QUOTE(lanaa @ 2009 06 08, 13:45)
skonis subjektyvus dalykas, ir tai ko nori uzsakovas nevisad yra grazu, patogu pagal objektyvaus vertinimo kriterijus. architektas tam ir yra, kad isklausytu uzsakovo pageidavimus, ir per save perfiltraves zmogui pateiktu optimalu varianta... o del tos konkurencijos, tai kiekvienam savo. vienas turi 10 neidomiu uzsakymu sumoj uz 20 000lt, o kitas turi viena uz tiek pat, kuris yra zymiai idomesnis kurybine prasme ir pasakykit man, kuris cia architektas skaitytusi perspektyvesnis
Lanaa, siaip manau, kad gincytis tikrai beprasmiska, ar verta imti projekta uz 10 000 , ar uz 5000.... As esu labai patenkinta, kad radau toki architekta, kuris projektuoja man nama pagal mano poreikius ir skoni, kuriuo as nesiskundziu. Ir ne tik isklauso, bet dar pataria. Ir man tikrai nereikia tokio architekto, kuris mano projekte igyvendintu savo svajones ir kurybines idejas... kurios, tikiu, kainuotu tikrai ne pagal mano kisene... Taip kad kiekvienam savo... Ir nera ko cia gincytis.. Manau, tas lygiai taip pat beprasmiska, kaip ir gincytis del to, kad vienas sako pasistates nama uz 200 000 , o kitas - kad uz 400 000 neimanoma pastatyti... Skirtingi zmoniu poreikiai, skirtingas gyvenimo budas, skirtingi iprociai diktuoja ju sprendimus. As zinau savo finansines galimybes, ir geriau pasuksiu galva, paieskosiu, pasidomesiu, pasivartysiu, ir surasiu toki sprendimo buda, kuris man kainuos, nors ir didelemis pastangomis, bet per puse pigiau.. Negu kad imsiu perspektyvu, gera, uztikrinta, rekomenduota, isreklamuota, madinga, zinoma ir.. t.t., kuriam uz ta pati darba mokesiu dvigubai.. Taip kad, pabreziu, kiekvienam savo...