QUOTE(1PuPa @ 2009 06 09, 12:01)
Aciu uz jusu nuomone
Sis namukas mano vyrui tai tinka 100 procentu, man tai biski nesamone su holu. Nera tamburo, o jis manau reikalingas, nes maziau silumos namas ziema netektu.
Virtuve su valgomuoju gal kaip ir tiktu. Pas draugus panasiai padaryta, tai labai patogu; zmona ruose maista virtuveje, o mes sedejom valgomajame ir jai po kojomis nesimaisem.
Del tevu miegamojo, tai vyras sako galima geresne izoliacija garso padaryti .
Na man sis namas nera pilnai isbaigtas kazkoks, bet isore jo ir stylius visai tenkina.
Pries tai mes svarstem apie euronamo nama Roterdamas
http://www.euronamas...s/31/Roterdamas
Tik jame keisciau virtuve su darbo kambariu vietomis ir antram aukste vietoj vienos vonios daryciau drabuzyne.
Virtuves tiktai noreciau atskirtos nuo svetaines, nes as taip jaukiau. O dvi vonios antram aukste butu per didele prabanga mums.
Jau pradedu galvoti ir apie individualu projekta, bet neturim architekto su rekomendacijos gerom, o ant apsisaukelio bijom uzsirauti.
Draugai savo architekte liko nepatenkinti, todel jos mums nesiule imti.
Sis namukas mano vyrui tai tinka 100 procentu, man tai biski nesamone su holu. Nera tamburo, o jis manau reikalingas, nes maziau silumos namas ziema netektu.
Virtuve su valgomuoju gal kaip ir tiktu. Pas draugus panasiai padaryta, tai labai patogu; zmona ruose maista virtuveje, o mes sedejom valgomajame ir jai po kojomis nesimaisem.
Del tevu miegamojo, tai vyras sako galima geresne izoliacija garso padaryti .
Na man sis namas nera pilnai isbaigtas kazkoks, bet isore jo ir stylius visai tenkina.
Pries tai mes svarstem apie euronamo nama Roterdamas
http://www.euronamas...s/31/Roterdamas
Tik jame keisciau virtuve su darbo kambariu vietomis ir antram aukste vietoj vienos vonios daryciau drabuzyne.
Virtuves tiktai noreciau atskirtos nuo svetaines, nes as taip jaukiau. O dvi vonios antram aukste butu per didele prabanga mums.
Jau pradedu galvoti ir apie individualu projekta, bet neturim architekto su rekomendacijos gerom, o ant apsisaukelio bijom uzsirauti.
Draugai savo architekte liko nepatenkinti, todel jos mums nesiule imti.
Žinot, skonio reikalas, dėl kurio realiai nesiginčijama, čia dėl tos virtuvės Antras Jūsų parodytas namas, labai panašus į mano tetos, daugiau mažiau viskas panašu, bent jau man patiko to namo išplanavimas ir antrame aukšte ji vietoj antros vonios pasidarė drabužinę. Tiesa, pas ją virtuvė yra nukreipta į Jūsų rodomo namo terasos pusę, o pati terasa yra per visą namo ilgį, kur plane nurodyta virtuvė, svetainė ir darbo kambarys, ta prasme terasa pas tetą nemaža Šis antras rodomas Jūsų namas man gražesnis