE(Pro_race @ 2009 04 27, 23:07)

wub.gif
Atsakyti