kaip nekeista, bet sutinku su
EVOY del namo ploto
Man asmensikai irgi namas virs 150kv.m. jau yra didelis ir prabanga toki tureti, ypac kokybiskai irengta
Beje kad liecia virtuve 9-10kv.m. Dabartiniam bute mano virtuve yra tik tai 9kv.m. Man asmeniskai to ploto pilnai uztenka, nors gaminti as megstu. Valgome t.p. virtuveje, nes eiti valgyti i kambary kazkaip nepatogu. Na uzknisa tas maisto, leksciu nesiojimas pirmyn-atgal
Ovirtuveje telpa viskas ko man reik ir dar nedidelis valgomojo stalas prie kurio laisvai gali atsisesti 6 zmones
Dabartinis "salonas", t.y. gyvenamasis kambarys yra gal labiau parodomasis
Svecius priiminejame nedaznai, tad ten retokai kada ir uzsukame, nebent grindis issiurbliuoti ir dulkes nuvalyti
Na busimam name, tai manau situacija kiek kitokia bus, nes namas dvieju aukstu, tad pagrindinis gyvenimas virs apacioje. Bet vis tik dideliu plotu as tam neskiriu
Virtuve bus tokio pat dydzio, kaip ir bute+1kv.m.. Na tik priedo sandeliukas maistui prie jos. Tad sioks tok ploto padidinimas gaunasi. Gyvenamasis kambarys+valgomasis bus 26kv.m. Siuo metu man sito ploto atrodo per akis
Kadangi pagal projekta virtuve-valgomasis-gyvenamas kambarys viena erdve, tai neturetu jaustis "kamurkes" efekto.