Įkraunama...
Įkraunama...

ilgų plaukų šukuosenos su foto

Sveikutes 4u.gif

man irgi grazu kuodas toks netvarkingai susuktas, bet kazkaip jau man nebelabai jis graziai susisuka, gal jau per ilgi plaukai, daug reikia sukti ir nebesigauna toks graziai papesiotas unsure.gif

Gal turit kokiu minciu, ka galima butu pasidaryti su ilgais plonais plaukais? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brukne: 06 gegužės 2009 - 23:18
QUOTE(Bazilė @ 2009 05 05, 21:38)
Va va ir man labai gražu tokie netvarkingi, išpešioti kuodai bigsmile.gif Tik man nelabai gaunasi tokį susisukt, nors plaukai iškarpyti, bet kažkaip nesugaudau aš tų sruogų, pastoviai išslysta. Merginos, kuodų sukimo meistrės, pasidalinkit savom metodikom 4u.gif

Ir as pasikartosiu - labai grazus man tokie zavios netvarkos turintys kuodukai. Jau keli metai nesioju ilgus plaukus ir niekaip nesugebejau per ta laika susukti grazaus schmoll.gif Jei turit koki pamokyma ar patarima - labai labai dekinga busiu smile.gif
Atsakyti
as turiu ilgus plaukus,ir moku padaryt,toki gal ne visai ispesiota kuoduka,bet labai paprasta ir uztenka vienos gumytes.surisu plaukus i kasa,sukant gumele paskutini karta apie kasa istrauku ne visa kasa o tik vos vos,na tokie sulinke gaunas,bet reikia labai nedaug taip palikt,na o tada visusu likusius suku apie ta palikta tarsi guziuka,ir kai viska apsuku pati galiuka uzkisu uz tos pacios gumytes..sumaliau cia labai viska,na bet kas nores tas supras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(remda @ 2009 05 12, 21:51)
as turiu ilgus plaukus,ir moku padaryt,toki gal ne visai ispesiota kuoduka,bet labai paprasta ir uztenka vienos gumytes.surisu plaukus i kasa,sukant gumele paskutini karta apie kasa istrauku ne visa kasa o tik vos vos,na tokie sulinke gaunas,bet reikia labai nedaug taip palikt,na o tada visusu likusius suku apie ta palikta tarsi guziuka,ir kai viska apsuku pati galiuka uzkisu uz tos pacios gumytes..sumaliau cia labai viska,na bet kas nores tas supras ax.gif

niu neisejo man suraizgyt doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mintį kaip ir pagavau..bet apie tą "guziuką" plaukai kai susisuka, tai ir gumytę paslepia.. doh.gif ..Tu ją prilaikai kaip su pirštais ar kaip?
Atsakyti
As darau panasiai kaip ir Remda,
o tuos apsuktus plaukus sutvirtinu smeigem, kitaip man nesilaiko.
Arba ta istraukta plauku dali galima paskirstyti i kelias dalis, ir visaip sukalioti, paskui prisegti.
Paaiskinau tai kazkaip be rysio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2009 05 13, 08:32)
Paaiskinau tai kazkaip be rysio  doh.gif

Nu, kad viskas labai aišku! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 05 13, 09:10)
Mintį kaip ir pagavau..bet apie tą "guziuką" plaukai kai susisuka, tai ir gumytę paslepia.. doh.gif ..Tu ją prilaikai kaip su pirštais ar kaip?

na galima ir prilaikyt, bet as neprilaikau,o tiesiog pasirausiu per tuos susuktus plaukus ir randu ja.netvirtai gi tesusuku ten viska.
kazkas rase kad neiseina taip apsukt issileidzia,tai as nesuku ju laisvu o dar pries apsukduma juos apie ta "guziuka" susuku juos i kruva,na taip kaip susukamas siulas pries veriant i adata kad nebutu issisklaides.
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 03 15, 16:53)
Siūlau temą toms, kurios mėgsta susisegti ilgus plaukus. Palaidi plaukai gražu, bet kartais taip norisi paįvairinti savo įvaizdį ir atrodyti kiek kitaip  blush2.gif Gal mūsų tarpe atsiras tokių, kurios paįvairins šį puslapį vaizdine medžiaga, gal yra žinančių kokių nors puslapėlių, kur kiekviena galėtume pasisemti ko nors naujo 4u.gif  .

Laba mergaite, noreciau prisijungti prie Jusu temeles!
As be galo megstu ilgus plaukus, prie progos ikelsiu nuotraikyciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2009 05 14, 21:24)
Laba mergaite, noreciau prisijungti prie Jusu temeles!
As be galo megstu ilgus plaukus, prie progos ikelsiu nuotraikyciu! 4u.gif

Labai malonu, kad mūsų būrelis gausėja 4u.gif .
Atsakyti
Sveikutės, pabandysiu ir aš įkelt nuotraukėlių, kurias nusavinau iš Rykutės 4u.gif :
user posted image
user posted image

O čia iš priekiaus kaip atrodo:
user posted image

Laaaaaaaabai gražu, bet manau, kad čia darbelio tai ohoho doh.gif

Niu ir dar filmukas kaip Albos plaukuoseną pasidaryt (man neišėjo):
Jessica Alba Inspired Hairstyle
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoselis: 30 gegužės 2009 - 08:44
QUOTE(simoselis @ 2009 05 30, 09:41)

Laaaaaaaabai gražu, bet manau, kad čia darbelio tai ohoho doh.gif

Niu ir dar filmukas kaip Albos plaukuoseną pasidaryt (man neišėjo):
Jessica Alba Inspired Hairstyle

Šukuosena labai graži wub.gif , bet ir aš manau, kad čia nemažai darbelio įdėta bigsmile.gif

o Albos šukuosena pabandysiu ir aš pakopinti bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti