Įkraunama...
Įkraunama...

Individualiu namu projektai - 4 dalis

QUOTE(ine34 @ 2009 11 19, 20:20)
Sveiki, patiko sis projektas http://www.namuplana...s_studija/Tomas, ka manote,kokie minusai ir pliusai ?

na neblogas namas ax.gif Buvom mes tokiame name, kurie ir sukūrė šį projektą, o architektas jį perėmė, su savininkų sutikimu mirksiukas.gif Tai ekonomiškas, paprastos konstrukcijos ir gan greitai pastatomas namas ir dar galiu pasakyti ne itin brangiai kainuoja mirksiukas.gif O tas visiems užkliūnantis kolidorius tikrai neprimena vagono biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2009 11 20, 09:54)
sveiki  4u.gif

pristate architektas mums jau projektuka
idedu kad pavertintumet ir parasytumet savo nuomone  ax.gif gal kazkokiu specifiniu detaliu nepastebim, ka reiketu pakeisti  g.gif
projektas

aciu

man uzkliuvo kad katilinei nera langu, ar priesgaisrine praleis jus? g.gif ir dar kaminas kazkaip keistai uzsiska. pirmam aukste du kaminai parodyti horizontaliai, o antram jau vertikaliai ir dar truksta ventiliacijos oro pritekejimui i katiline.
o del isplanavimo tai man asmeniskai, kvailai atrodo 9 kambarys (nebent ten bus koks darbo kambarys), jei kazkas ten miega, o namie yra sveciu, tai atsikejus is lovos reikia pereiti visa nama istrizai kad pamyst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2009 11 20, 15:24)
man uzkliuvo kad katilinei nera langu, ar priesgaisrine praleis jus?  g.gif ir dar kaminas kazkaip keistai uzsiska. pirmam aukste du kaminai parodyti horizontaliai, o antram jau vertikaliai ir dar truksta ventiliacijos oro pritekejimui i katiline.
o del isplanavimo tai man asmeniskai, kvailai atrodo 9 kambarys (nebent ten bus koks darbo kambarys), jei kazkas ten miega, o namie yra sveciu, tai atsikejus is lovos reikia pereiti visa nama istrizai kad pamyst  doh.gif

va del katilines ne nepagalvojau g.gif bet tai juk architektui turejo uzkliuti yoks dalykas,
o 9 kambarys yra darbo kambarys ax.gif nereikes eiti pamyst lotuliukas.gif per visa nama, na nebent sveciai ten miegos, tai jau jiems laikinas nepatogumas bus del myzimo lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stella Maris: 25 lapkričio 2009 - 14:47
QUOTE(zipkute @ 2009 11 20, 16:21)
va del katilines ne nepagalvojau  g.gif bet tai juk architektui turejo uzkliuti yoks dalykas,
o 9 kambarys yra darbo kambarys ax.gif nereikes eiti pamyst  lotuliukas.gif per visa nama, na nebent sveciai ten miegos, tai jau jiems laikinas nepatogumas bus del myzimo  lotuliukas.gif

Aha Serzas teisus. Reiktu keisti ir projekta ir projektuotoja. Iskart matosi jo kompetencija ir kruopstumas. Man tai labai nepatinka tas horizontalus stogas. Bus problemu su hidroizoliacija, be to ji sunku bus tinkamai uzsiltinti. Na, bet mes tave atversime i tikraji tikejima- GILE biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justytė: 25 lapkričio 2009 - 15:38
QUOTE(Justytė @ 2009 11 25, 16:36)
Aha Serzas teisus. Reiktu keisti ir projekta ir projektuotoja. Iskart matosi jo kompetencija ir kruopstumas. Man tai labai nepatinka tas horizontalus stogas. Bus problemu su hidroizoliacija, be to ji sunku bus tinkamai uzsiltinti. Na, bet mes tave atversime i tikraji tikejima- GILE  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas cia per katiline? kodel negalima kamino glausti prie sienos? ka Jus i ta tarpa igrusit kur labai tiketina kad neuzteks vietos katilui... doh.gif cia is mano puses kaip su katilais prekiaujancio pastebejimas
Atsakyti
QUOTE(Justytė @ 2009 11 25, 16:36)
Aha Serzas teisus. Reiktu keisti ir projekta ir projektuotoja. Iskart matosi jo kompetencija ir kruopstumas. Man tai labai nepatinka tas horizontalus stogas. Bus problemu su hidroizoliacija, be to ji sunku bus tinkamai uzsiltinti. Na, bet mes tave atversime i tikraji tikejima- GILE  biggrin.gif

