Labutis,
Man irgi vitrinos nelabai Sakyčiau, čia tikrai labiau mados reikalas. Mes svetainėj darysim didesnius nei kitur langus, bet tokius su palange kokia 40cm nuo grindų - tikimės, nebus problemų dėl rasojimo ir kokią kvietką galima pastatyt - šviesos neužstos.
Na aš savo vaizdeliu pro vitrinas kaip ir nesisukundžiu...
gal tik viena, ties valgomojo stalu, žiūri į kaimynus. Bet ten pas mus kaip ir 'avarinis' išėjimas/įėjimas, kai reikia ką didesnio į namą įboginti. t.y. vitrina varstoma (1.2m pločio). kasdien varstyti negalima, per didelė, bet jau ne kartą pasitarnavo statybų metu, ir manau pasitarnaus kraustantis su baldais ir pan.
gal tik viena, ties valgomojo stalu, žiūri į kaimynus. Bet ten pas mus kaip ir 'avarinis' išėjimas/įėjimas, kai reikia ką didesnio į namą įboginti. t.y. vitrina varstoma (1.2m pločio). kasdien varstyti negalima, per didelė, bet jau ne kartą pasitarnavo statybų metu, ir manau pasitarnaus kraustantis su baldais ir pan.
QUOTE(tikurila @ 2009 06 17, 08:57)
As tai daryciau tik tai, kas man yra grazu ir stipriai pinigines nenuplonintu O madu vaikytis, tai nesamone Kas is tos mados, jai jums patinka kitaip. O paskiau gyventi ir gailetis, kad pasidarei ne taip, kaip nori
mes irgi nedarom vitrinu iki zemes. gal ir madinga, bet man nepatinka. pas mus bus placios (gal 40cm) palanges, 50 cm aukstyje. o miegamuosiuose kambariuose-nepamenu 70 ar 80 cm aukstyje.
QUOTE(tikurila @ 2009 06 17, 10:33)
Man vitrinos priimtinos, tik tuo atveju, kai jos iseina i uzdara grazu kiema Nes kai pravaziuoju pro kokius Bendorius ar Klevine velai vakare ir pamatau pro vitrininius langus vyrukus sedincius su alaus bokalu Elo Bandzio pozoje, tai lieku siek tiek nesupratus As nenoreciau gyventi akvariume, kur mane visokia matytu visi kaimynai ir salia pravaziuojantys
Pas mus bus tik vienos balkonines durys i terasa ir man to pilnai pakanka Tiesa ir terasa bus ne i gatve o i kiema
Pas mus bus tik vienos balkonines durys i terasa ir man to pilnai pakanka Tiesa ir terasa bus ne i gatve o i kiema
pas mus bus vitrininiai langai su durimis į terasą...Aplink jokių kaimynų nėra, niekas pro langą mūsų netebės... nebent stirnos...
Planuojame statyti kazka panasaus i si namuka VILNIUS 1.
http://www.euronamas...../38/Vilnius 1
Gal galetumet pakomentuoti, kas su jo isplanavimu ne taip, o gal viskas ok.
Man tik mansardoje noretusi, kazkur iterpti drabuzine. Ir neapsisprendziam, ar reikalingas tas plotas mansardos virs garazo, gal jo atsisakyt.
Is anksto dekoju uz komentarus.
Man tik mansardoje noretusi, kazkur iterpti drabuzine. Ir neapsisprendziam, ar reikalingas tas plotas mansardos virs garazo, gal jo atsisakyt.
QUOTE(Bluko @ 2009 06 17, 14:15)
Planuojame statyti kazka panasaus i si namuka VILNIUS 1.
Siuo klausimu negaliu patarti, bet pamaciau Euronamo projekta ir nusprendziau parasyti
1.Gerai pagalvokit ar tikrai norit WC pirmajame aukšte po laiptais, mano akim vaizdelis nekoks.
2. Siuo metu murijam Bona1, tai turim problemu su konstrukcine dalimi, kol istaisysim konstruktoriu klaidas - statybos stop.
3. Jei pirksit kartotini projekta, patariu susirasti kas pasistate pagal ji ir pakalbinti savininkus kokios buvo problemos.
