QUOTE(serzas @ 2009 12 08, 22:20)
Na lauziausi kokias 2val., gaila pinigu buvo, o viska ka prisuoke gryna teisybe, nes kalbejo ir apie mano draugus kuriems nepasiseke, pasiule draudima tai jie sake pagalvos, po 1,5men vel agente uzsuko, o duris jau atidare drauges mama kuri atvaziavo is lt kad priziureti anuka kol dukra su vyru per ligonines vaziuoja del smegenu vezio jam tik kokie 30 gal, o zmonai apie 25 ji nedirba, tai et neisivaizduoju kaip jie dabar pratems
O man ir uz luzius ir uz pakartotinius lauzimus (kai blogai sugyja) ir uz siules ir uz operacijas moka, uz dienas praleistas ligonineje + dvigubai daugiau dienu moka po ligonines kai as sedziu namie ir givybes draudimas. vienintelis ko nemoka tai uz mazas siules (pvz. pirsta kai isipjauni) ir kai atsiduri durnyne (nes ten jau ir visa gyvenima gali uzsilikti)
na nesigailiu
O man ir uz luzius ir uz pakartotinius lauzimus (kai blogai sugyja) ir uz siules ir uz operacijas moka, uz dienas praleistas ligonineje + dvigubai daugiau dienu moka po ligonines kai as sedziu namie ir givybes draudimas. vienintelis ko nemoka tai uz mazas siules (pvz. pirsta kai isipjauni) ir kai atsiduri durnyne (nes ten jau ir visa gyvenima gali uzsilikti)
na nesigailiu
Reikalingas dalykas. pavyzdziui bendradarbis aki susizalojo.. Operaciju dvieju reikejo. Pradzia sodra apmokejo,poto jau pats sukosi.. Po nelaimes apsidraude. Kitas irgi..pirsta nusipjove.. Jei nebutu valdzia patepus kad tyletu,butu likes muse kandes. Geriau apsidrausti ir kad neatsitiktu nelaime. Sveikata svarbiausia.