as jau seniai atsiverus GILEI blush2.gif na bet mano vyras labai kategoriskas

QUOTE(Paliukas @ 2009 11 25, 16:54)
Kas cia per katiline? kodel negalima kamino glausti prie sienos? ka Jus i ta tarpa igrusit kur labai tiketina kad neuzteks vietos katilui...  doh.gif  cia is mano puses kaip su katilais prekiaujancio pastebejimas

cia man skirta g.gif
Atsakyti
na cia tam kas naudosis siuo projektu http://picasaweb.google.lt/alekna.deimantas/NaujasAplankas#
Atsakyti
kuo toliau tuo labiau man jau plaukai siausiasi blink.gif tau jau taip viskas prastai?
Atsakyti
Su kuo susiduriu as kai parduodu savo produkta:
1. Maza "moderni" katiline - kodel neskirti siek tiek daugiau vietos?
2. Architektai "nuprojektuoja" kamina bala zino kur ir vartotojas nuo to kencia nes prijungti katila prie kamino kainuoja nemazai nervu ir apmastymu.

Isivaizduokim kad nusiperkat is manes katila kurio ilgis 1,2m dabar pasakykit kaip ji ipirsit i katiline ir is nugarines dalies prijungsit prie kamino (ypac jei jis taip neatsakingai suprojektuotas)?
Jei tai bus geoterminis sildymas ar dujinis tai dar is bedos issiversit, bet jei malka ar granule nutarsit imesti tai uoj kaip keiksit architekta jei taip paliksit viska kaip suprojektavo...
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2009 11 25, 17:52)
Su kuo susiduriu as kai parduodu savo produkta:
1. Maza "moderni" katiline - kodel neskirti siek tiek daugiau vietos?
2. Architektai "nuprojektuoja" kamina bala zino kur ir vartotojas nuo to kencia nes prijungti katila prie kamino kainuoja nemazai nervu ir apmastymu.

Isivaizduokim kad nusiperkat is manes katila kurio ilgis 1,2m dabar pasakykit kaip ji ipirsit i katiline ir is nugarines dalies prijungsit prie kamino (ypac jei jis taip neatsakingai suprojektuotas)?
Jei tai bus geoterminis sildymas ar dujinis tai dar is bedos issiversit, bet jei malka ar granule nutarsit imesti tai uoj kaip keiksit architekta jei taip paliksit viska kaip suprojektavo...

mesiu zinoma malka, nes turiu miska ax.gif
nu bet tai nesuprantu...ta projektuka is tikruju, tai as pati nubraiziau, bet davem projektuotojui, kad jis viska ivertintu ir pataisytu, nes as juk neprofesionale ir daug ko nesuprantu... bet tai matau, kad tas projektuotojas irgi mano lygio g.gif niu bet geras pazistamas mums ji rekomendavo, jam paciam nama projektavo ir jis tuo labai patenkintas g.gif nebezin au, ka daryti...rytoj pas architekta vaziuosiu, bet tai net nzn kaip cia pasakyt jam kad jis nesupranta to ir ano...o jei is esmes viska keisim, tai ar nebus taip kad pareikalaus uz visa jau atlikta darba sumoketi, o paskui vel viskas is pradziu doh.gif
p.s. mes jokios sutarties su juo dar nepasirasem...o kokiam etape ji pasirasoma? g.gif
Atsakyti