QUOTE(sara77 @ 2009 06 17, 14:52)
Siuo klausimu negaliu patarti, bet pamaciau Euronamo projekta ir nusprendziau parasyti
1.Gerai pagalvokit ar tikrai norit WC pirmajame aukšte po laiptais, mano akim vaizdelis nekoks.
2. Siuo metu murijam Bona1, tai turim problemu su konstrukcine dalimi, kol istaisysim konstruktoriu klaidas - statybos stop.
3. Jei pirksit kartotini projekta, patariu susirasti kas pasistate pagal ji ir pakalbinti savininkus kokios buvo problemos.
Aciu. Kazkaip pati neivertinau,kad WC po laiptais iseina, tikrai butu nesmagu O jus projekta pirkote is euronamo? Per kiek laiko sutvarke popieriukus?
QUOTE(Bluko @ 2009 06 17, 16:36)
Aciu. Kazkaip pati neivertinau,kad WC po laiptais iseina, tikrai butu nesmagu O jus projekta pirkote is euronamo? Per kiek laiko sutvarke popieriukus?
Per menesi paruose projekta su paketimais, kuriuos buvome uzsake. (Nuo numatytos datos nenukrypo nei viena dienele, tuo klausimu - saunuoliai ) Bet "pririsinejom" mes ne pas juos, o pas kita architekta, kuris dar tris savaites uztruko, kol suruose likusius dokumentus (technine dali, "isodino" nameli i sklypa ir t.t.) Leidima gavom dar po triju menesiu, bet cia jau Klaipedos r. savivaldybe stabdziai
Sekmes
QUOTE(sara77 @ 2009 06 18, 07:44)
Per menesi paruose projekta su paketimais, kuriuos buvome uzsake. (Nuo numatytos datos nenukrypo nei viena dienele, tuo klausimu - saunuoliai ) Bet "pririsinejom" mes ne pas juos, o pas kita architekta, kuris dar tris savaites uztruko, kol suruose likusius dokumentus (technine dali, "isodino" nameli i sklypa ir t.t.) Leidima gavom dar po triju menesiu, bet cia jau Klaipedos r. savivaldybe stabdziai
Sekmes
Sekmes
Laba diena, o jusBonoje1 antra auksta taip ir palikote?
Mes galvojom apie bona, bet nelabai patiko vonios isdestymas ir wc po laiptais?
Dar as pritrukau drabuzynes.
O kai perki projekta jis jau buna isodintas ant sklypo ar as cia kazka painioju
QUOTE(1PuPa @ 2009 06 18, 09:41)
Laba diena, o jusBonoje1 antra auksta taip ir palikote?
Tikrasis Bonos mansardinio auksto isdestymas yra http://www.maxit.lt/?id=3822
Ten galima pagal savo poreikius visaip pastumdyti.
O pirmajame aukste, kai pas zmones, pasistaciusius Bona, pamaciau kaip atrodo WC po laiptais - sokas Niekada nedaryciau, deje mums jau per velu, tai paliksim tik ta dali (mazulyte ) WC, kuri yra ne po laiptais 2.65 kv.m.
Projektas ir jo "pririsimas" yra dvi atskiros dalys, arba jas uzsakai pas ta pati architekta (bet i deklaruojama projekto kaina pririsimo kaina neiskaiciuota, uz pririsima reikia moketi atskirai) arba eini pas kita architekta, kuris pigiau (kaip buvo musu atveju) pririsa ir pateikia visus dokumentus savivaldybei leidimui gauti
Sekmes renkantis pati paciausia
http://picasaweb.goo...skasEkonominis# ieskantiem nedidelio ploto ir patogaus namuko variantas
o kiek kainuoja namo projektas firmoj? ar ne pigiau ji uzsakyti pas individualios veiklos pazymejima turincius architektus? Is interneto issitrauki kelis patinkancius projektukus, architektas pakoreguoja pagal kliento norus, dar pataria kaip geriau. Pati dirbu projektavimo firmoj, tai kai pasiziuriu kiek ji plesia, o kiek realiai darbo reik idet, tai liudna darosi (tik mes neprojektuojam individualiu gyvenamu namu)