QUOTE(aniba @ 2009 06 02, 11:02)
Hmm. . .na modernus namukas , skonio reikalas, dar reikia žiūrėt kaip jis sklype išsidestys, man tai patinka, kad kampiniai langai (patys jų nemažai prisiprojektavom, tik va dar neužsakinėjom, kaži kaip jų kaina ir kaip ten su ta šiluma); san. mazgų labai daug ir žiūriu išmetyti visi ( nu gal kažką ne taip matau ). o ten pirmame aukšte šalia toleto katilinė? Jei kietu kuru kūrent žadat - siūlyčiau iš garažo įėjimą daryt, jei kita kuro alternatyva, tada nėra jokio skirtumo.
dar kaminai jei viską gerai suprantu du iškils (židinio ir katilinės), o dar ir ventiliacijos vamzdelis greičiausiai ne vienas iškils (nebent koki refrežatorių dėsit), bet virtuvėj vistiek reikės. Na žodžiu kiekviena smulkmena remiasi į pinigus. Mes kai projektavomės žiūrėjom į išvaizda, na, kad gražu būtu , kai pradėjom statyt - tai ...pabiro neapgalvoti, na tiksliau apgalvoti, bet tikrai brangiai šiai dienai atsieinantys sprendimai.
Žodžiu yra daug niuansų, kiekvienas sprendžia pagal save.
o stogas kaip stogas. tik girdėjau, kad priežiūros daugiau reikia ir danga ne bet kokia tiks, bet užtat antrame aukšte normaliai vietos turėsit.
Na čia mano pasvarstymai
dar kaminai jei viską gerai suprantu du iškils (židinio ir katilinės), o dar ir ventiliacijos vamzdelis greičiausiai ne vienas iškils (nebent koki refrežatorių dėsit), bet virtuvėj vistiek reikės. Na žodžiu kiekviena smulkmena remiasi į pinigus. Mes kai projektavomės žiūrėjom į išvaizda, na, kad gražu būtu , kai pradėjom statyt - tai ...pabiro neapgalvoti, na tiksliau apgalvoti, bet tikrai brangiai šiai dienai atsieinantys sprendimai.
Žodžiu yra daug niuansų, kiekvienas sprendžia pagal save.
o stogas kaip stogas. tik girdėjau, kad priežiūros daugiau reikia ir danga ne bet kokia tiks, bet užtat antrame aukšte normaliai vietos turėsit.
Na čia mano pasvarstymai
aciu uz pasidalinta nuomone ir pastebejimus
man irgi patinka kampiniai langai, kuo daugiau tuo graziau, tik del praktiskumo nereiketu padaugint, o del sildymo, tai manau darysim konvekcinius radiatorius ar kaip jie ten vadinas, nu kur i zeme imontuojami palei langus.
del san mazgu - tai nemanau kad ju yra daug keturiu asmenu seimai pirmam aukste tik tualetas, ir mums patinka, kad jis prie pat iejimo duru o antram aukste vaiku ir musu vonios kambariai.
del katilines - kietu kuru nekurensim, bus dujinis katilas, bet iejimas ir is garazo gal ir gera mintis
dar mums truksta lyginimo-dziovinimo-skalbimo kambariuko.. reiks kazkaip sugalvot ji butinai..
zidinys atskiria svetaine nuo valgomojo - man labai patinka si ideja, ir stiklas butu is abieju pusiu
labai super, kad virtuve atskirai uz kampo ir toliau nuo svetaines - vienas is pagrindiniu mano noru buvo, nes turim jau patirties kai viskas bendram ''tvarte''
va del stogo, apie jo islaikyma, praktiskuma nieko nezinau, bet kad kambariai bus puikus, ir nebus palepes, tai liuks, nenoriu slaitinio stogo, ir visokiu paskui neidarbintu kampu.
tai va tokie musu pamastymai, kas renkates projekta, i ka dar kreipiat demesi, kokie kriterijai jums lemiami, neskaitant grozio?
ir dar norejau padiskutuot - del iejimo i drabuzine - siaip ji dazniausiai buna miegamajame ir iejimas is jo, o va skaiciau nuomone, kad tai nepraktiska, atseit jei vienas dar miega, o kitas keliasi i darba anksciau, eina is miegamojo i vonia, tada drabuzine ir taip pazadina partneri, todel geriau iejima daryt is koridoriaus. nu as tai manau kad is miegamojo daug patogiau, bet va dabar nezinau, kas jau taip gyvenat gal, kaip jum, ar pasiteisino?